Česko – Argentina 8:1 (kon.)
konec
Česko
8:1 (5:1, 3:0)
Argentina
Neděle 15.07.2018, 12:40 • Pala Robaan, Roana (Itálie) • Mistrovství světa v inline hokeji žen
Partner:
     
    Pro dnešek je to ode mne vše. Těším se u dalších online přenosů odsud z mistrovství na počtenou! Již od 18 hodin můžete sledovat snažení českých juniorů proti Švýcarsku. (14:00:41)
     
    Je dohráno. Češky si pojistily další velmi vysokou výhru. Po skalpu Itálie mají na svém kontě i skalp Argentiny. Pomyslná česká smrtka nyní čeká na Američanky, proti kterým odehrají české reprezentantky zítřejší utkání od 18 hodin.
     
    Konec zápasu.
    39:46 MRÁZOVÁ - 8:1
     
    39:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krátce před koncem zápasu došlo pravděpodobně již k definitivní úpravě skóre. Z mezikruží napálila puk přímo do branky KATEŘINA MRÁZOVÁ. Asistence: Sára Čajanová.
     
    38:43
    Argentinky se ještě, trochu troufale, snaží zmírnit vysoký gólový rozdíl. I tentokrát ale narážejí na organizovanou českou obranu, která si bere puky pro sebe.
     
    37:47
    Macarena Aragonesová přišla velmi rychle o puk. Ten se dostal do spárů Kateřiny Flachsové, od které byla zahájena další rozehrávka českého týmu.
     
    37:00
    České hokejistky pomalu rozehrávají od své branky. Po přesunu se útočnou polovinou probíjela Martina Vonková.
    35:48 MRÁZOVÁ - 7:1
     
    35:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dlouhá kombinace mezi Michaelou Jančovou a KATEŘINOU MRÁZOVOU našla své gólové zakončení. Prudká střela Mrázové z úrovně modré čáry prolétla přímo za záda zmatené Escuderové. Asistence: Michaela Jančová
     
    34:28
    Adéla Jůzková vybojovala po vhazování kotouč pro svůj tým. Přestože o něj musela svádět i další souboje, podařilo se Češkám uhájit okupovaný prostor před brankou Escuderové.
     
    33:50
    I po vyrovnání početních sil pokračuje český tlak na argentinskou branku. Obrana Jihoameričanek se sice snaží, jakémukoliv českému průniku ale nijak nedokáže zabránit.
     
    32:58
    Argentina v plném počtu.
     
    31:46
    Přihrávku Vanišové zprava se pokusila nasměrovat do branky Kristýna Kaltounková. Její střela se ale pouze odrazila o tyčku. I tak Češky nadále pokračují v útočném snažení.
     
    30:58
    Vyloučení v týmu Argentina (Escuderová – 2 min, sekání). Trest odpyká Berenzová.
     
    30:43
    Tak dlouho otálela Maria Reinová se střelou na branku, až ji Tereza Vanišová obrala o kotouč. Češky se poté znovu dostaly do útočného pásma.
     
    30:01
    Argentina v plném počtu.
     
    29:13
    Podél pravého mantinelu spolu dlouho kombinovaly Vanišová s Vonkovou, načež vyslaly puk dopředu na Kaltounkovou. Ta se snažila na několikrát procedit branku Escuderové, ovšem bez šance.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 7. Mlýnková, 8. Mlýnková (Mrázová), 10. Mlýnková (Mrázová), 14. Vanišová, 17. Čajanová, 27. Kovářová (Vonková), 36. Mrázová (Jančová), 40. Mrázová (Čajanová) – 2. Reinaová


    Česko: Plucnarová (Škodová) – Jančová, Mrázová, Mlýnková, Čajanová – Kovářová, Vonková, Vanišová, Kaltounková – Němcová, Flachsová, Pipková, Jůzková.
    Argentina: Escuderová, Contiová – Menesesová, Castagnarová, Reinaová, Sotová – Berenzová, Marinová, Villagraová, Aragonesová, Bendinelliová.
    thejrc.org