Velká Británie – Kanada 0:6 (kon.) | USA – Slovensko 0:1 (kon.) | Česko – Kanada 1:0 (kon.)
konec
USA
0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
Slovensko
Sobota 30.06.2018, 13:00 • Zimní stadion Přerov (kapacita: 3000 míst) • Junior World Cup Girls U20 • 3. kolo
     
    42:06
    Američankám se cesta za vyrovnáním velmi komplikuje, v této chvíli je totiž za držení potrestána Haylie Drewová (USA), Slovenky tak budou hrát přesilovku.
     
    37:15
    Američanky čekají za malý okamžik těžké chvilky, po dalším faulu v signalizovaném vyloučení se totiž budou trestat hned dvě Američanky. Alissa Avantová (USA) i Haley Kowalczyková (USA) jsou trestány za podražení.
     
    33:28
    Schredlová se valila do útoku, jenomže v momentě přihrávky na lépe postavenou soupeřku jí podrazila Haylie Drewová (USA), která tak v této chvíli míří na trestnou lavici.
     
    27:18
    Výběr USA se v tuto chvíli bude muset popasovat s dalším oslabením. Jasmine Martinezová (USA) byla vyloučena za hru vysokou holí.
     
    23:42
    Slovenky tentokrát nezvládly korektně vystřídat, trest pro příliš mnoho hráčů si odpyká Klaudia Kleinová (SVK).
     
    21:51
    Slovenky se dostanou znovu pod tlak, neboť Američanky budou mít početní výhodu. Za menší postrkávanou u americké klece je vyloučena Ema Záňová (SVK).
     
    19:46
    Navrátivší Randová si dokázala vybojovat díky svému rychlému startu do plných faul, Hailey Bookwalterová (USA) ji dost okatě podrazila. Americkou hráčku rak čeká minimálně dvouminutový pobyt na trestné lavici.
     
    17:27
    Slovenky čeká další oslabení, za nedovolenou hru tělem je potrestána Tamara Dobošová (SVK), která hitovala protihráčku za americkou branku.
     
    11:36
    Američanky dostávají parádní šanci na vyrovnání! Slovenky totiž půjdou do tří, za držení soupeřovy hole byla česko-britskou dvojicí sudí Kinga Horváthová (SVK).
     
    10:40
    Poměr hráček na hřišti se v tuto chvíli vyrovná, za podražení v útočném pásmu je trestána Nikoleta Randová (SVK).
     
    08:57
    Američanky jsou znovu trestány za svou agresivní hru v obranném pásmu, Hayley Kowalczyková (USA) byla potrestána za hru tělem.
     
    05:03
    Slovenky čeká první přesilová hra, za vražení na hrazení inkasovala menší trest Haylie Drewová (USA).

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 7. Randová (Dobošová)


    USA: DiCiccoová – Cabanová, Drewová, Maugerová (C), Pondová, Serraová, Shawová, Taddeová (A) – Avantová, Bookwalterová, Cutlerová, Drewová (A), Fisherová, Kowalczyková, Martinezová, Poulinová, Powellová, Vanceová, Warholdová
    Slovensko: Tabačková (Zimková) – Drienovská, Horváthová, Kvasňáková, Petrášová, Randová, Suráková (A), Sušienková, Šulíková, Vaverčáková, Záborská (C) – Beláňová Dobošová, Dzurinová, Hájniková, Halušková, Kleinová, Lacková, Maťašová, Schredlová, Šimnová, Záňová (A)

    Rozhodčí: Radka Synková (CZE), Deana Cugliettaová (GBR)
    thejrc.org