Polsko – Švýcarsko 1:6 (kon.) | Slovensko – Velká Británie 14:0 (kon.) | Kanada West – USA Blue 7:0 (kon.)
USA Red – Kanada East 2:0 (kon.) | Švýcarsko – Česko U16 0:9 (kon.) | Velká Británie – Česko U15 0:12 (kon.)
Polsko – USA Blue 1:5 (kon.)
konec
Slovensko
14:0 (4:0, 6:0, 4:0)
Velká Británie
Čtvrtek 28.06.2018, 11:00 • Zimní stadion Přerov (kapacita: 3000 míst) • Junior World Cup Boys U16 • Skupina A
     
    44:55
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Ofenzivní smršť! Po fantastické ťukané na jeden dotyk se pár sekund před koncem zápasu ještě dostává ke střelbě ROMAN FAITH, který propálil místečko pod Wakefieldem. Asistence: Lukáš Vaculík.
     
    42:27
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci přidávají už třináctou branku! Po zaváhání brankáře Wakefielda se může poprvé v utkání radovat také MAROŠ MEŠÁR, který britského brankáře nachytal při lehkém podcenění situace. Asistence: Alex Novota.
     
    33:34
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci nyní předvádí technickou parádičku! Po vyhraném buly Faitha se dostal ke střelbě LUKÁŠ VACULÍK, jehož dělovka zaplula přesně k bližší tyči. Asistence: Roman Faith.
     
    30:46
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Britové inkasují další těžkou ránu. Slovenská exhibice pokračuje i nadále, když se na levé straně objevil nehlídaný ANDREJ SIAKEĽ, jenž okamžitě bez rozmyslu vystřelil. Brankář Wakefield na ránu do šibenice nedosáhl. Asistence: Samuel Hrivnák.
     
    29:54
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Na řadu přichází už desátá branka! Na pravém křídle se dokázal LUKÁŠ VACULÍK vyhnout hned dvěma soupeřům a po rychlém naběhnutí na střed se dostal také ke střelbě. Bomba do pravé šibenice byla pro Wakefialda nechytatelná. Asistence: Roman Faith.
     
    29:11
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci vstřelili už devátou branku! Na předbrankovém prostoru přes skrumáž proskákal míček až k MOJMÍRU PETRASOVI, jenž se trefil přesně pod horní tyč. Asistence: Samuel Rehák.
     
    26:39
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Britové nyní nezvládají další atak soupeře. Po hezkém průniku po levém křídle milimetrově přesnou střelou zápěstím prezentoval ANDREJ SIAKEĽ. Wakefield svou vyrážečkou na míček nedokázal dosáhnout. Asistence: Samuel Hrivnák.
     
    26:05
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci přidávají už sedmou branku! Po rychlém překřížení a naražení s obránci se dostal ke střelbě znovu ROMAN FAITH, jehož střelu Wakefield znovu nedokázal dostat betonem mimo branku. Asistence: Lukáš Vaculík, Tim Danielčák.
     
    25:46
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Britové své oslabení nakonec sice přestáli, ale rychlý únik jim nakonec zkazil menší uklidnění. ROMAN FAITH napřáhl z kruhů, což bylo pro Wakefielda příliš. Asistence: Tim Danielčák, Lukáš Vaculík.
     
    21:09
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci ještě stále nemají dost! Po parádní kombinaci se dostal k míčku ANDREJ KRIŽAN, který vystříhl před Raeou esteticky velmi pohledný blafák. Britský brankář už páté slovenské brance nezabránil. Asistence: Dominik Hajas, Samuel Rehák.
     
    14:17
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci přidávají další branku! DOMINIK LIBUTKA se nejrychleji zorientoval v předbrankovém prostoru a po rychlém zpracování míčku se dostal ke střelbě. Rae nedokázal svou lapačku až k tyči. Asistence: Roman Faith, Kristián Tomáško.
     
    11:58
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    A Slováci už mají tříbrankový náskok! Slovenská elitní formace před malou chvílí dokázala pořádně zatlačit na unavené britské obránce a po krásném pasu na modrou čáru vypálil ROMAN FAITH. Jeho nechytatelná dělovka trefuje pravou šibenici. Asistence: Samuel Rehák, Dominik Hajas.
     
    06:46
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla ofenzivní paráda! Kombinace na jeden dotyk naprosto rozložila britskou defenzívu, což nakonec vyplynulo v krásnou Danielčákovu přihrávku přes brankoviště. SAMUEL REHÁK už tak měl velmi jednoduchou práci, míček pouze jednoduše dorazilza Raeova záda. Asistence: Tim Danielčák.
     
    01:47
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    A je tu první branka utkání! Po rychlejší kombinaci se dostal ke střelbě IVAN KORBÍNI, jehož rána nakonec zamířila k pravé tyči. Rae už na míček nestačil dosáhnout. Asistence: Samuel Hrivnák, Andrej Siakeľ

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 2. Korbíni (Hrivnák, Siakeľ), 7. Rehák (Danielčák), 12. Faith (Rehák, Hajas), 15. Libutka (Faith, Tomáško), 22. Križan (Hajas, Rehák), 26. Faith (Danielčák, Vaculík), 27. Faith (Vaculík, Danilčák), 27. Siakeľ (Hrivnák), 30. Petras (Rehák), 30. Vaculík (Faith), 31. Siakeľ (Hrivnák), 34. Vaculík (Faith), 43. Mešár (Novota), 45. Faith (Vaculík)


    Slovensko: Ďuriš (Andrisík) – Križan, Hajas, Bodnár, Tomáško, Putala (A), Dlugoš, Mešár, Kendera – Ketner (C), Petrás, Rehák – Vaculík, Faith, Libutka (A) – Siakeľ, Korbíni, Libutka – Schwarz, Danielčák, Garan – Novota
    Velká Británie: D. Rae (23. Wakefield) – Anderson, Caims, Dalton, Jackson (C), Nichols, Richardson, Taylor, Waters (A), Webb – Boldstridge (A), Bonewell, Cox, Harrison, Holicka, Jewitt, Karmali, Lock, McDonald, A. Rae, Wakefield, Wilson

    Rozhodčí: Michal Uhlíř, Jiří Cícha (oba CZE)
    thejrc.org