Velká Británie – Česko U16 0:2 (kon.) | Slovensko – USA 2:1 (kon.) | Česko – Kanada 4:1 (kon.)
konec
Česko
4:1 (0:0, 3:1, 1:0)
Kanada
Neděle 01.07.2018, 17:00 • MEO Aréna, Přerov. • Junior World Cup Girls U20 • Finále
    43:32 KALTOUNKOVÁ - 4:1
     
    43:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kanada to zkusila bez gólmanky, ovšem míčku se zmocnila KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ, která ho pohodlně dovezla až do prázdné klece.
    Bez asistence.
    25:58 COONSOVÁ - 3:1
     
    25:58
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorové listy si v početní převaze vytvořily tlak, který korunují gólem.
    Ránu ze střední vzdálenosti vytěsnila Zechovská betonem jen před sebe. Rázem se před ní strhla trma vrma, v níž se nejlépe zorientovala kapitánka Kanady HANNAH COONSOVÁ a zblízka dorazila míček do odkryté části české klece.
    Bez asistence.
    23:35 KUBÍNOVÁ - 3:0
     
    23:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    A české přesilovka končí gólem. Patricie Škorpíková narýsovala přihrávku na levý kruhu. Tam stála LUCIE KUBÍNOVÁ a přesnou křížnou dělovkou dává Češkám náskok tří branek.
    Asistence: Patricie Škorpíková, Barbora Patočková.
    18:11 ŠKORPÍKOVÁ - 2:0
     
    18:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krásná kombinace českého celku. Kubínová nahrála do rohu přesně na hůl Barbory Patočkové. Ta se podívala, komu může nahrát do palebné pozice. Všimla si PATRICIE ŠKORPÍKOVÉ, která si seběhla k bližší tyče a odtud míček z první poslala za záda Jacobiové. Nechytatelná rána!
    Asistence: Barbora Patočková, Lucie Kubínová.
    17:15 KUBÍNOVÁ - 1:0
     
    17:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je náramný a důležitý gól českého celku! Zblokovanou střelu spatřila LUCIE KUBÍNOVÁ a míček ještě ze vzduchu sklepla baseballovým úderem o výstroj Jacobiové přímo do sítě. Krásná trefa a vytříbená technika české hráčky.
    Bez asistence,

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 18. Kubínová, 19. Škorpíková (Patočková, Kubínová), 24. Kubínová (Škorpíková, Patočková), 44. Kaltounková – 26. Coonsová


    Česko: Zechovská (Teplá) – Kosinová (A), Seroiszková (A), Zedníková, Martinů, Držmíšková, Kolínková, Baráková, Svitáková – Kubínová, Patočková (C), Jůzková – Škorpíková, Kaltounková, Mašková – Halbrštátová, Šebíková, Kábrtová – Pížová, Mačátová, Ištoková – Blažekovič
    Kanada: Jacobiová (24. Vildeová) – Mitchellová, Albanová, Goodmanová (A), Archibaldová, Foersterová, Hughesová – Coonsová (C), Wilsonová (A), Whelanová – Eggletonová, Davisová, Birkettová – Claphamová, Laceyová, Hurrelová – Baineová, Matulaová, Buffetová – Colosimová, Daoustová

    Rozhodčí: Deana Cugliettaová (CAN) – Radka Synková (CZE)
    thejrc.org