Dunajská Streda – Zlín 0:0 (kon.) | Rijeka – Žilina 5:0 (kon.) | Lech Poznaň – Podbrezová 5:0 (kon.)
Rostov – Trenčín 1:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Club América 5:0 (kon.) | Zabrze – Opava 2:1 (kon.)
konec
FK Rostov
1:1 (0:1)
AS Trenčín
sk Čtvrtek 05.07.2018, 19:00 • Traiskirchen, Rakúsko • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Ani druhý polčas nepriniesol nijak oslnivé stretnutie, ale Rostovu sa podarilo vyrovnať na 1:1 a týmto výsledkom sa aj toto prípravné stretnutie skončilo. Ťažko takéto stretnutie hodnotiť, jednalo sa o prípravu a svoj účel tak zrejme splnilo.

    To je už z mojej strany všetko, ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:47:19)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Tesne sa stredovým kruhom došlo k faulu na jedného z futbalistov Rostova. Prebehne jeho krátke ošetrenie a potom ešte nechá hlavný rozhodca rozohrať priamy kop ruského tímu.
     
    89
    Futbalisti Trenčína sa ocitli v postavení mimo hru a tak nemohli vo svojej aktivite pokračovať. Zrejme tak už v tomto zápase nič podstatného neuvidíme.
     
    88
    Rostov sa však musí brániť, pretože aktívne začína hrať náš zástupca. Keby teraz padol gól, už by nebola zrejme šanca na túto situáciu zareagovať.
     
    87
    Na súperovej polovici sa Trenčín prezentoval len nedovoleným zákrokom a tak sa už do žiadnej šance nedostal. Do konca zápasu ostávajú posledné minútky.
     
    86
    Sledovali sme dlhú nakopnutú loptu do pokutového územia slovenského tímu, tá však putovala len do rukavíc brankára Šemrinca. Trenčín sa už pokúša o útočný výpad.
     
    85
    Pribúdajú aj nepresnosti na oboch stranách a tak zápas smeruje k spravodlivej remíze.
     
    83
    Slovenský celok dlho kombinoval na útočnej polovici, ale nepodarilo sa mu dostať sa až do zakončenia na súperovu bránu. Tempo hry však k záveru zápasu výrazne opadá.
     
    81
    Ruský tím zahrával priamy kop na súperovej polovici, ale centrovaná lopta pred pokutové územie bola obranou Trenčína odvrátená do bezpečia.
     
    80
    Do konca tohto prípravného zápasu ostáva približne desať minút. Stále platí vyrovnaný stav, ktorý môžme označiť ako spravodlivý. Pri lopte je momentálne Rostov.
     
    79
    Prvý polčas sa niesol v réžii slovenského tímu, druhé dejstvo je však naopak vyrovnané. Aj keď sa oba tímy snažia o útočné akcie, tak ich snaha nič zaujímavého neprináša.
     
    77
    Tých pár futbalových nadšencov, čo bývajú v okolí štadióna v mestečku Traiskirchen tak teda moc pohľadné stretnutie nesledujú. Možno čakali zaujímavú konfrontáciu s vysokým nasadením oboch tímov, ostanú však zrejme sklamaní.
     
    76
    Podobný výsledok sa zrodil aj pred dvoma rokmi. Aj vtedy absolvoval Trenčín generálku pred prvým zápasom v predkole európskych súťaží.
     
    75
    Na útočnej polovici momentálne kombinujú futbalisti v modrých dresoch. Nič zaujímavé však neprichádza ani z ich strany, stále tak platí vyrovnaný stav 1:1!
     
    74
    Ani tento útok slovenského tímu nič zaujímavého neponúkol, po nepresnej prihrávke opustila lopta hraciu plochu a bude to len odkop od brány Rostova.
     
    72
    Aj naďalej čakáme na niečo zaujímavejšie v druhom polčase. Okrem gólu len sledujeme, ako sa hra prelieva z jednej strany na druhú bez žiadnych streleckých pokusov.
     
    70
    Ruský tím chvíľu kombinoval pred pokutovým územím nášho zástupcu, ale nič zaujímavé nevymyslel a tak loptu na svoje kopačky získava Trenčín.

    Miroslav Revaj

    Branky: 58. doplnime – 33. Mance


    FK Rostov:
    AS Trenčín: Šemrinec – Azango, Šulek, Sleegers, Lawrence, Paur, Ubbink, Čatakovič, Julien, El Mahdioui, Mance
    Náhradníci: Morgos – Pavlovič, Yem, Pišoja, Bukari, Umeh, Slávik, Zubairu, Kadák, Arnhem, Omar, Svečula
    bahis siteleri