Espanyol – Malaga 4:1 (kon.) | Levante – Barcelona 5:4 (kon.)
konec
Levante UD
5:4 (2:1)
FC Barcelona
Neděle 13.05.2018, 20:45 • Estadio Ciudad de Valencia (Valencia) • Španělská LaLiga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
    71. Luis SUÁREZ - 5:4
     
    71
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tak ono to přeci jenom půjde! K exekuci pokutového kopu se postavil LUIS SUÁREZ, který poslal brankáře na opačnou stranu.
    64. Philippe COUTINHO - 5:3
     
    64
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Je tu první hattrick PHILLIPPA COUTINHA v dresu Barcelony! Po přihrávce od Busquetse si míč přehodil na pravačku a poté opět prostřelil Oiera.
    59. Philippe COUTINHO - 5:2
     
    59
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Hosté vykřesali alespoň malou naději! Dembélé to zkoušel střelou na zadní tyč, do rány se ale postavil Rober, od kterého se míč dostal k PHILLIPOVI COUTINHOVI. Bývalý záložník Liverpoolu neměl problém se zakončením.
    56. Enis Bardi (LVN) - 5:1
     
    56
    Levante právě vstřelilo branku!
    Tady to zavání pořádnou ostudou, navíc Barcelona s vysokou pravděpodobností přijde o dlouhou sérii neporazitelnosti! Roger si počkal na náběh ENISE BARDIHO, který obstřelem poslal míč do sítě.
    50. Emmanuel BOATENG - 4:1
     
    50
    Levante právě vstřelilo branku!
    To je totální demolice slavné Barcelony, které dnes absolutně nefunguje obrana! Piqué prohrál hlavičkový souboj, následně Luna předložil do stoprocentní šance EMANNUELU BOATENGOVI, který střelou k tyči kompletuje hattrick.
    46. Enis BARDI - 3:1
     
    46
    Levante právě vstřelilo branku!
    Skvělý vstup do druhého poločasu v podání domácích! Hostující obrana byla opět příliš od sebe, čehož využil ENIS BARDHI. Jeho rána placírkou zapadla přesně pod břevno.
    39. Philippe COUTINHO - 2:1
     
    39
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Je tu kontaktní branka Barcelony! PHILIPPE COUTINHO si navedl míč na pravou nohu a poté zacílil přesně do branky. Oier zřejmě střelu vůbec neviděl.
    31. Emmanuel BOATENG - 2:0
     
    31
    Levante právě vstřelilo branku!
    Je tu druhá branka v hostující síti! Lukič se neohroženě vydal mezi přesilu protihráčů, načež se míč dostal k EMMANUELU BOATENGOVI. Ten nejdříve obešel ter Stegena, posléze zboural Semeda a nakonec chladnokrevně zakončil.
    9. Emmanuel BOATENG - 1:0
     
    9
    Levante právě vstřelilo branku!
    Máme tady úvodní branku zápasu! Výborně to na levém křídle udělal Morales, který ještě stačil poslat míč před ter Stegena. Tam se nejlépe zorientoval EMMANUEL BOATENG, který ránou o břevno poslal svůj celek do vedení.

    David Suchý

    Branky: 9. E. Boateng (Morales), 31. E. Boateng (Lukić), 46. E. Bardi (Campaña), 50. E. Boateng (Luna), 56. E. Bardi (Martí) – 39. Coutinho (L. Suárez), 59. Coutinho, 64. Coutinho (Busquets), 71. L. Suárez (pen.)

    Karty:   22. E. Bardi (LVN), 37. E. Boateng (LVN), 63. Coke (LVN), 70. Campaña (LVN), 88. Lerma (LVN), 90+3. Pazzini (LVN) – 20. Vermaelen (BAR), 66. Busquets (BAR), 88. L. Suárez (BAR), 89. Denis Suárez (BAR), 90+4. Piqué (BAR), 90+4. Y. Mina (BAR)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 4:3. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 18:11.
    Levante UD: Olazábal – Coke, Suárez Pier, Postigo, Luna – Morales (C) (85. Rochina), Lukić, Campaña, E. Bardi – Martí (68. Lerma), E. Boateng (77. Pazzini).
    Náhradníci: Villar – Cabaco, Lerma, Al-Muwallad, Rochina, Pazzini, Pedro López.

    FC Barcelona: ter Stegen – Semedo, Y. Mina, Vermaelen (32. Piqué), Alba – Coutinho, Rakitić, Busquets, Iniesta (C) (60. Denis Suárez) – O. Dembèlé (60. Alcácer), L. Suárez.
    Náhradníci: Cillessen – Digne, Paulinho, Piqué, Alcácer, Denis Suárez, A. Gomes.
    thejrc.org