Č. Budějovice – Sparta 2:1 (kon.) | Mattersburg – Znojmo 2:3 (kon.) | Plzeň – Groznyj 4:0 (kon.)
Ried – Liberec 0:2 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
4:0 (3:0)
FK Achmat Groznyj
Pátek 06.07.2018, 17:30 • Fotbalový stadion SV Westendorf • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
    58. PROCHÁZKA - 4:0
     
    58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Centr z levé strany skončil na hlavě hostujícího obránce, který ovšem míč posunul do míst, kde si naběhl ROMAN PROCHÁZKA a ten tvrdou střelou k pravé tyči posílá Viktorii Plzeň už do čtyřbrankového vedení!
    45. KOPIC - 3:0
     
    45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ovšem po rohovém kopu se do protiútoku 3 na 2 dostala Plzeň. Milan Petržela posunul míč doprava, kde byl rozeběhnutý JAN KOPIC, který si poradil s obráncem a následně i brankářem! Viktoria tak jde už do tříbrankového vedení a předvádí velice dobrý výkon.
    31. KRMENČÍK - 2:0
     
    31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň jde do dvoubrankového vedení! Jan Kopic se pokusil o přihrávku do běhu, už to vypadalo, že míč skluzem zasáhne obránce Achmatu, ovšem tomu se to příliš nepovedlo a MICHAEL KRMENČÍK se tak dostal do samostatného nájezdu, se kterým si poradil skvěle a přidává druhou branku!
    8. KRMENČÍK - 1:0
     
    8
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň jde do vedení! Petržela se opět skvěle prodral z pravé strany, následně posunul míč Řezníkovi, který viděl pod sebou volného MICHAELA KRMENČÍKA a ten zakončil do brány.

    Michal Raška

    Branky: 8. Krmenčík, 31. Krmenčík, 45. Kopic, 58. Procházka

    Karty:   19. Řezník (PLZ), 22. Pernica (PLZ) – 40. Mitrišev (GRZ)


    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Řezník (62. Havel), Pernica, Hubník (62. Hájek), Limberský (62. Kovařík) – Hrošovský (46. Hořava), Procházka (83. Štursa) – Petržela (46. Ekpai), Čermák (62. Kolář), Kopic (78. Zeman) – Krmenčík (62. Řezníček)
    Náhradníci: Hruška, Šiman, Hájek, Havel, Hejda, Hořava, Kolář, Kovařík, Štursa, Zeman, Ekpai, Bakoš, Chorý, Řezníček

    FK Achmat Groznyj: Gorodov – Ucijev (62. Musalov), Plijev, Rodolfo, Ángel, Ivanov (62. Gaščenkov), Roši (78. Bacujev), Švec (46. Doumbia), Silva (66. Ravanelli), Mitrišev (46. Beriša), Balaj (62. Sadajev)
    Náhradníci: Gudijev, A. Kadyrov, Doumbia, Sadajev, Kh. Kadyrov, Ravanelli, Gasčenkov, Musalov, Bacujev, Beriša, Chubulov, Umajev
    thejrc.org