USA – Česko 4:5 (kon.)
konec
USA
4:5 (3:4, 1:1)
Česko
Středa 16.05.2018, 18:00MS v inline hokeji – kategorie Veteráni
Partner:
     
    39:38
    Vyloučení v týmu USA (2 min).
     
    33:47
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané dokázali rychle využít přesilovou hru a znovu prohrávají jen o gól. Střelu z mezikruží nejprve tečoval ROBERT CLOUSTON a poté dorazil kotouč za Hrachovinu. Asistence: Matthew Koleski.
     
    33:26
    Vyloučení v týmu Česko (Kala – 2 min, držení).
     
    27:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se poprvé ve druhé půli prosazují, zvyšují svůj náskok na 5:3 a mohli by si tím trochu oddechnout. Kazlepka předložil kotouč DUŠANU VÁPENÍKOVI a ten jeho nabídku proměnil v gól. Asistence: Tomáš Kazlepka.
     
    20:01
    Vyloučení v týmu USA (Wiljanen – 2 min, hákování).
     
    19:34
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Neuběhla ani minuta od posledního gólu a Američané střílejí další a už jsou pozadu jen o jeden zásah. Tentokrát překonal Hrachovinu MATTHEW WILJANEN. Asistence: Robert Clouston.
     
    18:45
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané znovu snižují a opět je to jen o dvě branky. Na levém kruhu natáhl ke střele MICHAEL VICKLERMAN a tvrdou ranou propálil Hrachovinu. Bez asistence.
     
    17:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi už znovu vedou o tři branky, tentokrát se prosadili z předbrankového prostoru. Tím, kdo dostal kotouč za Botsfordova záda byl TOMÁŠ ULRICH. Asistence: Tomáš Kazlepka.
     
    14:23
    Roman Kala udělal kličku brankáři a už chtěl zasouvat puk do brány. Prázdnou klec ale netrefil.
     
    10:35
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané se poprvé v utkání také prosazují a snižují své manko na 1:3. Na levou stranu dostal přihrávku DEREK THEDE a přesně mířenou střelou překonal Hrachovinu. Asistence: Robert Clouston.
     
    08:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Botsford loví další puk ze své sítě a Češi vedou už 3:0. Tvrdou ranou z pravé strany se prosadil DUŠAN VÁPENÍK. Bez asistence.
     
    08:59
    Vyloučení v týmu USA (Florio – 2 min, vražení na hrazení).
     
    06:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se radují z další branky a znovu v ní měl prsty Tomáš Langr. Ten našel přesnou přihrávkou Martina Duchka, který střelou ze strany překonal Botsforda. Asistence: Tomáš Langr.
     
    02:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi otevírají z rychlé akce skóre utkán! Po levém křídle na branku USA najížděl TOMÁŠ LANGR přesně mířenou střelou pod ruku překonal brankáře Botsforda. Asistence: Jiří Suhrada.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 11. Thede (Clouston), 19. Vicklerman, 20. Wiljanen (Clouston), 34. Clouston (Koleski) – 3. Langr (Suhrada), 7. Duchek (Langr), 9. Vápeník, 18. Ulrich (Kazlepka), 28. Vápeník (Kazlepka)


    USA: Botsford (Tozzi) – Florio, Wiljanen, Licon, Zarem, Rogers, Fetz, Vicklerman, Thede, Clouston, Guckert, Koleski, Lalonde
    Česko: Hrachovina (Kudělka) – Polívka, Langr, Mecera, Vacek, Kala, Würtherle, Vápeník, Kazlepka, Suhrada, Jindrák, Ulrich, Zadina, Duchek
    ocianews.com