Česko – Itálie 7:2 (kon.)
konec
Česko
7:2 (5:0, 2:2)
Itálie
Úterý 15.05.2018, 18:15MS v inline hokeji – kategorie Veteráni
Partner:
     
    32:26
    Itálie právě vstřelila branku!
    Italové znovu snižují na rozdíl pěti branek. Tentokrát se prosadil střelou ze střední vzdálenosti IVAN ENDRIZZI. Asistence: Francesco Ponterosso.
     
    31:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Brankář Casale musí znovu lovit kotouč ze své sítě, tentokrát ho po krásné individuální akci a následné kličce překonal DUŠAN VÁPENÍK. Bez asistence.
     
    26:45
    Itálie právě vstřelila branku!
    Itálie také dokázala využít přesilovku a snižuje svou ztrátu na 1:6. Po přihrávce Vaccarina se prosadil nejlepší hráč Italů ALEKSEJ ZOLOVKINS. Asistence: Renato Vaccarino.
     
    24:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se poprvé prosazují také ve druhém poločase. Na branku se sám řítil ROMAN KALA a dokázal si poradit i s brankářem Favarem a poslat puk za jeho záda. Bez asistence.
     
    16:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Příděl v italské brance neustává. Češi dál svého soupeře válcují a vedou už 5:0. Pátým střelcem utkání se stal PETR POLÍVKA, který se prosadil střelou z levé strany. Asistence: Martin Duchek.
     
    16:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se radují z další branky, tentokrát se v předbrankovém prostoru nejlépe zorientoval TOMÁŠ ULRICH a dokázal dostat kotouč do italské sítě. Asistence: Dušan Vápeník.
     
    14:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak už je to 3:0, Češi pomalu, ale jistě směřují za svým třetím vítězstvím na turnaji. Po krásné individuální akci se prosadil ROMAN KALA, který blafákem oklamal brankáře Itálie. Asistence: Jindrák.
     
    12:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi bleskurychle využívají přesilovou hru a zdvojnásobují své vedení. Na pravou stranu si najel DUŠAN VÁPENÍK a nekompromisní tvrdou ranou překonal Favara v italské brance.
     
    04:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se ujímají vedení! Poté, co přežili italské brejky v úvodu utkání, dokázali svou šanci využít, když se prosadil i ve třetím utkání v řadě TOMÁŠ LANGR. Bez asistence.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 5. Langr, 13. Vápeník, 15. Kala, 17. Ulrich (Vápeník), 17. Polívka, 25. Kala, 32. Vápeník – 27. Zolovkins, 33. Endrizzi (Ponterosso)


    Česko: Hrachovina – Polívka, Langr, Mecera, Vacek, Kala, Würtherle, Vápeník, Kazlepka, Suhrada, Jindrák, Ulrich, Zadina, Duchek.
    Itálie: Favaro – Casale, Dotto, Benvegnu', Vaccarino, Brambilla, Zolovkins, Berardo, Endrizzi, Vorso, Santoni, Bramante, Cocco, Valduga, Bortoli, Ponterosso.
    thejrc.org