Plzeň – Domažlice 10:1 (kon.) | Znojmo – Al-Rayyan 0:2 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
10:1 (4:0)
TJ Jiskra Domažlice
Středa 25.07.2018, 16:30 • Hřiště v Luční ulici, Plzeň • Přípravný zápas
     
    90
    Plzeň právě vstřelila branku!
    MILAN PETRŽELA po krásné akci uzavírá skóre dnešního duelu, Plzeňští si připisují desátý gól, tímto zápas končí!
     
    87
    Domažličtí po faulu rozehrávali, míč šel na gólmana Brychu, ale přeletěl ho, balon nakonec skončil na břevně! Chorý už se pak k dorážce nedostal.
     
    83
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak nakonec je z toho další trefa Viktorie, střelcem devátého gólu je MILAN PETRŽELA, který využil zaváhání v obraně hostujícího celku.
     
    76
    Střídání v týmu Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Martin Rychnovský, přichází Milan Němeš.
    Střídání v týmu Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Petr Mužík, přichází Zdeněk Šimáně.
     
    75
    Domažlice právě vstřelily branku!
    Nyní se již Jisrka doopravdy dočkala snížení stavu! První gól vstřelil PETR DOŠLÝ, který se u malého vápna dostal k míči, načež se trefil neomylně.
     
    71
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další kvalitní zakončení v podání TOMÁŠE CHORÉHO! Ten obdržel přihrávku do běhu od jmenovce Hořavy, zpracoval si míč a následně se trefil tvrdou ranou přesně ke vzdálenější tyči.
     
    67
    Ze hřiště odešel Jan Kovařík, do hry se vrací Pavel Bucha. Viktoriáni zkusí hrát na tři beky, obrana je nyní ve složení zleva Havel, Hubník a Procházka.
     
    66
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další pěkná akce Plzně, Petržela utekl s míčem dopředu, přenechal ho Hrošovskému, který z první poslal balon na TOMÁŠE CHORÉHO, jenž už zakončoval do prázdné brány.
     
    64
    Milan Petržela se prohnal ze strany až na střed hřiště, nakonec sám vystřelil, jeho tvrdý pokus vyrazil gólman Brych na rohový kop!
     
    59
    Střídání v týmu Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Tomáš Hájovský, přichází Martin Buršík.
     
    59
    Střídání v týmu Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Jakub Kadar, přichází Jakub Teršl.
     
    51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Sám faulovaný penaltu proměňuje, MICHAEL KRMENČÍK nedal svou ranou Brychovi šanci zasáhnout!
     
    50
    Po faulu na Michaela Krmenčíka byla nařízena penalta pro Plzeň!
     
    48
    Domažlice se po sérii odrazů dostaly do zakončení, do prázdné brány poslal míč Vais. Gól ale nakonec neplatí, sudí totiž viděli ofsajd!
     
    47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A hned první akce druhého poločasu, domácí tým střílí pátý gól. Procházka poslal z pravé strany centr do velkého vápna, kde byl připravený MICHAEL KRMENČÍK, jenž křižně zvýšil na 5:0.
     
    43
    Petr Došlý z Domažlic se objevil úplně sám před bránou Plzně, vystřelil z voleje, ale gólman Hruška předvedl svůj první zákrok duelu. A byl to skvělý zákrok!
     
    28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    RADIM ŘEZNÍK využil nepřesného postavení hostující obrany, když se úplně sám zjevil za beky Domažlic, po pasu od Čermáka dloubl míč podél Brycha, takže se Plzeňští mohou počtvrté radovat!
     
    24
    Neskutečné štěstí nyní měli hosté z Domažlic! Dvakrát odkopli míč z brankové čáry beci, když doráželi Čermák s Bakošem, po nich pálil Bucha, jeho tvrdý projektil zase zneškodnil gólman Brych.
     
    23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nádherná akce Plzně – Pavel Bucha poslal dopředu Kopice, který nehamounil a nehnal se do zakončení, protože viděl lépe postaveného ALEŠE ČERMÁKA. Ten si Kopicův pas v klidu zpracoval a trefil se parádně pod břevno.
     
    15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    JAN KOPIC měl opět moře času, takže si v klidu sešteloval střelu, placírkou poslal míč neomylně k pravé tyči. Viktoriáni získali souboj ve středu hřiště a Kopic se díky tomu bez problémů mohl dostat ke střele.
     
    12
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Tomáš Hájek, přichází Roman Hubník.
     
    11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nyní už se domácí Viktoria dočkala, po dvou velkých šancích poprvé udeřilo. JAN KOPIC si potáhl míč středem hřiště, kousek před velkým vápnem vypálil po zemi, jeho přesně umístěná střela nakonec zapadla k levé tyči domažlické brány!
     
    8
    Radim Řezník si perfektně zpracoval dlouhý míč, uviděl před bránou úplně volného Ekpaie. Ten střílel z voleje, leč gólman Brych si skvěle vyběhl, míč dobře vyrazil do bezpečí!
     
    7
    Kopic se prohnal po pravé straně k vápnu, zasekl míč a poslal ho na Pavla Buchu, jenž vypálil z první. Jeho pěkná střela skončila jen kousíček vedle domažlické brány!

    Jan Picka


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Jiskra Domažlice. Více informací zde.

    Branky: 11. Kopic, 15. Kopic, 23. Čermák, 28. Řezník, 47. Krmenčík, 51. Krmenčík (pen.), 66. Chorý, 71. Chorý, 83. Petržela, 90. Petržela – 75. Došlý


    FC Viktoria Plzeň: První poločas: Hruška – Řezník, Pernica, Hájek (12. Hubník), Kovařík – Ekpai, Bucha, Čermák, Kopic – Řezníček, Bakoš

    Druhý poločas: Hruška – Havel, Procházka, Hubník, Kovařík (67. Bucha) – Petržela, Hořava, Hrošovský, Zeman – Krmenčík, Chorý

    TJ Jiskra Domažlice: Brych – Kadar (59. Teršl), Hájovský (59. Buršík), Čihák, Rychnovský (76. Némeš) – Hrubý, Mužík (76. Šimáně), Teršl (46. Roubal), Došlý – Vais, Černý (46. Brabec)
    Náhradníci: Švihořík, Roubal, Šimáně, Némeš, Brabec

    Rozhodčí: Houdek – Hrabovský, Mokrusch
    thejrc.org