Česko – Kanada 2:3 (po pr.) | Česko – USA 4:2 (kon.)
konec
Česko
4:2 (0:2, 1:0, 3:0)
USA
Sobota 07.07.2018, 18:30 • Glacier Arena, St. John´s, Newfoundland, Kanada • Mistrovství světa U18
    43:50 FALTUS - 4:2
     
    43:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    O výsledku je zřejmě nyní už jasno! Českým forvardům, konkrétně kanonýru Vanišovi, se podařilo vybojvoat míček ve středním pásmu, kde se zjevil i FILIP FALTUS, jehož samostatný únik na opuštěnou branku skončil úspěchem. Rána backhandem byla z pravého křídla pouze formalita. Asistence: Nicholas Kaňák.
    39:57 FALTUS - 3:2
     
    39:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Euforie, odstartuj! Český výběr dosahuje neskutečné satisfakce, když během necelé půlminuy dokázala otočit vývoj utkání ve svůj prospěch. Po otočce zpoza branky se milimetrově přesnou ranou prezentoval FILIP FALTUS. Jeho střela zápěstím zaletěla přesně k bližší tyči. Asistence: Filip Macek, Jiří Vaniš.
    39:31 TOBIÁŠ - 2:2
     
    39:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Česká ofenzíva se dokázala zmobilizovat v pravou chvíli a po samostatném úniku ONDŘEJE TOBIÁŠE se Snyder už nedokázal dostat na brankovou čáru v pravou chvíli. Míček mířil do jeho protipohybu. Bez asistence.
    24:05 PROCHÁZKA - 1:2
     
    24:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tuzemský výběr dokázal bezprostředně reagovat! Po ráně od pravého mantinelu a perfektní souhře se dostal k palbě JAROSLAV PROCHÁZKA, jehož bomba zaletěla přesně nad Snyderovo rameno. Asistence: Nicholas Kaňák, Jiří Vaniš.
    11:11 MELFI - 0:2
     
    11:11
    USA právě vstřelily branku!
    A je tu další americký úder! Po českém nedorozumění v rohu se dostal k míčku VINCE MELFI, jehož rána pod horní tyč z levého křídla byla nad síly brankáře Novotného. Míček proletěl přesně do pravé šibenice. Asistence: Brad Bujdos.
     
    01:54
    USA právě vstřelily branku!
    Tak to je rychle! Jedna menší chybka v defenzivních řadách Čechů nakonec přináší Američanům první trefu utkání. Po rychlém vyměnění míčku na levém křídle se dostal k palbě DAN GAETANS, jehož rána k bližší tyči nakonec nečekaně pronikla až do sítě. Asistence: Brad Bujdos.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 25. Procházka (Kaňák, Vaniš), 40. Tobiáš, 40. Faltus (Macek, Vaniš), 44. Faltus (Kaňák) – 2. Gaetans (Bujdos), 12. Melfi (Bujdos)


    Česko: Novotný (Foršt) – Šilhán, Luc, Toman, Macek, Flos, Rakovský, Kaňák (C), Laurinc – Kamenář, Bogdany, Vaniš, Janiurek, Malecha (A), Procházka, Votípka, Janeček, Novotný, Bucek (A), Faltus, Tobiáš
    USA: Snyder (Borghini) – Jones, Poulin, Shaw, Abate, Ferris, Barner, Bujdos – Melanson, Melfi, Albright (C), Gaetens, Tamburro, McKain, Simonetti, Cutler, Garneau, Lotenaro, Washart (C)
    bahis siteleri