Č. Budějovice – Plzeň 3:4 (kon.) | Žilina – Tianjin Quanjian 3:1 (kon.) | Guangzhou FC – Zlín 1:1 (kon.)
konec
SK Dynamo Č. Budějovice
3:4 (3:3)
FC Viktoria Plzeň
Neděle 01.07.2018, 10:30 • Přeštice • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    72
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Viktoria se konečně dočkala rozdílového gólu, celý druhý poločas měla navrch, nyní to přineslo ovoce. UBONG EKPAI se opřel do míče, jenž se po odrazu od země dostal až do brány Dynama!
     
    45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to byl neuvěřitelný gól! Velká chyba Plzně v defenzivě, Petržel chtěl přihrát na Kozáčika, ale ten míč netrefil, takže se před prázdnou brankou nemohl mýlit LUKÁŠ POUČEK.
     
    41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Sám JAKUB ŘEZNÍČEK se postavil k provedení pokutového kopu, přesnou střelou se trefil k levé tyči. Plzeňský útočník tak kompletuje hattrick, stačilo mu k tomu 19 minut.
     
    28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To jsou věci, už je to zase nerozhodně! Kopic nejdříve našel Krmenčíka, jenž nejprve trefil jen břevno, ale z následné dorážky už se JAKUB ŘEŽNÍČEK nemýlil!
     
    27
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak teď to České Budějovice sehrály ideálně, ve vápně se k míči dostal IVO TÁBORSKÝ, který zachoval chladnou hlavu, poté zamířil do protipohybu gólmana Plzně!
     
    24
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ale hned o chvilinku později je vyrovnáno! Aktivní JAKUB PEŠEK se konečně dočkal přesného zásahu, po dvou velkých šancích nyní zamířil přesně ke vzdálenější tyči, Kozáčik nemohl s perfektní přízemní střelou nic udělat.
     
    22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je tu první zásah dnešního utkání, po centru od rohového praporku se po několika tečích míč odrazil přímo na malé vápno, kde byl připravený JAKUB ŘEZNÍČEK, jenž hlavou usměrnil balon do sítě. Ten se k němu dostal po centru Kopice a přiťuknutí Procházky.

    Jan Picka

    Branky: 24. Pešek, 27. Táborský, 45. Pouček – 22. Řezníček, 28. Řezníček, 41. Řezníček (pen.), 72. Ekpai


    SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek – Řezáč (81. Kalousek), L. Havel (46. Novák), Kladrubský (C) (46. Fišl), Helešic (46. Rychnovský) – Čavoš, Javorek (46. Ad. Čermák) – Šplíchal (46. Laňka), Pouček (46. Frýdek), Pešek (58. Švantner) – Táborský (46. Kadula).
    FC Viktoria Plzeň: 1. poločas: Kozáčik – Řezník, Pernica, Limberský – Procházka, Hořava – Petržela, Kopic (C), Štursa – Řezníček, Krmenčík.

    2. poločas: Hruška – M. Havel, Hubník, Hájek, Kovařík – Hrošovský, Al. Čermák – Ekpai, Navrátil, Kopic – Bakoš.

    Rozhodčí: Houdek – Mokrusch, Kubec

    Diváci: 1 480
    thejrc.org