Cristiano Ronaldo v Turíně (kon.)
konec
Cristiano Ronaldo v Turíně

Pondělí 16.07.2018, 09:00Fotbalové události
     
    21:49
    Dámy a pánové, dnešní celodenní maraton a „Ronaldománie“ v Turíně je u konce. Cristiano Ronaldo se upsal italskému mistrovi na čtyři roky, ročně si přijde zhruba na třicet milionů eur. Po Juanu Cuadradovi převzal své tradiční číslo sedm a bude tváří Staré dámy. Bylo mi ctí vás dnešním liveblogem provázet. Za pozornost děkuje a někdy příště napočtenou se těší Tomáš Kalas. Dobrou noc! (21:53:43)
    Fanoušci poukazují na rozpor mezi fotkou a popisem na Ronaldově instagramovém účtu

     
    21:18
    Bohužel nemáme žádné zprávy o tom, jak se přivítání na stadionu vyvíjí, proto vám nemůžeme zprostředkovat tuto „hollywoodskou akci,“ jak tvrdí nemálo médií.
    I samotný Ronaldo přidal na Twitter první příspěvek z dnešního dne

    Dresy Ronalda ještě nebyly vyprodány

    Tuto zprávu přinesl německý novinář Florian Mesner.

     
    20:23
    Letištní policie turínského letiště zakázala jakékoliv starty menších letounů kvůli špatnému počasí, které ve městě panuje. Je tak jasné, že Ronaldo si pobyt v Turíně nuceně o jeden den prodlouží.
    Ronaldo absolvoval dokonce už i focení pro marketingové účely klubu

     
    19:39
    Přestup totiž zamotal vývojářům hlavy, neboť portugalská hvězda byla hlavní tváří. Stěhování se do Itálie ale přineslo nutnost nafocení nových materiálů, neboť nafocený Ronaldo v dresu Realu při FIFA 19 by nebyl nejlepší vizitkou. Vývojáři navíc po mnoha letech dotáhli do konce licenci na UCL a ušatý pohár má být symbolem právě nové FIFY.
    EA současně s prvním dnem Ronalda v Turíně vydalo nový, aktualizovaný teaser

     
    19:33
    Po tiskovce fanoušci španělského královského týmu hojně sdílí obavy, kdo nahradí Ronalda po odchodu. „Manchester United se o to pokoušel s Valenciou, Owenem a Obertanem. Nejsem si úplně jist, zda to fungovalo,“ zní například jeden názor z Twitteru.
    Server GoalPoint přišel s návodem, jak předělat dres Realu na Juventus

    Někteří uživatelé Twitteru stále neví, zda to je sen, nebo realita.

     
    Necelá půlhodina uběhla velice rychle. Na tiskové konferenci působila CR7 jistým, seběvědomým dojmem. Portugalský kapitán reprezentace má za sebou většinu věcí v dnešním programu. Chybí pouze představit se širší veřejnosti fanoušků v 21:00 přímo na fotbalovém stadionu. Mezitím bude zřejmě dávat ještě pár rozhovorů, ale nebude to žádná sláva.
     
    19:00
    Tisková konference byla ukončena!
     
    18:59
    Nyní probíhá focení s novým dresem. Účastní se ho nejvyšší představitelé klubu a samozřejmě i samotný hráč.
     
    18:58
    Přesto se Ronaldo dostal do angličtiny a odpovídá plynně anglicky. „Budu dělat to nejlepší, jako vždy, budu chtít, aby to dopadlo pro klub velice dobře a chtít vyhrávat. Na věku nezáleží, jsem motivovaný a těším se na start!“
     
    18:56
    Zda mohu překonat rekord Gonzala Higuaína v počtu nastřílených gólů? „Nevím, je to velice zajímavá výzva, nastřílet přes 36 gólů. Každý bojuje za svůj klub a já chci taktéž.“
     
    18:54
    „Chci pracovat pro klub, dávat mu tvář, vyhrávat tituly. Rozhodně, jak už jsem řekl, chci psát novodobou historii tohoto klubu. Chci jít příkladem i mládeži v klubu.“
     
    18:52
    „Věřím, že mohu dostat Juventus na vyšší úroveň mezi evropskými kluby. Mám zodpovědnost, jen tak vás klub neosloví.“

    Tomáš Kalas

    bahis siteleri