IHC Prague Rats – Devils Zlín 9:3 (kon.)
konec
IHC Prague Rats
9:3 (1:0, 2:1, 5:0, 1:2)
IHC Devils Zlín
Neděle 24.06.2018, 13:00 • ČPP Aréna • Final Four Stilmat extraligy mužů inline hokeje • Finále
Partner:
     
    46:17
    Devils právě vstřelili branku!
    JAN VYORAL se uvolnil s pukem v pravém rohu hřiště, najel si s ním do kruhu pro vhazování, odkud zakončil přesně k pravé tyči. Asistence: Richard Kobylík a Jaroslav Janeba.
     
    43:10
    Střídání v týmu Prague Rats: ze hřiště odchází Martin Michajlov, přichází Jan Kolinger.
     
    43:10
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Jenže domácí si berou svůj sedmigólový náskok rychle zpět, PETR KAFKA se dostal do samostatného úniku, naznačil bekhendový blafák a poslal puk mezi betony Hufa. Asistence: Tomáš Rubeš.
     
    42:16
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté se snaží útočit i přes jednozančný výsledek a nyní se jim ho povedlo snížit, když Zámorský nahrál před brankou stojícímu PETRU ŠENKEŘÍKOVI, jenž mířil přesně z první. Asistence: Petr Zámorský a Jan Vyoral.
     
    35:53
    Vyloučení v týmu Prague Rats (Jakub Bernad – 1,5 min., vysoká hůl).
     
    34:37
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Petr Kafka nahrál křižným pasem na levou stranu TOMÁŠI RUBEŠOVI, jenž unikl bránícímu hráči a opět mířil sám na Hufa, tentokrát mu bekhendový blafák vyšel trochu se štěstím. Asistence: Petr Kafka.
     
    33:00
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Jakub Bernad vyslal do samostatného úniku TOMÁŠE RUBEŠE, jenž předvedl parádní bekhendovým blafák se zakončením nad lapačku gólmana. Asistence: Jakub Bernad.
     
    30:40
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    JAKUB BERNAD napadal rozehrávku soupeře na jeho polovině, vybojoval si kotouč a propálil brankáře Hufa. Bez asistence.
     
    27:00
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Zámorskému nevyšla přihrávka do předbrankového prostoru, Pavlata vyslal do rychlého protiútoku JAKUBA BERNADA, jenž si najížděl na branku z pravé strany a zakončil k levé tyči, od které se puk odrazil do brány. Asistence: Radek Pavlata.
     
    24:50
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Domácí využívají další přesilovou hru po parádní souhře. David Bernad nahrál ze středu hřiště do pravého kruhu Jakubu Bernadovi, jenž ihned nasměroval směr puku do předbrankového prostoru, kde stál TOMÁŠ RUBEŠ a stačilo mu pouze nastavit hokejku. Asistence: Jakub Bernad a David Bernad.
     
    24:18
    Vyloučení v týmu IHC Devils Zlín (Michael Hlaváč – 1,5 min., hákování).
     
    22:43
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Přesilová hra domácích už se blížila ke konci, když David Bernad nahrál do levého kruhu volnému PETRU KAFKOVI, proti jehož dělovce z první nedokázal Huf zakročit. Asistence: David Bernad a Tomáš Rubeš.
     
    21:23
    Vyloučení v týmu IHC Devils Zlín (David Hrazdira – 1,5 min., hákování).
     
    18:58
    Vyloučení v týmu IHC Devils Zlín (Richard Kobylík – 1,5 min., sekání).
     
    16:56
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Domácí rychle trestají vyloučení soupeře, z levého kruhu zamířil přesně na bližší tyč TOMÁŠ RUBEŠ, jenž poslal svůj celek znovu do vedení. Asistence: David Bernad.
     
    16:34
    Jiří Karafiát se snažil dorazit kotouč za gólmana Michajlova, při tom do něj narazil a dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    13:46
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté sice nevyužili početní výhodu, po jejím konci se ale prosazují, když se do rychlého útoku vydal MICHAL GAGO a zakončil ho střelou k tyči.
     
    11:55
    Vyloučení v týmu Prague Rats (Martin Tvrzník – 1,5 min., hákování).
     
    03:14
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Domácí využívají hned první početní výhodu, Kafka nahrál z levé strany do předbrankového prostoru, odkud nadvakrát dostal TOMÁŠ RUBEŠ kotouč za gólmana Hufa. Asistence: Petr Kafka a David Bernad.
     
    02:57
    Rubeš dostal rychlou křižnou nahrávku na pravou stranu, měl volnou půlku branky, ale poslal kotouč pouze do tyče.
     
    02:11
    Vyloučení v týmu IHC Devils Zlín (Michal Gago – 1,5 min., hákování).

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 4. Rubeš (Kafka, D. Bernad), 17. Rubeš (D. Bernad), 23. Kafka (D. Bernad, Rubeš), 25. Rubeš (J. Bernad, D. Bernad), 27. J. Bernad (Pavlata), 31. J. Bernad, 33. Rubeš (J. Bernad), 35. Rubeš (Kafka), 44. Kafka (Rubeš) – 14. Gago, 43. Šenkeřík (Zámorský, Vyoral), 47. Vyoral (Kobylík, Janeba)


    IHC Prague Rats: Michajlov (44. Kolinger) – Mantese, Popela, D. Bernad, Tvrzník (A), Pavlata, Pouska, J. Bernad, Lechner, Kafka (C), Rubeš, Brandejský. Trenér: Martin Mecera.
    IHC Devils Zlín: Huf (Stojar) – Hlaváč, Váňa, Šenkeřík (A), Kobylík, Vyoral, Gago, Karafiát, Janeba (C), Hrazdira (A), Valášek. Zámorský. Trenér: Aleš Bachánek.

    Rozhodčí: Veselý, Barek
    thejrc.org