Francie – Česko 2:7 (kon.)
konec
Francie
2:7 (0:3, 2:4)
Česko
Sobota 28.07.2018, 20:10 • Stadio Hodegart, Asiago (Itálie) • Mistrovství světa v inline hokeji • Finále
Partner:
    39:32 ŠINÁGL - 2:7
     
    39:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné! V samotném závěru se s góly roztrhl pytel a Češi vedou znovu o pět branek! Jakub Bernad vyslal před bránu PETRA ŠINÁGLA, po jehož kličce do forhendu se kotouč překulil přes výstroj francouzského gólmana až do sítě! Asistence: Jakub Bernad.
    38:12 ROMAIN - 2:6
     
    38:12
    Francie právě vstřelila branku!
    Obhájci titulu ještě korigují skóre, na výsledku utkání to ale nic nezmění. Gabillet Karl předal kotouč Horrutu Romainovi, který zblízka přidal druhý francouzský gól. Asistence: Gabillet Karl.
    36:06 KAFKA - 1:6
     
    36:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už si dovolím říct, že je hotovo! Po přihrávce Marka Loskota zůstal před bránou úplně volný PETR KAFKA, který nezazmatkoval, zkušeně si počkal a následně procedil puk mezi brankářovými betony! Asistence: Marek Loskot.
    34:57 FIALA - 1:5
     
    34:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Francouzský tlak mírně opadl a výsledkem je pátý gól v jejich svatyni. Aleš Chamrád vyslal na zteč po levém křídle MARTINA FIALU, jehož svižná rána zápěstím zapadla přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Aleš Chamrád.
    31:01 LAMBERT - 1:4
     
    31:01
    Francie právě vstřelila branku!
    Francouzi si svojí aktivitou vysloužili snížení. HAMON LAMBERT se rozjel po pravém křídle, a když byl v prostoru kruhu, ohromně se napřáhl. Jeho bomba škrtla o tyč a skončila v síti. Asistence: Mogniat Duclos Jolan.
    26:10 KAFKA - 0:4
     
    26:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi si s početní převahou věděli rady! Marek Loskot přihrál PETRU KAFKOVI, který se ze střední vzdálenosti opřel do kotouče a o tyčku jej usměrnil do sítě! Tohle z českého pohledu už nadějně. Asistence: Marek Loskot.
    17:24 LOSKOT - 0:3
     
    17:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Studená sprcha pro Francouze, kteří ztrácí už tři branky. Patrik Šebek přihrál bekhendem do prostoru před brankovištěm MARKU LOSKOTOVI, který si pošetřil góly na klíčovou část turnaje a pohotově prostřelil francouzského brankáře! Asistence: Patrik Šebek.
    09:02 LOSKOT - 0:2
     
    09:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krátce před půlkou prvního poločasu se Češi dostávají do dvoubrankového trháku! Petr Kafka přihrál zpoza branky před brankoviště na připraveného MARKA LOSKOTA, jenž pohotově zavěsil! Asistence: Petr Kafka.
    02:51 STRÝČEK - 0:1
     
    02:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Mužstvu v modrém stačilo jen pár sekund, aby přesilovou hru využilo a dostalo se do vedení! Patrik Šebek přihrál na pravou stranu PAVLU STRÝČKOVI, který francouzského brankáře pokořil střelou na bližší tyč! Asistence: Patrik Šebek.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 32. Lambert (Jolan), 39. Romain (Karl) – 3. Strýček (Šebek), 10. Loskot (Kafka), 18. Loskot (Šebek), 27. Kafka (Loskot), 35. Fiala (Chamrád), 37. Kafka (Loskot), 40. Šinágl (Bernad)


    Francie: Simon (Damien) – Yves, Hugo, Romain, Eliott, Maxime, Lambert, Gaboriau – Baptiste, Karl, Renaud, Jolan, Clement, Joan, Theo
    Česko: Karlík (Sedlář) – Šebek, Strýček, Kafka, Loskot – Zbořil, Malý, Bernad, Chamrád – Kuťák, Cik, Šinágl, Fiala – Vyoral
    thejrc.org