IHC Olomouc – IHC Přerov 4:9 (kon.) | IHC Olomouc – IHC Přerov 6:4 (kon.) | IHC Olomouc – IHC Přerov 1:0 (po pr.)
konec
IHC Eagles Olomouc
4:9 (2:1, 0:2, 0:2, 2:4)
IHC Night Birds Přerov
Sobota 09.06.2018, 15:00 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • STILMAT extraliga inline hokeje • Osmifinále
Partner:
     
    První bod získává v této osmifinálové sérii přerovský mančaft, který Olomouc nakonec i díky většímu množství proměněných tutovek. Druhá část tohoto předkola startuje na stejném místě v 18:00, o postupujícím tedy ještě zdaleka není rozhodnuto. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne. (18:43:54)
     
    Konec zápasu.
     
    47:05
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Autorem branky je ALEŠ JERGL. Asistence: Pavel Hanák.
     
    46:07
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Olomouc už odvolala brankáře, avšak nakonec tento risk nevychází. Po chybě v defenzívě se dostal k puku MIKULÁŠ ZBOŘIL, jehož rána prošla až do sítě. Asistence: Karel Plášek, Martin Galetka.
     
    45:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    LUBOMÍR KORHOŇ se protlačil k palbě na levém křídle a trefuje prostor u zadní tyče. Bez asistence.
     
    44:15
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Přerov si zřejmě pojišťuje tento zápas! Po rychlém přečíslení se dostal k palbě PAVEL HANÁK, jehož střela zaletěla nad Sedlářovo rameno. Asistence: Aleš Jergl.
     
    43:44
    Hanák se dostával do brejku, jenže těsně před bránou jej blokují domácí beci!
     
    42:40
    Vích zkoušel ohrozit přerovskou branku, ale i jeho pokus si pohlídal Dohnal. Olomouc se však opticky zlepšila oproti ostatním periodám.
     
    40:23
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci se nyní dostávají ke snížení aktuálního manka na Přerov, po palbě z větší vzdálenosti se prosadil DAVID ROUPEC. Asistence: Michal Šimo.
     
    39:02
    Domácí nyní dostávají zajímavou šanci na zápletku, neboť přerovský Tomáš Zdráhal (IPR) nyní lehce podržel domácího hokejistu. Rozhodčí nekompromisně udělují menší trest.
     
    38:28
    Dohnal se po dlouhé době musel na vlastním brankovišti také ukázat v nejlepším světle, ránu Čuříka si však tak tak pohlídal.
     
    36:43
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla střela par excellence! ALEŠ JERGL se dokázal po rychlém nabruslení do středu protlačit okolo dvou beků a ranou do šibenice nedal Sedlářovi moc šancí. Asistence: Marek Ditrich.
     
    36:01
    Začala čtvrtá čtvrtina.
     
    36:00
    Třetí čtvrtina skončila.
     
    35:47
    Olomouc ještě lehce tlačila přerovskou eskadru, jenže už neměla dostatek sil. Hosté si už zřejmě tuto periody pohlídají.
     
    34:28
    Plášek prokázal parádní rychlostní předpoklady, avšak pálil po úniku jen do Sedláře. Olomouc dostává možnost ke klidnější rozehrávce.
     
    32:58
    Galetka se dostal do střelby, ale nakonec mu kotouč uskočil. Olomouc tak přežila další šanci soupeře.
     
    31:59
    Domácí si vybírají oddechový čas.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 2. Korhoň (Handl), 9. Fiedler (Roupec), 41. Roupec (Šimo), 46. Korhoň – 5. Zbořil (Hanák), 16. Husák (Jergl), 22. Zbořil (Gremlica), 30. Andrýsek (Jergl), 32. Hanák (Plášek), 37. Jergl (Ditrich), 45. Hanák (Jergl), 47. Zbořil (Plášek, Galetka), 48. Jergl (Hanák)


    IHC Eagles Olomouc: Sedlář (Vágner) – Černocký, Vích, Paška, Fiedler, Roupec – Zítka, Čuřík, Handl, Korhoň, Vápeník, Šimo
    IHC Night Birds Přerov: Dohnal – Andrýsek, Gremlica, Zbořil (A), Ditrich, Plášek – Husák, Galetka, Hanák (C), Zdráhal, Jergl

    Rozhodčí: Stanislav Lerch, Petr Bláha

    Diváci: 35
    ocianews.com