USA – Česko 3:2 (kon.)
konec
USA
3:2 (1:2, 2:0)
Česko
Sobota 21.07.2018, 20:55 • Stadio Hodegart, Asiago (Itálie) • Mistrovství světa v inline hokeji žen • Finále
Partner:
    31:19 POGUOVÁ - 3:2
     
    31:19
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Tak tohle zamrzí! ELISA POGUOVÁ prošla individuálně až před branku Škodové, kterou dokázala překonat parádním bekhendovým pokusem. Rázem jsou blíže titulu Američanky. Bez asistence.
    22:45 BRYANTOVÁ - 2:2
     
    22:45
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Nešťastná chvilka pro Blanku Škodovou! BROOKE BRYANTOVÁ dostala kotouč na pravý kruh a odhodlala se ke střeleckému pokusu. Puk česká brankářka zachytila, ale nakonec ji propadl za záda – je vyrovnáno. Asistence: Charlotte Nicholsonová.
    16:17 KALTOUNKOVÁ - 1:2
     
    16:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Blesk z čistého nebe nyní přiletěl do branky Rackleffové tady v Asiagu! KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ se dostala na pravé straně ke střele přes obránkyni a zaskočila americkou brankářku! Asistence: Karolína Kovářová.
    12:36 KALTOUNKOVÁ - 1:1
     
    12:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tato branka visela ve vzduchu a nakonec je tam! Češky zachytily kotouč a hnaly se do zakončení. První střelecký pokus sice Rackleffová vyrazila, dorážka KRISTÝNY KALTOUNKOVÉ ale byla již nechytatelná! Asistence: Kateřina Pipková.
    04:17 LOYATHOVÁ - 1:0
     
    04:17
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Následně se ale již Američanky dostaly do slibnější akce, která nakonec končí úvodní brankou! Střela od levého mantinelu byla Škodovou pouze vyražena, čehož využila pozorná CELESTE LOYATHOVÁ. Zblízka se nemýlila. Asistence: Kendall Curtisová.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 5. Loyathová (Curtisová), 23. Bryantová (Nicholsonová), 32. Poguová – 13. Kaltounková (Pipková), 17. Kaltounková (Kovářová)


    USA: Rackleffová (Smitová) – Gianniová, Furiaová – Fryová, McGovernová, Bryantová, Nicholsonová, Curtisová, Poguová, Eraová, Loyathová, Furiaová.
    Česko: Škodová (Plucnarová) – Jančová, Mrázová, Čajanová, Mlýnková – Flachsová, Kovářová, Vanišová, Kaltounková – Němcová, Pipková, Jůzková, Vonková.
    thejrc.org