Velká Británie – Kanada 0:6 (kon.) | USA – Slovensko 0:1 (kon.) | Česko – Kanada 1:0 (kon.)
konec
Česko
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
Kanada
Sobota 30.06.2018, 17:00 • Zimní stadion Přerov (kapacita: 3000 míst) • Junior World Cup Girls U20 • 3. kolo
     
    38:14
    Síly na hřišti se v této chvíli vyrovnají, po přidržení Škorpíkové je vyloučena Quinn Eggletonová (CAN).
     
    36:25
    České hráčky ovšem nyní čeká další oslabení, Martina Zedníková (CZE) je vyloučena po hitu na vlastní obranné třetině za nedovolenou hru tělem.
     
    35:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Smůla prolomena! Česká reprezentace se dostává v přesilovce do vedení! Po samostatném úniku po levém křídle se dostala do brejku BARBORA PATOČKOVÁ, jíž se podařilo svou střelu zamířit přímo do levé šibenice. Vildeová svou lapačku natáhla příliš pozdě. Asistence: Lucie Kubínová.
     
    34:59
    Na hřišti zůstává ležet další česká hráčka. Baráková obdržela pořádnou ránu od Kristen Colosimové (CAN), která podle sudích hrála vysokou holí. Česká obránkyně se vrací za doprovodu zdravotníků na střídačku.
     
    30:13
    Patočková se Seroiszkovou se dostaly k parádní šanci, avšak Vildeová dokázala oba střelecké pokusy vyrazit mimo branku. Kanada přežila dvě obrovské gólovky!
     
    28:40
    Colosimová se dostala na ose hřiště ke střelbě z první, nicméně vlastní střelecký pokus nebyl až tak nebezpečný. Ten z něj udělala až brankářka Teplá, které míček nečekaně poskočil. Domácí strážkyně branky ovšem těžkou výzvu zvládla.
     
    27:23
    Šebíková dostala míček do volné pozice na levé straně, jenže z velkého úhlu už nedokázala zamířit do sítě. Vildeová měla takřka půlku branky úplně prázdnou.
     
    24:32
    Český trenérský štáb si vybírá oddechový čas!
     
    24:32
    Češky čeká další přesilová hra, když se tentokrát Jessice Davisové (CAN) nepovedlo zastavit český nápor podle pravidel. lehké podražení bylo dvojicí sudích okamžitě zaznamenáno.
     
    22:26
    Birkettová se už už dostávala k dorážce poskakujícího míčku, jenomže Teplá předvedla fantastický zákrok. Její beton zřejmě zachránil domácímu výběru nulu ve kolonce inkasovaných branek.
     
    19:39
    Seroiszková se pokusila nabídnout vysokým lobem možnost na tečování, což se nakonec povedlo. Do trajektorie rány se dostala hůl Patočkové, avšak Vildeová byla i tentokrát připravena. Vhazovat se bude před kanadskou brankou.
     
    18:36
    Češky čeká další přesilová hra, za podražení je totiž nyní vyloučena Quinn Eglletonová (CAN).
     
    16:27
    Davisová si připsala parádní ránu golfákem, ale Teplá se ještě proti jejímu projektilu stačila přesunout. Kanada nyní spálila obrovitánskou šanci!
     
    16:18
    Lucie Kubínová (CZE) si šikovně pohlídala míček tělem, avšak sudí celou situaci viděli jinak. Česká hráčka tak dostává dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    13:56
    Česko si zahraje na konci první třetiny druhou přesilovku, za nedovolené bránění byla vyloučena Kristen Colosimová (CAN).
     
    01:25
    Domácí hráčky se i nadále velmi vydatně snaží ohrozit kanadskou klec, nicméně Mašková nakonec míček přes brankovou čáru nedostala. Vildeová předvádí fantastický zákrok!
     
    00:57
    Češky dostávají možnost první přesilové hry, neboť sudí Hope Mitchellovou (CAN) posílají na trestnou lavici. Podle jejich názoru se dopsustila hry vysokou holí.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 36. Patočková (Kubínová)


    Česko: Teplá (Zechovská) – Kosinová (A), Seroiszková (A), Zedníková, Martinů, Držmíšková, Baráková, Kolínková, Svitáková – Kubínová, Patočková (C), Jůzková – Škorpíková, Kaltounková, Mašková – Halbrštátová, Šebíková, Kábrtová – Pížová, Mačátová, Ištoková – Blažekovič
    Kanada: Vildeová (Jacobiová) – Foersterová, Hughesová, Mitchellová, Albanová, Goodmanová (A), Archibaldová, Coonsová (C) – Eggletonová, Davisová, Matulaová – Daoustová, Wilsonová (A), Birkettová – Claphamová, Laceyová, Hurrelová – Baineová, Buffetová, Colosimová – Whelanová

    Rozhodčí: Patricie Vokalová (CZE), Peggy Wakehamová (CAN)
    bahis siteleri