Kanada – Česko 3:5 (kon.)
konec
Kanada
3:5 (0:3, 3:2)
Česko
Sobota 21.07.2018, 09:30 • Stadio Hodegart, Asiago (Itálie) • Mistrovství světa v inline hokeji juniorů • O 5. - 6. místo
Partner:
     
    39:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je hotovo! Češi obrali Kanadu o kotouč a ve dvou mířili na prázdnou bránu. FILIP NOVÁK na půlce zamířil přesně a svým třetím gólem v utkání pojišťuje vedení svého celku! Bez asistence.
     
    37:48
    Teď už ale brankář Kanady míří na střídačku a mužstvo červené hraje s pěti hráči v poli!
     
    37:32
    Kanada si bere oddechový čas. Brankář Lane Hartwell zatím zůstává ve svém brankovišti.
     
    34:41
    Kanada právě vstřelila branku!
    Češi se ovšem z dvoubrankového vedení neradovali dlouho, mužstvo v červeném přispěchalo s ráznou odpovědí. Matteo Pecchia zopakoval úspěšnou spolupráci s DYLANEM ABBAMONTEM a rozdíl mezi oběma celky je tak nejtěsnější, jaký může být! Asistence: Matteo Pecchia.
     
    34:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesně tohle Češi teď potřebovali. FILIP NOVÁK se ujal kotouče a z pravé strany si sjel blíže k ose hřiště. Následně vyslal prudkou ránu, která se od tyče odrazila za záda Lanea Hartwella! Asistence: Jan Kvapil.
     
    31:48
    Kanada právě vstřelila branku!
    A je zaděláno na pořádné drama! Matteo Pecchia z pravé strany poslal puk před bránu, kde číhal DYLAN ABBAMONT, který zblízka překonal Martina Altrichtera a přiblížil Kanadu na rozdíl jediné branky! Asistence: Matteo Pecchia.
     
    30:15
    David Jindra zastavil útok Kanady hned v jeho počátku, díky čemuž mohl Filip Novák z levé strany postupovat úplně sám na brankáře! Na toho ale nevyzrál a skóre se nemění.
     
    22:15
    Kanada právě vstřelila branku!
    Češi sice mají početní převahu, jenže jim Kanada sebrala kotouč a DREW GERTH vyvezl kotouč po levém křídle. Navíc se mu podařilo přesně zakončit a střelou o tyč snižuje ztrátu svého celku! Asistence: Carter Buehlow.
     
    21:51
    Vyloučení v týmu Kanada (Abbamont – 2 min, vysoká hůl).
     
    20:01
    Češi o přestávce vystřídali gólmany, v druhé půli bude brankoviště hráčů v modrém hájit Martin Altrichter.
     
    18:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Josef Vranec prošel dopředu po levém křídle, odkud nasměřoval puk před brankoviště. Tam stál připravený LUKÁŠ ŠMÍD, který zblízka uklidil kotouč do sítě! Asistence: Josef Vranec.
     
    16:07
    Češi se dostali do přečíslení dvou na jednoho, které řešil Vojtěch Svoboda prudkou střelou. Za zády kanadského gólmana se rozezvonila tyč!
     
    10:02
    Kanada na dvě slepené branky ve vlastní kleci reaguje oddechovým časem.
     
    10:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi rychle přidávají další branku a dostávají se do trháku. Michal Hotěk nádherně prošel mezi trojicí hráčů a následně chytrou zadovkou uvolnil z druhé vlny najíždějícího MARKA GÖNDÖRA, jenž se trefil do odkryté části klece! Asistence: Michal Hotěk.
     
    08:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Prakticky situace jako přes kopírák. David Jindra znovu křížnou přihrávkou hledal na pravém kruhu volného FILIPA NOVÁKA, který se opřel do kotouče a nechytatelná rána se zastavila až v síti! Asistence: David Jindra.
     
    07:55
    Vyloučení v týmu Kanada (Gombas – 2 min, nedovolené bránění).
     
    06:25
    Kanada využila nepřesné rozehrávky Česka a mířila do přečíslení dvou na jednoho. Tyson Tilley vzal situaci na sebe, jeho ránu z pravého křídla ovšem výborným zákrokem zneškodnil Daniel Huf!
     
    03:24
    Vyloučení v týmu Kanada (Abbamont – 2 min, hákování).

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 23. Gerth (Buehlow), 32. Abbamont (Pecchia), 35. Abbamont (Pecchia) – 9. Novák (Jindra), 11. Göndör (Hotěk), 19. Šmíd (Vranec), 35. Novák (Kvapil), 40. Novák


    Kanada: Hartwell (Quish) – Magee, Gombas, Wolfe, Pratt, Foster, Hardy, Rebagliati, Visser, Abbamont, Gerth, Pecchia, Tilley, Peralta (C), Buehlow
    Česko: Huf (21. Altrichter) – Kvapil (C), Jindra, Turek, Novák – Vranec, Marek, Göndör, Hotěk – Šmíd, Svoboda, Šmahel, Poul.
    thejrc.org