Velká Británie – Slovensko 1:9 (kon.) | Kanada – USA 2:0 (kon.) | Slovensko – Česko 0:7 (kon.)
konec
Velká Británie
1:9 (0:3, 0:4, 1:2)
Slovensko
Pátek 29.06.2018, 11:00 • Zimní stadion Přerov (kapacita: 3000 míst) • Junior World Cup Girls U20 • 2. kolo
     
    38:57
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovenky přidávají devátou branku! Po rychlém zpracování míčku se dostala bez větších problémů ke střelbě BARBORA SCHREDLOVÁ. Asistence: Sabina Beláňová, Sylvia Maťašová.
     
    34:42
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Aréna bouří! Výběr Velké Británie právě vstřelil první branku na Světovém poháru! Euforie Ostrovanek i fanoušků nezná mezí. O celou grandiózní situaci se postarala ALEXANDRA WEESTOVÁ, která využila slovenské chyby a napálila míček pod padající Zimkovou. Bez asistence.
     
    30:16
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    A další rychlý úder! Slovenky se tentokrát dostaly do bleskového brejku, který zakončila ranou pod břevno KLAUDIA KLEINOVÁ. Nicholsové proklouzl míček pod lapačkou. Asistence: Barbora Schredlová, Ema Záňová.
     
    20:42
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Čepice dolů! V této chvíli se dočkává hattricku NIKOLETA RANDOVÁ, která dostala krásnou přihrávku přesně ke vzdálenější tyči, kam už Nicholsová doklouzávala jen bezmocně. Slovenky tak vedou už o sedm branek. Asistence: Anna Mária Suráková, Petronela Sušienková.
     
    17:49
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je pro Britky velmi kruté! Tři góly za necelé tři minut je dostávají do kolen. Tentokrát se po rychlém protiútoku prosadila TAMARA DOBOŠOVÁ. Nicholsová byla bezmocná. Asistence: Nikoleta Randová.
     
    17:18
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovenky přidávají už pátou branku! K odraženému míčku za brankou se dostala Schrelodvá, jejíž přesná nahrávka našla přesně naběhnutou KLAUDIU KLEINOVOU. Její dělovka prošla mezi betony Nicholsové. Asistence: Barbora Schredlová, Miriam Kvašňáková.
     
    16:23
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Přichází další slovenský úder! Krátce po vhazování ve středním pásmu se dostal míček na levé křídlo, kde už byla postavená MICHAELA HÁJNIKOVÁ. Její dělovka z první propálila prostor v levé šibenici, Nicholsová se po ráně natahovala marně. Asistence: Patrícia Mária Dzurinová, Romana Halušková.
     
    14:56
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    A znovu studená sprcha pro Britky! Pouhé čtyři sekundy před koncem první třetiny se protlačila ke střelbě z předbrankového prostoru SYLVIA MAŤAŠOVÁ, jejíž pokus se štěstím doskákal přes ležící Nicholsovou. Asistence: Kristina Šimmová.
     
    13:49
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovenský úder! Po přesné souhře na pravém křídle se přeci jen na druhý pokus dostala NIKOLETA RANDOVÁ ke střelbě, její pozice už byla v dané situaci velmi jednoduchá. Stačilo ji pouze zasunout míček za bezmocnou Nicholsovou. Ta byla po předchozím zákroku vyhozena ze své brankářské pozice. Asistence: Anna Mária Suráková.
     
    11:01
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen Slovenky prolomily smůlu! Po rychlé kombinaci s obranou nakonec napřáhla ze střední vzdálenosti NIKOLETA RANDOVÁ, její diagonální pumelice zaplula přesně nad rameno Nicholsové. Asistence: Tamara Dobošová.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 35. Westová – 12. Randová (Dobošová), 14. Randová (Suráková), 15. Maťašová (Šimmová), 17. Hájniková (Dzurinová, Halušková), 18. Kleinová (Schredlová, Kvasňáková), 18. Dobošová (Randová), 21. Randová (Suráková, Sušienková), 31. Kleinová (Schredlová, Záňová), 39. Schredlová (Beláňová, Maťašová)


    Velká Británie: Nicholsová – Angusová, Culshawová (C), Danceová, Jacobsová (A), Milneová, Murrayová, Raeová – Barryová, Bennettová, Beresfordová (A), Callaghanová, Carsonová, Doddová, McCourtová, Thorpeová, Wareová, Wesová
    Slovensko: Zimková (Tabáčková) – Drienovská, Horváthová, Kvasňáková, Petrášová, Randová, Suráková (A), Sušienková, Šulíková, Vaverčáková, Záborská (C) – Beláňová, Dobošová, Dzurinová, Hájniková, Halušková, Kleinová, Lacková, Maťašová, Schredlová, Šimmová, Záňová (A)

    Rozhodčí: Radka Synková (CZE), Peggy Wakehamová (CAN)
    thejrc.org