Bayern – Frankfurt 1:3 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
1:3 (0:1)
Eintracht Frankfurt
Sobota 19.05.2018, 20:00 • Olympiastadion, Berlín • Německý pohár • Finále
Předzápasové kurzy
    90+5. Mijat GAČINOVIČ - 1:3

     
    90+5
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Frankfurt může slavit! Po rozehrávce dalšího rohového kopu unikl sám přes celý trávník MIJAT GAČINOVIČ. Jelikož byl Ulreich pomoci svým spoluhráčům ve vyrovnání, tak už nebyl na svém místě v brance Bayernu. Gačinovičovi tak stačilo dovést balon až do sítě.
    82. Ante REBIČ - 1:2

     
    82
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Tak to je šok! Frankfurt se téměř po celý druhý poločas musel jen bránit. Teď ale šel do rychlého brejku ANTE REBIČ, který se zbavil obránce a poté přehodil vyběhnutého Ulreicha. Hlavní rozhodčí ještě celou situaci překontroloval s videorozhodčím a branka je uznána!
    54. Robert LEWANDOWSKI - 1:1

     
    54
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern z první vážnější příležitosti srovnává krok. Süle rozběhl na pravém kraji Kimmicha, který se dostal před obránce a skvěle přízemní přihrávkou našel ROBERTA LEWANDOWSKÉHO. Ten stačil natáhnout nohu před vracejícím se Hasebem a se štěstím umístil balon k pravé tyči.
    11. Ante REBIČ - 0:1

     
    11
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Tak to je nečekané! Rodríguez zaváhal při rozehrávce, nechal se obrat o balon v nebezpečném prostoru a Bayern za to pyká. Mascarel skvěle našel rozběhnutého ANTEHO REBIČE, který si v úniku věděl rady, balon napálil k levé tyči a Frankfurt vede!

    Vít Schück

    Branky: 54. Lewandowski – 11. Rebič, 82. Rebič, 90+5. Gačinovič

    Karty:   38. Lewandowski (BAY), 87. Coman (BAY) – 8. Salcedo (FRN), 45. Hasebe (FRN), 45+2. Willems (FRN), 83. Rebič (FRN)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 15:3. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 9:18.
    Bayern Mnichov: Ulreich – Kimmich, Süle, Hummels, Alaba – Alcantara (65. Tolisso), Martínez, Rodríguez – Müller (C) (71. Coman), Lewandowski, Ribéry (88. Wagner)
    Náhradníci: Neuer – Wagner, Rafinha, Bernat, Rudy, Tolisso, Coman

    Eintracht Frankfurt: Hrádecký – Abraham (C), Hasebe, Salcedo – Da Costa, Wolf (61. Gačinovič), De Guzmán (74. Russ), Mascarell, Willems – Rebič (90. Haller), K. Boateng
    Náhradníci: Zimmermann – Jovič, Haller, Fabián, Gačinovič, Russ, Tawatha

    Rozhodčí: Zwayer – Schiffner, Häcker
    thejrc.org