IHC Přerov – IHC Kladno 3:5 (kon.) | IHC Přerov – IHC Kladno 5:2 (kon.) | IHC Přerov – IHC Kladno 1:0 (po pr.)
IHC Přerov – IHC Kladno 1:0 (po pr.)
konec
IHC Night Birds Přerov
5:2 (3:0, 2:2)
IHC Čerti Kladno
Sobota 23.06.2018, 17:45Final Four extraligy juniorů inline hokeje • Finále
Partner:
     
    34:53
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Že by se přeci jen ještě schylovalo k dramatu? Hosté snižují na 2:5, když se střelou zápěstím z vrcholku levého kruhu trefil ŠTĚPÁN TUREK. Asistence: Aleš Petrus.
     
    28:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští využili přesilovou hru a snižují své manko na čtyři góly, prohrávají 1:5. Hašek nabil JANU KVAPILOVI a kapitán Kladna propálil Postavu. Asistence: Petr Hašek.
     
    25:09
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Znovu se domácí ujali slova a opět tvrdou a dobře umístěnou střelou navyšují svůj náskok. Tentokrát pálil z levého kruhu KAREL PLÁŠEK. Asistence: Jakub Navrátil.
     
    23:57
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Jako blesk z čistého nebe pročísl přerovský zimní stadion svou střelou DOMINIK KUBA. Jeho rána prosvištěla přesně do horního růžku Cichoňovy branky. Tohle se asi chytat nedalo. Asistence: Daniel Indrák.
     
    08:19
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Přerov zvyšuje svůj náskok už na 3:0! K asistenci přidává branku KAREL PLÁŠEK, který si šikovně objel brankáře a kolem jeho betonu zakončil. Bez asistence.
     
    05:03
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Domácí jdou poprvé ve finálové sérii do dvoubrankového náskoku. Plášek našel přihrávkou do jízdy JAKUBA NAVRÁTILA, a ten z blízka překonal Cichoně, v tomto utkání už podruhé. Asistence: Karel Plášek.
     
    03:17
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Přerov stejně jako v prvním finálovém utkání otevírá skóre a znovu se prosadil z přesilovky. Hotěk našel přihrávkou JAKUBA NAVRÁTILA, a ten se nemýlil. Asistence: Michal Hotěk.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 4. Navrátil (Hotěk), 6. Navrátil (Plášek), 9. Plášek, 24. Kuba (Indrák), 26. Plášek (Navrátil) – 29. Kvapil (Hašek), 35. Turek (Petrus)


    IHC Night Birds Přerov: Postava (Král) – Hotěk (C), Mlčák, Plášek, Svozil, Göndör, Ryšavý, Andrýsek, Kuba, Kleinar, Indrák (A), Šimanský, Navrátil
    IHC Čerti Kladno: Cichoň (Pulec) – Petrus, Střeštík, Slabý, Zich, Hašek (C), Kvapil (A), Březina, Svoboda, Pokorný, Turek

    Rozhodčí: Obadal, Šiška
    thejrc.org