Petřkovice – Hlučín 3:1 (kon.) | Mohelnice – Uh. Brod 0:2 (kon.) | Vyškov – Hulín 2:4 (kon.)
Líšeň – Zlínsko 2:1 (kon.) | Kroměříž – Prostějov 2:6 (kon.) | Hodonín – Rýmařov 3:0 (kon.)
konec
SK Hanácká Slavia Kroměříž
2:6 (0:4)
1. SK Prostějov
Sobota 26.05.2018, 17:00 • Fotbalový areál SK Hanácká Slavia Kroměříž, Kroměříž • Moravskoslezská fotbalová liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
    90. MOTAL - 2:6
     
    90
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Domácí přece jen dávají druhou branku! Kroměříž získala volný kop, který rozehrála nakrátko, následně přišla střela z dálky, kterou Neoral vyrazil pouze před sebe a LUKÁŠ MOTAL dorazil míč do sítě Prostějova!
     
    66
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Hosté dávají už třetí branku! Prostějov rozehrál volný kop na levé straně nakrátko, následně přiletěl centr do vápna z nohy Koudelky, po kterém se dostal do zakončení hlavou KAREL KROUPA a zamířil přesně k levé tyči!
    61. - 1:5
     
    61
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Hosté dávají branku, ovšem za nerozhodného stavu by se o ní velmi dlouho diskutovalo. Hosté se dostali do úniku po pravé straně, následně přišla přihrávka před bránu, kde byl Kroupa, ovšem toho skvěle vychytal Kofroň, následně se ale k odraženému míči dostal JAN KOUDELKA a zavěsil do prázdné brány, vypadalo to na ofsajd, ovšem rozhodčí nechal hru plynout a branka je uznána. Koudelka si tak připisuje v dnešním utkání hattrick.
    54. CUPÁK - 1:4
     
    54
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    A je to první branka domácích! Následný centr letěl do vápna přesně na hlavu MICHALA CUPÁKA a ten zavěsil za záda Neorala.
    43. PÍCHAL - 0:4
     
    43
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Tak to už zavání debaklem! Kroměříž získala rohový kop, ovšem po něm se dopředu dostal DAVID PÍCHAL, který i s trochu štěstím prošel přes dva obránce ve středu hrací plochy a následně zamířil přesně k pravé tyči!
    37. KOUDELKA - 0:3
     
    37
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Naprosto trestuhodné chyby nyní předvádí kroměřížská obrana a Prostějov dává už třetí branku! Opět se po levé straně dostal dopředu JAN KOUDELKA a následně zakončil přesně k pravé tyči!
    33. KOUDELKA - 0:2
     
    33
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového vedení! Domácí udělali velkou chybu, když se snažili o přihrávku do středu hřiště a JAN KOUDELKA se tak dostal do samostatného úniku, kdy ještě chtěl přihrávat Kroupovi, ovšem skvělým skluzem mu v tom zabránil domácí obránce, ale následná dorážka už skončila za zády Kofroně.
    26. KROUPA - 0:1
     
    26
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Prostějov se ujímá vedení! K pokutovému kopu se postavil kdo jiný než zkušený KAREL KROUPA, který si vybral levou stranu a udělal dobře, jelikož brankář Kofroň šel k pravé tyči.

    Michal Raška

    Branky: 54. Cupák, 90. Motal – 26. Kroupa (pen.), 33. Koudelka, 37. Koudelka, 43. Píchal, 61. Koudelka, 66. Kroupa

    Karty:   25. Hloch (KRO), 26. Kofroň (KRO) – 7. Pančochář (PRO), 28. Rus (PRO), 70. Šteigl (PRO), 80. Hirsch (PRO)


    Střely na branku: 4:10. Střely mimo: 7:3. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:26.
    SK Hanácká Slavia Kroměříž: Kofroň – Hloch, Matoušek (C), Jeleček – Cupák, Blanař, Stratil D. (76. Vyhlíd), Motal, Sedláček (76. Dvořák), Navrátil (58. Vasiljev) – Kovář
    Náhradníci: Stratil R. – Dvořák, Šmerda, Vyhlíd, Vasiljev

    1. SK Prostějov: Neoral – Hirsch, Schuster, Sus – Koudelka, Pančochář (79. Langer), Zapletal (58. Šteigl), Machynek, Fládr – Kroupa (C), Píchal (54. Hapal)
    Náhradníci: Jícha – Sečkář, Rus, Hapal, Zhykol, Šteigl, Langer

    Rozhodčí: Ivan Vostrejž – Luboš Popelák, Gabriela Hanáková

    Diváci: 234
    bahis siteleri