Roller Storm – IHC Olomouc 3:6 (kon.) | ILHK Hr. Králové – Uh. Brod 9:3 (kon.) | IHC Prague Rats – Brno 10:4 (kon.)
IHC Nový Jičín – Devils Zlín 7:9 (kon.) | Roller Storm – IHC Olomouc 3:4 (kon.) | ILHK Hr. Králové – Uh. Brod 10:5 (kon.)
IHC Nový Jičín – Devils Zlín 8:4 (kon.) | IHC Prague Rats – Brno 4:3 (kon.) | IHC Nový Jičín – Devils Zlín 0:1 (po pr.)
konec
IHC Nový Jičín
8:4 (2:2, 2:0, 1:1, 3:1)
IHC Devils Zlín
Sobota 16.06.2018, 18:30STILMAT extraliga inline hokeje • Čtvrtfinále
Partner:
     
    47:32
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je PALIČKA. Asistence: Sluštík a Kubičík.
     
    46:42
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Nový Jičín už vede 7:4, z trestného střílení překonal Hufa Daniel Plitko.
     
    46:04
    Devils právě vstřelili branku!
    Autorem branky je GAGO. Asistence: Vyoral.
     
    38:36
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Domácí znovu vedou o tři branky. Povedla se jim rychlá akce, kdy Janiczek oslovil přihrávkou ADAMA FLOKA, který se poté nemýlil. Asistence: David Janiczek.
     
    29:42
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté se ještě nechtějí vzdát a snižují na 3:5. Poté, co Huf vychytal Christova se Zlín vrhl dopředu a na konci jeho akce byla gólová střela RICHARDA KOBYLÍKA. Asistence: Jan Vyoral, Vladimír Váňa.
     
    25:11
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Krátce po opuštění trestné lavice se JAN ZAHRADNÍČEK raduje z branky a zvyšuje na 5:2. Kotouč pověsil krásně pod horní tyčku. Asistence: Michael Chvostek, Robin Gebauer.
     
    20:53
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Nový Jičín už vede o dvě branky, dnes vůbec poprvé. Domácí se prosadili po nádherné rychlé kombinaci, na jejímž konci byl úspěšný střelec VÍT CHRISTOV. Asistence: Adam Flok a Jan Bartko.
     
    19:07
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Domácí se poprvé v utkání dostávají do vedení. Kubičík oslovil přesnou přihrávkou ONDŘEJE SLUŠTÍKA, který poté vystřelil mimo dosah brankáře Hufa. Asistence: Zbyněk Kubičík.
     
    09:20
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Opět je vyrovnáno, Nový Jičín se znovu dotáhl. Plitko dostal kotouč od Paličky a poté ho posunul na hůl JANA BARTKA. Ten poté tvrdou a přesně mířenou střelou překonal Hufa. Asistence: Daniel Plitko, Filip Palička.
     
    07:17
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín jde opět do vedení. Hosté jeli do přečíslení dva na jednoho. JIŘÍ SUHRADA si dnes věří, a tak vzal tuto situaci na sebe a přesnou střelou do horní části branky nedal Fendrichovi šanci. Bez asistence.
     
    03:35
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Zlín si své vedení neužil příliš dlouho a už je to 1:1. Po rychlé akce předal Kubičík kotouč DANIELU PLITKOVI a ten propálil Hufa, který se nestačil přesunout. Asistence: Zbyněk Kubičík.
     
    00:58
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín má skvělý nástup do zápasu a ujímá se vedení 1:0. Z pravé strany vstřelil zápěstím nádherně DAVID HRAZDIRA a puk se od tyčky odrazil za brankovou čáru. Asistence: Jiří Suhrada, Petr Zámorský.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 4. Plitko (Kubičík), 10. Bartko (Plitko, Palička), 20. Sluštík (Kubičík), 21. Christov (Flok, Bartko), 26. Zahradníček (Chvostek, Gebauer), 39. Flok (Janiczek), 47. Plitko (TS), 48. Palička (Sluštík, Kubičík) – 1. Hrazdira (Suhrada, Zámorský), 8. Suhrada, 30. Kobylík (Vyoral, Váňa), 47. Gago (Vyoral)


    IHC Nový Jičín: Fendrich (Majoroš) – Heralt, O. Kovařčík, Flok, Christov, Gebauer, Palička, Chvostek, Plitko, Daron, Sluštík, Janiczek, Zahradníček, Kubičík, Bartko
    IHC Devils Zlín: Huf (Stojar) – Huf, Goiš, Suhrada, Pavlůsek, Vyoral, Hrazdira, Gago, Kobylík, Váňa, Zámorský, Hlaváč
    thejrc.org