Polsko – Švýcarsko 1:6 (kon.) | Slovensko – Velká Británie 14:0 (kon.) | Kanada West – USA Blue 7:0 (kon.)
USA Red – Kanada East 2:0 (kon.) | Švýcarsko – Česko U16 0:9 (kon.) | Velká Británie – Česko U15 0:12 (kon.)
Polsko – USA Blue 1:5 (kon.)
konec
Velká Británie
0:12 (0:3, 0:5, 0:4)
Česko U15
Čtvrtek 28.06.2018, 19:00 • Zimní stadion Přerov (kapacita: 3000 míst) • Junior World Cup Boys U16 • Skupina A
     
    41:09
    Tým CZE U15 právě vstřelil branku!
    Češi přidávají dvanáctou branku! Po krásné kombinaci na jeden dotyk se dostává k dalšímu zásahu také MATĚJ TAUFER. Wakefield byl u vzálenější tyčku lehce později, což bylo nakonec rozhodujícím momentem. Asistence: Tomáš Lhota, Lukáš Novotný.
     
    38:21
    Tým CZE U15 právě vstřelil branku!
    A máme tady hattrick! Po zisku míčku na levém křídle se dostal velmi pohotově k palbě TOMÁŠ LHOTA, který tak během dnešního večera završuje hattrick. Po rychlém sklepnutí nakonec skóruje díky Wakefieldově mezírce pod betony. Asistence: Matěj Taufer.
     
    34:20
    Tým CZE U15 právě vstřelil branku!
    A další česká trefa! Individuální únik ADAMA ŠŤASTNÉHO byl nakonec cestou, jak překonat lehce vyjetého brankáře Wakefielda. Rychlá a hlavně účelná klička do backhandu tak korunuje desátou branku české U15. Bez asistence.
     
    33:49
    Tým CZE U15 právě vstřelil branku!
    Čechům fantasticky vychází presink, když na modré čáře dokázali vybojovat míček po lehkém zaváhání Holicky. Akce následně pokračovala po levém křídle, avšak nakonec se prosadil až z pohotové dorážky MATĚJ KÁBRT. Asistence: Radim Dostál.
     
    26:53
    Tým CZE U15 právě vstřelil branku!
    Češi přidávají osmou branku! ONDŘEJ TICHÝ se dostal do samostatného úniku, který dokázal sám český reprezentant fantastickým způsobem využít. Rychlá klička do forhandu nedala brankáři Wakefieldovi příliš mnoho šancí na úspěšný zákrok. Bez asistence.
     
    21:41
    Tým CZE U15 právě vstřelil branku!
    Česká reprezentace se dostává už do sedmibrankového laufu! Po rychle narážečce v předbrankovém prostoru se dostal k lehké žabičce LUKÁŠ NOVOTNÝ. Jeho pokus nakonec směřoval pod betony českého golamana. Asistence: Tomáš Lhota, Matěj Taufer.
     
    20:01
    Tým CZE U15 právě vstřelil branku!
    Domácí si zapisují už šestou branku! Po rychlé kombinaci ve středním pásmu se nakonec protlačil k palbě RADIM DOSTÁL, jehož bomba proletěla těsně nad Raovou vyrážečkou. Asistence: Lukáš Novotný.
     
    15:19
    Tým CZE U15 právě vstřelil branku!
    A další branka! Češi se hned po přerušení dostali do brejku, který dokázal zužitkovat přesnou ranou pod horní tyč RADEK KUBICA. Rae svou lapačku nedokázal natáhnout až na druhou stranu svého brankoviště. Bez asistence.
     
    15:11
    Tým CZE U15 právě vstřelil branku!
    Domácí tým má fantastický start do druhé třetiny! Po rychlém najetí Taufera na střed hřiště a následné střele se sice ještě Raeovi povedlo zasáhnout, jenomže na dorážku TOMÁŠE LHOTY se už Britům nepovedlo reagovat. Asistence: Matěj Taufer, Lukáš Novotný.
     
    04:52
    Tým CZE U15 právě vstřelil branku!
    Domácí výběr přidává další gól! Po rychle kombinaci po pravé straně se dostal k palbě TOMÁŠ LHOTA, který našel místečko v postoji brankáře Raea. Britové lehce v obranné hře zaváhali. Asistence: Matyáš Jizba, Matěj Taufer.
     
    02:04
    Tým CZE U15 právě vstřelil branku!
    Češi jdou do trháku! Okamžitě po vhazování se dostal k palbě MIROSLAV HÁLEK, jehož pumelice zapadla přímo nad rameno brankáře Raea. Britská obrana byla v této chvíli úplně dezorientovaná. Asistence: Tomáš Lhota.
     
    00:33
    Tým CZE U15 právě vstřelil branku!
    Domácí tým se dostává v této chvíli do vedení! Po rychlém naběhnutí na střed hřiště se dostal LUKÁŠ NOVOTNÝ ke střelbě, což nakonec na brankáře Raea stačilo. Domácí výběr tak Brity poprvé překonává! Bez asistence.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 1. Novotný, 3. Hálek (Lhota), 5. Lhota (Jizba, Taufer), 16. Lhota (Taufer, Novotný), 16. Kubica, 21. Dostál (Novotný), 22. Novotný (Lhota, Taufer), 27. Tichý, 34. Kábrt (Dostál), 35. Štastný, 39. Lhota (Taufer), 42. Taufer (Lhota, Novotný)


    Velká Británie: D. Rae (J. Wakefield, Nichols) – Taylor, Jackson, Caims, Richardson, Webb, Dalton, Anderson, Waters – Harrison, Boldstridge, Cox – Lock, A. Rae, Karmali – Bonewell, Jewitt, Holicka – McDonald, Wilson, T. Wakefield
    Česko U15: Baluš (Kuryviál, Nistor) – Jizba, Hálek, Hemžský, De Fin, Hroch, Hnyk, Horažďovský – Lhota, Taufer, Novotný – Pohl, Kubica, Kovařík – Kábrt, Dostál, Tichý – Štastný, Vohralík, Zíka

    Rozhodčí: Antonín Adam, Jim Armitstead
    thejrc.org