Karviná – Ostrava 0:0 (kon.) | Brno – Jihlava 0:0 (kon.) | Slovácko – Zlín 1:1 (kon.)
Slavia – Jablonec 1:3 (kon.) | Plzeň – Teplice 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Dukla Praha 1:0 (kon.)
Sparta – Olomouc 1:0 (kon.) | Liberec – Bohemians 1905 1:0 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
1:0 (1:0)
FK Dukla Praha
Sobota 19.05.2018, 16:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • HET liga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek z města automobilů vše. Děkuji Vám za pozornost a u online přenosů z naší nejvyšší fotbalové soutěže se zase v příští sezoně budu těšit na počtenou. (18:02:20)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 4:6. Rohy: 2:6.
     
    Je dobojováno, domácí fotbalisté nakonec uhájili těsný náskok a poráží Duklu 1:0. Do vedení se mohla Mladá Boleslav dostat už v páté minutě, Valenta ale s pokutovým kopem naložil mizerně. Ve dvaadvacáté minutě už byli Středočeši úspěšní, jejich rychlou protiakci po Konatého nahrávce zakončil Nikolaj Komličenko. Vedoucí trefa ale svěřence trenéra Webera ukolébala, najednou tempo hry určovali Pražané, Holíkovu ránu ale lapil Polaček, kterého o chvíli později proti Holendově ráně zastoupil Chaluš. V druhé půli jsme byli svědky jedné příležitosti na každé straně, Ladru ale nadvakrát vychytal Hruška a Néstorově skákavé ráně chyběly decimetry.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Tomáš Fabián (FK Mladá Boleslav).
     
    90+1
    Nad rámec základní hrací doby se budou nastavovat dvě minuty.
     
    90
    Přikryl nejprve pouze šetřil cenné vteřinky, poté mu ale za obranu soupeře seběhl Lukáš Pauschek. Přihrávka střídajícího záložníka nebyla špatně myšlená, výborně ale vyběhl brankář Hruška.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Daniel Tetour (FK Dukla Praha).
     
    88
    Na dnešní utkání si našlo cestu 1 990 diváků.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Marek Hanousek (FK Dukla Praha).
     
    86
    Aktivní Koreš se teď dokonce prodral do zakončení, kdy se dokázal obtočit okolo Pauscheka a vypálit z otočky, s včasným blokem ale přispěchal Ladislav Takács.
     
    85
    Pražané se nadechují k závěrečnému tlaku. Branislav Milošević vyslal do pokutového území další nabídku, kterou za sebe šikovně prodlužoval Koreš, obrana Středočechů ale stačila zasáhnout.
     
    84
    Přikryl donutil rozehrávajícího Jiránka k chybě a vybojoval aut. Po jeho vhození se navíc propracoval až do pozice pro centr, našel ale pouze připravené rukavice brankáře Hrušky.
     
    83
    Néstor, zřejmě povzbuzený předchozí střelou, která nebyla vůbec k zahození, nyní znovu zkusil své štěstí, tentokráte se to ale jako dobrá volba neukázalo.
     
    82
    Asi jsem to přivolal, o chvíli později totiž hosté nebezpečně zahrozili. Podaného centr odklidil Hubínek pouze k Néstorovi, jehož přízemní ráně ke vzdálenější tyči opravdu mnoho nescházelo.
     
    81
    Jenže hosté s touto možností nenaložili vůbec dobře, čas na vyrovnání se tak Dukle začíná povážlivě krátit. Do konce zbývá necelých deset minut, tak se nechme překvapit, zda Pražané ještě něco vymyslí.
     
    80
    Néstor přichystal palebnou pozici pro dobře postaveného Tetoura, tomu se ale v rozhodující chvíli zamotal balon mezi nohama. I tak ale střídající záložník roztáhl hru k Miloševićovi, jehož přízemní centr odvrátil Takács na roh.
     
    79
    Oba hráči se po hodně nepříjemném vzájemném střetu nějakou dobu zvedali z trávníku, nakonec se ale vše obešlo bez zásahu zdravotníků, což je dobrá zpráva.
     
    78
    Kateřiňák si pokryl balon a poté roztáhl hru k Fabiánovi. Na jeho pas si zabíhal netradičně hodně vysunutý Pauschek, ve snaze dosáhnout na míč ale tvrdě fauloval Ostojiće.
     
    76
    Podobnou situaci nyní dostala k dispozici také Dukla. Střídající Koreš posunul kulatý nesmysl k Néstorovi, jenž patičkou uvolnil Holíka, na něj si ale čistě počíhal vracející se Marek Matějovský.
     
    75
    Hosté předvedli další nepřesnost v rozehrávce, tentokráte velkou roli hrálo nešikovné zaškobrtnutí kapitána Hanouska. Přečíslení čtyř proti třem ale vyřešila Mladá Boleslav bídně, o míč přišel Magera.
     
    74
    Matějovský vybojoval faul, k přímému kopu se na to konto postavil Takács. Jeho přetažený balon doplachtil k Magerovi, jenž ještě sklepával ke Kateřiňákovi, střela z otočky v podání domácího mladíka ale gólem neskončila.
     
    73
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Patrik Brandner, přichází Štěpán Koreš.
     
    73
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tiémoko Konaté, přichází Tomáš Přikryl.
     
    72
    Magera se nyní ocitl v roli rozehrávače akcí svého týmu, když od postranní čáry vyslal přesnou nahrávku pro Jiřího Kateřiňáka, jenž natáhl k dalekonosné pumelici, Hrušku ale nepřekvapil.
     
    71
    Néstor si počkal na ideální okamžik a poté balon poslal do běhu z druhé vlny sprintujícímu Miloševićovi, který dnes hodně podporuje ofenzivu. Centr domácího zadáka byl ovšem přetažený, nikdo z jeho kolegů na něj nemohl dosáhnout.
     
    70
    Nařízený rohový kop rozehrála Mladá Boleslav na krátko. Matějovský si narazil s Ladrou a poté poslal načechraný centr ke Konatému, tomu ale k dosažení na balon ještě dva kroky chyběly.
     
    69
    Milošević nechal balon za sebou, kupředu se na to konto mohl vydat Ladra. Znovu to udělal dobře, když našel Kateřiňáka, na jehož bochánek si seběhl Konaté. Bývalý sparťan poté hledal před branku si nabíhajícího Mageru, na poslední chvíli ale zasáhl Jiránek.
     
    68
    Domácí mohli rozjet další brejk, Kateřiňáka ale v rozhodující moment zradilo zpracování. Přistupující Tetour to ale moc chytře neudělal, počínal si až příliš důrazně a dopustil se jasného faulu.
     
    67
    Tomáš Ladra o sobě dal vědět podruhé v krátkém časovém sledu. Tentokráte po šikovné kličce Miloševićovi připravil dobrou šanci Magerovi, ten ale před vybíhajícím Hruškou na míč těsně nedosáhl.
     
    65
    Dukla zahrávala po Matějovského faulu přímý kop. Néstor svůj centr načechral pouze do míst, kde pobýval Lukáš Magera, jenž byl navíc faulován nebezpečně vysokou nohou hrajícím Podaným.
     
    64
    Žlutou kartu dostává Marek Matějovský (FK Mladá Boleslav).
     
    64
    Povedená rána. Nezvratný důkaz o tom, že má i nadále výbornou kopací techniku, nyní fanouškům předvedl Marek Matějovský, jehož technickému pokusu zpoza šestnáctky mnoho nescházelo.
     
    63
    Domácí mohli vést už o dvě branky. Kateřiňák díky dobrému důrazu přichystal prostor pro centr Konatému, po jehož nabdíce se hned ke dvěma střelám v šestnáctce dostal Ladra, Hruška byl ale připraven.
     
    62
    Tiémoko Konaté se za postranní čarou podrobil spíše drobnému občerstvení než ošetření a už je zpátky na place. Do hry se ale nezapojuje, Mladá Boleslav totiž hrozí z opačného kraje trávníku.
     
    61
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Frederik Bilovský, přichází Daniel Tetour.
     
    61
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Nikolaj Komličenko, přichází Lukáš Magera.
     
    60
    V jednu chvíli se na zemi ocitli Konaté s Komličenkem. Zatímco ruský útočník a jediný střelec tohoto utkání vypadá v pořádku, k bývalému hráči pražské Sparty jsou přivolání zdravotníci.
     
    59
    Oba celky zatím marně hledají ofenzivní pohodu a jistotu z prvního poločasu. Změnit se to nyní pokusil Marek Hanousek, táhlá rána hostujícího kapitána ale mezi třemi tyčemi neskončila.
     
    58
    Kateřiňák pokazil další přihrávku, a nabídl tak Pražanům možnost protiakce. Dukla svůj postup směrem vpřed hodně zpomalila, momentálně kombinuje na levé straně mladoboleslavské poloviny.
     
    57
    Hanousek si v souboji s Kateřiňákem došel pro faul, načež s rozehrávkou přímého kopu vůbec neotálel a vyslal dlouhý pas pro Brandnera, toho ale k ničemu nepustil Pauschek.
     
    56
    Konaté tentokráte vybojoval alespoň faul, rozehrávky přímého kopu Středočechů se ujal Matějovský. Na jeho nabídku si naskočil Komličenko, jenž ještě sklepával pro Takácse, těsně před ním ale zasáhl vybíhající Hruška.
     
    55
    Hubínek se probojoval do šestnáctky, kde mohl sám zakončovat, nakonec ale narazil lépe postavenému Kateřiňákovi, jehož pumelice z uctivé vzdálenosti ale skončila nad brankou soupeře.
     
    54
    Tiémoko Konaté dostal k dispozici další protiútok, znovu si ale počínal hodně sobecky, když místo přihrávky na některého z volných spoluhráčů postupoval individuálně, načež byl odzbrojen.
     
    52
    Hubínek přiběhl do souboje s Podaným o chvilinku později a svého soupeře nepříjemně zasáhl do kotníku. Hostujícímu obránci se zpět na nohy úplně nechce celá situace se ale obejde bez ošetření.
     
    51
    Matějovský vyhrál další důležitý souboj, poté navíc vykouzlil přihrávku pro Konatého, po jehož sklepnutí se ke střele z uctivé vzdálenosti odhodlal Kateřiňák, balon ale zastavil Hanousek.
     
    50
    Střídající Jiří Kateřiňák se v příliš pozitivním světle neuvedl. Nejprve pokazil přihrávku na Konatého a poté nenašel ani Pauscheka, protiakce Dukly se ale díky Matějovského zákroku ani nenarodila.
     
    49
    Pražané mají v dnešním utkání velké problémy s návraty po vlastních standardních situacích. Do jejich otevřené obrany se teď vydal Konaté, byl ale dostihnut Holíkem, který mu mnoho šancí nedal.
     
    48
    Fabián si v souboji s Bilovským počínal za hranicí fotbalových pravidel a regulí, Pražané tak zahrávali standardní situaci. Nakonec to byl Holík, na jehož centr si naskočil Holenda, Polaček byl ale tentokráte jistý.
     
    47
    Druhý poločas právě odstartoval. Rozehrávkou jej tentokráte otevřeli hostující fotbalisté, které začátek zápasu sice nezastihl v ideální provozní teplotě, postupem času to ale byla právě Dukla, kdo určoval tempo hry. Jak tomu bude v nadcházejících minutách?
     
    46
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jiří Valenta, přichází Jiří Kateřiňák.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je za námi, ve vedení se zatím drží fotbalisté Mladé Boleslavi. Právě jim lépe vyšel vstup do zápasu, už v páté minutě kopal penaltu Valenta, branku ale trestuhodně přestřelil. Z dalších příležitostí Středočechů se ujala až ta z dvaadvacáté minuty, když rychlou protiakci po Konatého přihrávce zakončil Komličenko. Vedoucí branka ale domácí příliš uspokojila, po jejím vstřelení začala tempo určovat Dukla. Ve třiačtyřicáté minutě lapil Holendovu hlavičku Polaček, o chvíli později jej proti ráně pražského kanonýra zastoupil Chaluš.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
    45. Po chybě brankáře Holenda jen sestřelil Chaluše, míč šel nad
     
    22
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Dosavadní průběh utkání přinesl jasnou převahu mladoboleslavských fotbalistů, kteří jsou za svou aktivitu konečně odměněni úvodním gólem! Po chybě v rozehrávce Dukly se kupředu vydal Valenta, z jehož nahrávky poté mohl těžit Konaté. Ten obešel vybíhajícího brankáře Hrušku a jak na zlatém podnose připravil palebnou pozici pro NIKOLAJE KOMLIČENKA, jenž už se nemohl zmýlit.
     
    22
    Tomáš Ladra zatím hraje velmi solidní utkání. Nyní se mladoboleslavský mladík obtočil okolo svého strážce a připravil možnost pro Hubínka, ten ale ideální okamžik pro střelu doslova prospal.
     
    21
    Chaluš se po návratu z ošetření okamžitě zapojil do hry a musel hasit nepříjemný požár po nákopu od Miloševiće. Jeho zásah nebyl úplně šikovně provedený, na pomoc ale přispěchal brankář Polaček.
     
    20
    Domácí zadák si ze souboje odnesl krvavé zranění a byl poslán za postranní čáru na ošetření. Středočeši se tak bez něj museli bránit rohovému kopu Dukly, celou situaci ale přestáli bez úhony.
     
    19
    Po levé straně teď domácímu týmu pláchl Jakub Podaný, který se dostal až k centru. Jeho nabídka nebyla vůbec špatná, před nepříjemně dotírajícím Holendou musel na poslední chvíli zasáhnout Chaluš.
     
    18
    Chaluš si v rozehrávce neporozuměl s Fabiánem, z čehož mohl těžit Lukáš Holík. Ten několikrát naznačil střelu, poté ale roztáhl hru pro z druhé vlny si nabíhajícího Miloševiće, na jehož centr ale ve vápně operující Holenda nedosáhl.
     
    17
    Domácí byli opět velmi blízko k vedoucí trefě tohoto klání! Jejich rychlý útok odstartovala Fabiánova kolmice pro Ladru, který povedeným centem nalezl trestuhodně osamoceného Komličenka, jeho hlavičku z bezprostřední blízkosti ale Hruška se štěstím lapil.
     
    16
    O chvíli později dostal španělský záložník, který v Dukle hostuje z pražské Sparty, šanci na reparát. Tentokráte mu míč přilétl na volej, ovšem ani tato Néstorova rána neměla gólové parametry.
     
    15
    Na druhé straně dostal až příliš mnoho času a volného prostoru Néstor, který s nabídnutou možností nenaložil marně. Rovnou šel do střely, trefil ale obětavě blokujícího Ladislava Takácse.
     
    14
    Další chvilkový tlak Mladé Boleslavi vyústil v přihrávku na Valentu, jenž ale ideální moment pro zakončení prováhal. Prosadit se tak pokoušeli Konaté a Pauschek, výbornou práci ale odvedl Podaný.
     
    13
    Valenta se dopustil chyby ve středu pole, z čehož mohl těžit Holík. Hostující záložník se pokusil prosadit mezi dvěma obránci soupeře, ideálně načasovaným skluzem jej ale zastavil Takács.
     
    12
    Právě Fabián ale o chvíli později poněkud zbytečně fauloval Brandnera a hosté měli k dispozici přímý kop. Naložili s ním ale mizerně, navíc do okamžité protiakce pustili Konatého, také on ale nic světoborného nevymyslel.
     
    11
    Následovala chudší pasáž hry, v níž se oba celky zdržovaly u postranní čáry vedle střídaček, kde se střídaly v rozehrávání autových vhazování. Hru uklidnila až zpětná nahrávka Tomáše Fabiána.
     
    10
    Velká příležitost domácího týmu! Ladrova kombinace s Komličenkem nevyšla, proto boleslavský odchovanec nahrál Fabiánovi, na jehož pas si naběhl Jiří Valenta, z hranice šestnáctky ale branku opět přestřelil.
     
    9
    Pražané se až nyní poprvé na delší dobu usadili na obranné polovině svého soupeře. Jejich nepatrný nápor ale nic nepřinesl, Hanouska ve středu hřiště od balonu odstavil vracející se Valenta.
     
    8
    Ladra zatáhl balon k postranní čáře a poté přetaženým centrem oslovil na druhé straně vápna číhajícího Pauscheka. Ten ještě sklepával lépe postavenému Hubínkovi, domácí záložník se ale ke střele nedostal.
     
    7
    Hubínek roztáhl hru na pravou stranu, kde si balon vyměnili rychlonohý Konaté s Pauschekem. První jmenovaný si posléze ještě narazil s kapitánem Matějovským, jeho přihrávka si ale s přesností nepotykala.
     
    7
    Žlutou kartu dostává Ivan Ostojić (FK Dukla Praha).
    5. Penalta
    Sudí po poradě zapískal penaltu, domácí Valenta přestřelil
     
    5
    Jenže domácí velkou šancí na otevření gólového účtu pohrdají. Exekuce pokutového kopu se ujal Jiří Valenta, soupeřovu branku ale po nepovedené ráně překopl.
     
    5
    Matějovský těsně před šestnáctkou vymyslel kolmici pro sprintujícího Pauscheka, který obešel brankáře Hrušku, ten jej ale dokázal zastavit jen za cenu faulu. Penalta!
     
    4
    Teď měla Dukla štěstí. Matějovský totiž v souboji s Miloševićem získal balon pro Ladru, který mohl postupovat do pokutového území, nešikovně si ale ukopl kulatý nesmysl až za postranní lajnu.
     
    3
    Zatím se na balonu drží výhradně domácí mužstvo. Znovu se Mladá Boleslav pokoušela prosadit po levé straně, tentokráte to byl Marek Matějovský, těsně před ním ale míč odkopl Milošević.
     
    2
    Ihned po rozehrávce vyslal Fabián, který dnes nastupuje na levém kraji mladoboleslavské obrany místo Křapky, dlouhý balon pro Komličenka, ten si ale v kombinaci neporozuměl s Ladrou.
     
    1
    Hlavní sudí, kterým dnes bude Ondřej Ginzel, právě foukl do píšťalky, utkání devětadvacátého kola HET ligy mezi Mladou Boleslaví a pražskou Duklou tak může odstartovat! Rozehrávky se ujali domácí, kteří nastupují v bílých dresech, naopak Hynkovi svěřenci budou hrát v červeném.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Mladá Boleslav: Polaček – Pauschek, Takács, Chaluš, Fabián – Hubínek, Matějovský (C) – Konaté, Valenta, Ladra – Komličenko.
    Náhradníci: Vejmola – Kateřiňák, Přikryl, Šušnjar, Magera, J. Rada, Křapka.

    FK Dukla Praha: M. Hruška – Milošević, Ostojić, Jiránek, Podaný – Holík, Marek Hanousek (C), Bilovský – Brandner, Holenda, Néstor.
    Náhradníci: F. Rada – Koreš, Daniel Tetour, Djuranović, Bezpalec, Preisler, Kušnír.

    Rozhodčí: Ondřej Ginzel – Zdeněk Arnošt, Vít Melichar.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Poslední vzájemné utkání

    24.11. 2017 – FK Dukla Praha – FK Mladá Boleslav 4:1

    Branky: 3. Podaný, 5. Djuranović (Holenda), 50. Holenda (Podaný), 70. Djuranović (Holenda) – 26. Přikryl

    FK Dukla Praha: Rada (C) – Kušnír, Bezpalec, Jiránek, Podaný – Bílovský, Holenda, Tetour – Milošević (79. Preisler), Djuranović (71. Brandner), Schranz (77. Holík)

    FK Mladá Boleslav: Agajev – Pauschek, Stronati, Magera (C), Fleišman – Rada, Takács (67. Mareš) – Mingazov (82. Chramosta), Hubínek, Fabián (71. Komličenko) – Přikryl
     
    FK Dukla Praha

    Dukla před startem tohoto ročníku asi neměla tak velké ambice jako její dnešní soupeř, proto může být s jeho dosavadním průběhem o poznání spokojenější. Po osmadvaceti odehraných kolech jsou na tom Pražané o jedno místo lépe než Mladá Boleslav, drží se tedy na deváté příčce a jejich náskok na sestupové vody čítá už šest bodů. Na přelomu dubna a května si svěřenci trenéra Hynka připsali dvě vítězství, která naplno rozhodla o jejich záchraně. Nejprve totiž dokázali před vlastními fanoušky přemoci zatím poslední Brno, které porazili 3:1, a o týden později si poradili i s momentálně patnáctou Karvinou. Sérii tří výher za sebou ale Dukla nezkompletovala, v pondělí totiž v rámci malého pražské derby nestačila na Slavii, které podlehla 0:2. Vrátí se dnes parta okolo střelce Holendy na vítěznou vlnu?
     
    FK Mladá Boleslav

    Mladoboleslavským fotbalistům tato sezona nevyšla. Ještě před čtrnácti dny se zdálo, že jim reálně hrozí možnost pádu do sestupových vod, nakonec to ale vypadá, že je v naší nejvyšší soutěži uvidíme i v příštím ročníku. Dvě kola před koncem se svěřenci trenéra Webera drží na desáté pozici, přičemž patnáctá Karviná na ně ztrácí už pět bodů. Téměř stoprocentní jistotu udržení prvoligové příslušnosti si Středočeši zajistili až minulý víkend, když se stali teprve druhým týmem, který v této sezoně vyhrál v Ďolíčku. Jejich střetnutí s Bohemians bylo dlouho vyrovnané, v pětaosmdesáté minutě se ale za stavu 1:1 trefil Chaluš a o chvíli později pečetil vítězství hostí Magera. Dnes se tedy celek z města automobilů pokusí uspět podruhé v řadě a získat zpět na svou stranu vlastní fanoušky, před jejichž zraky zvítězil naposledy na konci října.
     
    Příjemné sobotní odpoledne přeji všem fanynkám a fanouškům naší nejvyšší fotbalové soutěže! HET liga má dnes na programu kompletní devětadvacáté kolo, my se v tomto online přenosu zaměříme na souboj dvou tabulkových sousedů, v němž FK Mladá Boleslav přivítá FK Duklu Praha. Začínáme v 16:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 22. Komličenko (Konaté)

    Karty:   64. Matějovský (MBL), 90+1. Fabián (MBL) – 7. Ostojić (DUK), 31. Milošević (DUK), 87. Marek Hanousek (DUK), 89. Daniel Tetour (DUK)

    Neproměněná penalta: 5. Valenta (MBL), mimo


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 4:6. Rohy: 2:6.
    FK Mladá Boleslav: Polaček – Pauschek, Takács, Chaluš, Fabián – Hubínek, Matějovský (C) – Konaté (73. Přikryl), Valenta (46. Kateřiňák), Ladra – Komličenko (61. Magera).
    Náhradníci: Vejmola – Kateřiňák, Přikryl, Šušnjar, Magera, J. Rada, Křapka.

    FK Dukla Praha: M. Hruška – Milošević, Ostojić, Jiránek, Podaný – Holík, Marek Hanousek (C), Bilovský (61. Daniel Tetour) – Brandner (73. Koreš), Holenda, Néstor.
    Náhradníci: F. Rada – Koreš, Daniel Tetour, Djuranović, Bezpalec, Preisler, Kušnír.

    Rozhodčí: Ondřej Ginzel – Zdeněk Arnošt, Vít Melichar

    Diváci: 1 990
    thejrc.org