Hr. Králové – Mladá Boleslav 1:1 (kon.) | Ostrava – Zlín 0:1 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
1:1 (0:0)
FK Mladá Boleslav
Neděle 13.05.2018, 11:00 • Areál Slavia HK • Juniorská liga – O titul • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to z dnešního utkání vše. Přeji Vám hezký zbytek dne a někdy zase na počtenou u dalšího onlajnu! (12:56:02)
     
    Ve druhém poločase se hrál podstatně lepší fotbal než v tom prvním. Boleslav do něj vstoupila aktivně a svou převahu korunovala gólem Rudzana, jehož povedená střela zapadla přesně k tyči. Hradec se snažil útočit, ale moc mu to nešlo. Přesto vyrovnal, jelikož dostal k dispozici pokutový kop, který proměnil Súkenník.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    K tomu se postavil Dominik Hašek, jenže jeho střela jen trefila zeď. Po tomto odrazu píská hlavní sudí konec utkání a oba týmy si připisují bod za remízu.
     
    90+2
    A Hradec klidně může otočit stav! Má k dispozici dobrou pozici z přímého kopu po dalším zbytečném faulu!
     
    90+2
    Míč létá z jedné strany na druhou, avšak gólmani je v pohodě chytají a odkopávají co nejdál od své branky. V poslední minutě má míč u sebe Hradec Králové.
     
    90+1
    Nastavovat se budou dvě minuty! V těch ještě Středočeši tlačí svého soupeře, ovšem znovu se připravili o možnost útoku, když v šestnáctce faulovali.
     
    90
    Vypadá to, že se dnes týmy podělí. Mladá Boleslav má sice míč na svých kopačkách, ale na polovině hřiště a nemůže se probít až k zakončení.
     
    89
    Následoval celkem zajímavý centr do šestnáctky a dobrá střela k tyči, kterou lapil Vízek. Veškeré vzrušení však bylo zbytečné, jelikož hostům je odpískán faul.
     
    88
    Mladá Boleslav byla v dnešním utkání aktivnější, přesto to vypadá, že si z dnešního utkání odveze jen bod. Hosté se tak ještě snaží v posledních chvílích útočit.
    86. Igor SÚKENNÍK - 1:1
     
    86
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! S naprostou suverenitou proměnil pokutový kop IGOR SÚKENNÍK, který poslal brankáře na druhou stranu a sám poslal míč k pravé tyči. Je srovnáno! Hradečtí vytěžili z minima maximum!
     
    85
    Dlouhý nákop na poloviny hřiště od Šedy sebrali Východočeši. Ti se dostali do rychlého útoku a následoval faul! Hradec Králové bude kopat penaltu, to je ojedinělá šance na srovnání stavu!
     
    84
    Hráči v modrých dresech sice o jednu branku vedou, přesto se snaží stále hodně vysoko napadat a svého soupeře nepouští do blízkosti šestnáctky.
     
    82
    Záložníci domácího týmu si přihrávají mezi sebou na polovině hřiště a snaží se najít nějakou skulinku v obraně Mladé Boleslavi, ta však zatím brání dobře.
     
    81
    Už to vypadalo, že se Hradec Králové dostane do zajímavé pozice, když se ozvala píšťalka sudího, která zastavila útok domácích. Faul a míč pro hosty.
     
    80
    Naprosto zbytečný faul na polovině hřiště předvedl hostující hráč. Domácí ovšem trochu váhali s rozehrávkou, a tak začínají od obránců na své obranné polovině.
     
    78
    Mladá Boleslav si v pohodě hlídá své vedení, soupeře k ničemu nepouští. Přesto chybí ještě nějakých dvanáct minut a stát se může cokoliv.
     
    77
    Centr do šestnáctky se už snášel na volného hráče v pokutovém území, když na poslední chvíli zasáhl hostující obránce, který odpálil míč do bezpečí.

    Denisa Józsová

    Branky: 86. Súkenník (pen.) – 56. Rudzan

    Karty:   50. Miker (HKR) – 65. Vejr (MBL)


    FC Hradec Králové: Vízek – Vukčevič, Miker, Chocholatý (68. Bičiště), Súkenník, Hašek, Kundrt, Kropáček (58. Rybczuk), Jašarevič (36. Brokeš), Čech, Jukl (C).
    Náhradníci: Mach – Rybczuk, Saletovič, Brokeš, Bičiště.

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Rudzan, Sus, Košek, Vejr (68. Krčmář), Dohnalík, Procházka, Zabilanský, Kopa, Klíma, Glöckner (C).
    Náhradníci: Najman, Krčmář, Drobný, Vrána.

    Rozhodčí: Marek – Polák, Pospíšil

    Diváci: 53
    thejrc.org