Česko – USA 4:3 (po pr.)
po prodl.
Česko
4:3 (1:1, 2:2 - 1:0)
USA
Čtvrtek 26.07.2018, 16:20 • Stadio Hodegart, Asiago (Itálie) • Mistrovství světa v inline hokeji • Čtvrtfinále
Partner:
    44:40 Petr ŠINÁGL - 4:3
     
    44:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Ohromné drama končí gólem českého celku, když se před brankovištěm po střele Aleše Chamráda skvěle zorientoval PETR ŠINÁGL a zblízka dorazil puk do sítě! Asistence: Aleš Chamrád.
    38:28 Matthew Emery SARVAK - 3:3
     
    38:28
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Hosté přesilovou hru bleskově využili a je znovu vyrovnáno. Brandon Rielly Hawkins narýsoval přesnou přihrávku na MATTHEWA EMERYHO SARVAKA, který se z první trefil ke vzdálenější tyči! Asistence: Brandon Rielly Hawkins.
    35:57 Robin MALÝ - 3:2
     
    35:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým se po zásluze ujímá vedení! Jakub Bernad objel bránu, zvedl hlavu a uviděl mezi kruhy úplně volného ROBINA MALÉHO. Ten se opřel do kotouče a nekompromisně jej přišpendlil do šibenice! Asistence: Jakub Bernad.
    31:38 Jakub BERNAD - 2:2
     
    31:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hráči v bílém výhodu využili a je opět vyrovnáno! Petr Kafka vystřelil od poloviny hřiště do změti těl. McCollum jeho ránu pravděpodobně neviděl a jen ji vyrazil, načež prokázal obrovskou šikovnost JAKUB BERNAD, jenž dokázal puk ze vzduchu dorazit do sítě! Asistence: Petr Kafka.
    28:43 Brandon RIELLY HAWKINS - 1:2
     
    28:43
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Hosté se z ničeho nic ujímají vedení! Anthony T Merrigan přihrál BRANDONU RIELLYMU HAWKINSOVI, který má neuvěřitelně tvrdou ránu. To potvrdil i teď a gólem o tyč posílá USA do vedení! Asistence: Anthony T Merrigan.
    18:47 Petr KAFKA - 1:1
     
    18:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kouzlo amerického gólmana je zlomeno, když i český národní tým využívá přesilovou hru! Patrik Šebek přihrál doleva na PETRA KAFKU, po jehož tvrdé ráně propadl puk do sítě! Asistence: Patrik Šebek.
    08:19 Christopher KENDALL - 0:1
     
    08:19
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Z Fialova trestu zbývala poslední sekunda, Američané početní převahu ovšem stihli využít! Andrew Michael Cripps přihrál z pravé strany před brankoviště, kde CHRISTOPHER L KENDALL nastavil jen hůl, aby kotouč skončil za bezmocným brankářem. Asistence: Andrew Michael Cripps.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 19. Kafka (Šebek), 32. Bernad (Kafka), 36. Malý (Bernad), 45. Šinágl (Chamrád) – 9. Kendall (Cripps), 29. Hawkins (Merrigan), 39. Sarvak (Hawkins)


    Česko: Sedlář (Karlík) – Šebek, Strýček, Kafka, Loskot – Zbořil, Malý, Bernad, Rubeš – Kuťák, Cik, Šinágl, Fiala – Chamrád, Vyoral
    USA: McCollum (Taylor) – Kendall, Faught, Sarvak, Gonzalez, Merrigan, Durinka – Cripps, Marker, Schultz, Hawkins
    thejrc.org