Česko – Kanada 2:3 (po pr.) | Česko – USA 4:2 (kon.)
konec
Česko
4:2 (0:2, 1:0, 3:0)
USA
Sobota 07.07.2018, 18:30 • Glacier Arena, St. John´s, Newfoundland, Kanada • Mistrovství světa U18
     
    44:20
    Českému týmu se nabízí ještě jedna přesilová hra, po vyhození míčku na icing se mimo hru dostal k menšímu konfliktu Jordan Albright (USA), který je trestán za hrubost.
     
    40:56
    Češi budou mít nakonec ještě minimálně jednu přesilovku, Vince Melfi (USA) půjde za okaté držení protihráče při střelbě na trestnou lavici, když jej sudí ocenili menším trestem
     
    38:50
    Evan Simonetti (USA) ovšem nyní americké obraně moc nepomohl, jeho menší háček v útočném pásmu je důvodem jeho vyloučení.
     
    36:51
    Čechům se nyní nepovedlo korektně vystřídat, což jim tentokrát překazí plány na případné vyrovnání. V době přesilové hry jde na trestnou lavici Matyáš Malecha (CZE).
     
    35:47
    Laurinc se úplně sám hnal na americkou branku, což vyprovokovalo, či spíše donutilo Steva Poulina (USA) k reakci v podobě podražení. Čechy tak čeká další přesilovka.
     
    28:52
    Češi mají možnost další přesilovky, Dave Cutler (USA) je vyloučen za sekání.
     
    26:47
    Čeští hráči nyní dostávají další možnost přesilové hry, Michael Andes (USA) obdržel po zákroku ve středním pásmu dvouminutový a ještě osobní trest na deset minut. Menší trest za něj odpyká Aiden Jones (USA).
     
    25:03
    Čechy čeká nyní další oslabení, za držení obdržel dvouminutový trest Filip Lux (CZE).
     
    23:47
    Český tým si v této chvíli zahraje další přesilovku, Navarro Lotenero (USA) si za faul u mantinelu, který byl vyhodnocen jako hrubost, vysloužil dvouminutový trest.
     
    18:33
    Velká skrumáž před brankou byla nakonec sudími oceněna tresty na české straně barikády. Milan Flos (CZE) dostal dvě minuty za krosček,
     
    16:17
    Američané si zahrají znovu oslabení, po natlačení Vaniše do Snyderova brankoviště bude muset jít na trestnou lavici Evan Simonetti (USA)
     
    11:35
    Na hrací ploše nyní zůstává ležet otřesený Rakovský. Ten sice s oporou českých kustodů odchází po svých na střídačku, český tým ale hned vzápětí čeká přesilovka. Za zákrok na zmíněného českého borce je vyloučen Dan Gaetens (USA).
     
    04:22
    Česká výhoda přeci jen v této chvíli končí, za hákování Laurince je tentokrát vyloučen Brandon Garneau (USA). Tuzemský výběr tak čeká první přesilovka utkání, Macek se už totiž za chvíli vrátí na hrací plochu.
     
    02:36
    Česká reprezentace nyní bude zažívat zřejmě krušné chvilky. Za úder vysokou holí do obličeje soupeře dostává Filip Macek (CZE) od dvojice sudích menší trest.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 25. Procházka (Kaňák, Vaniš), 40. Tobiáš, 40. Faltus (Macek, Vaniš), 44. Faltus (Kaňák) – 2. Gaetans (Bujdos), 12. Melfi (Bujdos)


    Česko: Novotný (Foršt) – Šilhán, Luc, Toman, Macek, Flos, Rakovský, Kaňák (C), Laurinc – Kamenář, Bogdany, Vaniš, Janiurek, Malecha (A), Procházka, Votípka, Janeček, Novotný, Bucek (A), Faltus, Tobiáš
    USA: Snyder (Borghini) – Jones, Poulin, Shaw, Abate, Ferris, Barner, Bujdos – Melanson, Melfi, Albright (C), Gaetens, Tamburro, McKain, Simonetti, Cutler, Garneau, Lotenaro, Washart (C)
    bahis siteleri