Slavia – Plzeň 3:2 (kon.) | Příbram – Bohemians 1905 3:3 (kon.) | Č. Budějovice – Jablonec 4:3 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 2:2 (kon.)
konec
FK Příbram
3:3 (3:1)
Bohemians Praha 1905
Pondělí 30.07.2018, 13:00 • Na Litavce, Příbram • Juniorská liga – Čechy • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Fotbalisté Příbrami vyzvou v prvním domácím zápase nové sezóny Juniorské ligy hosty z Prahy poté, co v úvodním utkání nestačili na Teplice a odvezli si ze severu Čech porážku 0:2. Bohemians 1905 oproti tomu vykročili do nového ročníku báječně, když si doma vyšlápli na Viktorii Plzeň a smetli ji vysoko 5:1.
     
    Úvodní sestavy:

    1.FK Příbram: Kočí – Petrlík, Kodr (C), Průcha, Lukavský, Pecka, Keita, Hloušek, Polák, Pecháček, Jandera.
    Náhradníci: Beran – Benda, Vlček, Čížek.

    Bohemians Praha 1905: Fiala – Farkaš, Václavík (C), Hlinák, Bartek, Vodháněl, Vaníček, Buneš, Nečas, Krch, Vetešník.
    Náhradníci: Kouba – Vrána, Melíšek, Le Tuan, Nátr, Begič.

    Rozhodčí: Matějček – Kubec, Šimáček..
     
    Od předchozích ročníků se v městě Příbram vůbec nic nezměnilo. Utkání tradičně začne s mírným zpožděním.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Příbram obstarala výkop zápasu a po pár sekundách se dostala pod tlak, ze kterého pramenil rohový kop Bohemians 1905. Žádný z hostů se ovšem po jeho rozehrání do zakončení nedostal.
     
    2
    Příbramští fotbalisté vyrazili do prvního útoku středem hřiště, ani oni ale v úvodu nic kloudného nemysleli.
     
    3
    Domácí se středem hřiště bleskově prokombinovali na levou stranu, obrana Bohemians 1905 ale rychle vystoupila a donutila Příbram ke zpětné přihrávce.
     
    4
    Příbram se nenechala odradit a po levé straně podnikla další útok, ze kterého ve čtvrté minutě utkání pramenilo první velké nebezpečí, Jan Fiala ale v bráně pražského celku skvěle zasáhl a první střelu domácích hráčů vyrazil na rohový kop!
     
    6
    Příbramští fotbalisté sice po rozehrání rohového kopu nezahrozili, jen pár okamžiků na to ale přišla střela zpoza šestnáctky, která se stala kořistí Jana Fialy.
     
    7
    Utkání je v úvodu zápasu velice vyrovnané a hra se přelévá ze strany na stranu. Domácí Příbram je ale nebezpečnější, když se během necelých 7 minut dostala ke dvěma střelám, z nichž obě mířily na bránu.
     
    8
    Bohemians 1905 dokázali jeden ze svých útoků dotáhnout do zakončení, domácí brankář Ondřej Kočí byl ale na místě a připsal si první zákrok.
     
    10
    Junioři z Příbrami by dnes rádi navázali na výkon áčka, které v sobotu porazilo Bohemians 1905 4:2.
     
    11
    Fotbalisté Příbrami se ovšem v současné chvíli musí soustředit především na obranu. U míče jsou hosté.
     
    12
    Bohemians na poslední dva zápasy v Juniorské lize proti Příbrami nevzpomínají vůbec dobře, když v hornickém městě prohráli vysoko 7:0 a doma poté inkasovali bůra. Hrozivé skóre 0:12.
     
    13
    Dnes to ovšem vypadá na mnohem vyrovnanější průběh zápasu. Příbram se nyní pokusila zahrozit střelou po akci na levém křídle, následný pokus ale skončil mimo.
     
    14
    Příbram na ose hřiště vybojovala volný přímý kop a má skvělou možnost ujmout se brzkého vedení.
     
    15
    Rozehrání volného přímého kopu se příbramským vůbec nepovedlo a Bohemians mohou rozehrávat.
     
    16
    Bohemians vykročili do nové sezóny vysokou výhrou nad Plzní 5:1, kterou režíroval Jakub Nečas, když v deváté minutě otevřel skóre a po půlhodině na svůj gól navázal.
     
    17
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemians 1905 tak dlouho obléhali pokutové území Příbrami, až se dostali ke střele a po čtvrthodině hry vedou 1:0! Ondřej Kočí sice první pokus pražského celku v úvodu zápasu zastavil, nyní už byl ale bezmocný. Střelou zpoza šestnáctky ho překonal ANTONÍN VANÍČEK!
     
    20
    Oba celky se během dosavadního průběhu zápasu dostaly ke dvěma střelám na bránu, ovšem s tím rozdílem, že Bohemka dokázal ze druhé střely skórovat a ujala se v Příbrami jednobrankového vedení.
     
    21
    Ondřej Kočí si snadno poradil se střelou hostů zpoza šestnáctky a založil rychlý protiútok, po kterém Příbram na pravém křídle vybojovala rohový kop.
     
    22
    Příbramští rozehráli rohový kop na vzdálenější tyč, míč ale nebyl dostatečně přesný a zamířil až za hranici pokutového území. Hosté odolali.
     
    23
    Bohemians odpověděli rychlou akcí na levém křídle a po přímočaré akci se po třech přihrávkách dostali až do šestnáctky, do zakončení už ovšem nikoliv.
     
    24
    Příbramští jsou podle mého názoru silnější v kombinaci, jenže se jim nedaří dostat do slibné šance.

     
    25
    Áčko Bohemians 1905 prohrálo v Příbrami i proto, že zápas dohrávalo o devíti, což se často nestává.
     
    25
    Příbram právě vstřelila branku!
    Bohemians rozehráli rohový kop a po centru na přední tyč poslali míč mimo, zatímco Příbram po postupné akci vystřelila potřetí v zápase mezi tři tyče a tentokrát z toho byla branka JAKUBA LUKAVSKÉHO znamenající vyrovnání – 1:1!
     
    27
    V Příbrami se zatím hraje velmi pohledný fotbal, čehož je důkazem jedna branka na obou stranách.
     
    29
    Oba dva dosavadní góly spojuje jeden fakt, a to ten, že padly po střele zpoza hranice pokutového území.
     
    30
    Vyrovnané skóre dokonale odpovídá tomu, co je k vidění na hřišti. Oba dva týmy mají téměř shodné držení míče, shodně se dostaly ke třem střelám na bránu a v útoku tráví téměř identický čas.
     
    31
    Jedno je jisté, i kdyby dnes Příbram podruhé v řadě prohrála, tak se jí v novém ročníku Juniorské ligy podařilo vstřelit první gól, na který čekala 115 minut.
     
    34
    Velice rád bych Vám popsal nějakou slibnou šanci, jenže hra se odehrává mezi oběma šestnáctkami a hru kouskují fauly, po jednom z nichž jeden z hráčů Bohemians viděl žlutou kartu. Konkrétně Darek Farkaš.
     
    35
    Příbrami se po delší době podařilo rozvinout souvislejší akci, útok po pravé straně ale zhatila nepřesná finální přihrávka, po které Jan Fiala odkopával od brány.
     
    36
    Příbram právě vstřelila branku!
    Když je někde klid, říká se, že je to klid před bouří, a to se nyní dokonale potvrdilo! Příbram deset minut před přestávkou udeřila a IBRAHIM KEITA otáčí vývoj zápasu přesnou střelou z hranice šestnáctky na ose hřiště! Domácí vedou.
     
    37
    Příbram potvrdila, že je v kombinaci silnější a po střele z hranice šestnáctky na ose hřiště vede nyní 2:1.
     
    38
    Bohemians se pokusili rychle zareagovat a na pravém křídle vybojovali rohový kop, po kterém přišel míč do pokutového území. Hosté vzápětí prodloužili míč za sebe, na opačné straně hřiště se ale k ničemu nedostali. Nyní ale bude následovat standardní situace.
     
    40
    Příbram právě vstřelila branku!
    Pražský tým nedokázal ze standardní situace nic vytěžit a po ztrátě míče v blízkosti pokutového území přišel rychlý protiútok Příbrami, který přinesl třetí gól! Domácí skórovali potřetí v řadě a vedou pět minut před přestávkou 3:1! Třetí gól domácího týmu vstřelil MARTIN POLÁK.
     
    41
    Když už se Bohemians nadechovali k náporu a snažili se vyrovnat, tak přišel další těžký úder.
     
    42
    Na Litavce se dnes ale hraje fantastické utkání, to je potřeba říci. Čtyři góly za necelých 40 minut? Skvělé!
     
    43
    Bohemians se snaží rozdávat míče doprava a doleva, ale vůbec nic nepřináší šanci na vstřelení gólu.
     
    44
    Nyní už byl útok Bohemians 1905 o poznání nebezpečnější a přišla střela zpoza šestnáctky. Ondřej Kočí ovšem mohl zůstat v příbramské bráně ledově klidný.
     
    45
    Na opačné straně se musel mít na pozoru také brankář Jan Fiala, příbramským se ale střela vůbec nepovedla a následoval odkop od brány.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Bohemians 1905 se po čtvrthodině hry ujali vedení a střádali myšlenky na první výhru v Příbrami od 25. září 2016, kdy v hornickém městě zvítězili 2:0. Domácí fotbalisté ale jejich myšlenky rychle roztrhali, když postupně vstřelili tři góly a ještě před přestávkou si vytvořili slušný náskok. Skóre po prvním poločase skvělého zápasu. 1. FK Příbram 3 Bohemians 1905 1.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 14:02.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Bohemians 1905 rozehráli druhých pětačtyřicet minut, během kterých se budou snažit zareagovat na tři inkasované góly v řadě, jejichž zásluhou prohrávají 3:1.
     
    47
    Domácí Příbram se během prvního poločasu dostala k celkovému počtu osmi střel, z nichž pět mířilo na bránu a tři skončily v síti. Všechny tři góly domácích spojuje jeden fakt, a to ten, že všechny padly po střele zpoza šestnáctky, stejně jako úvodní hostů.
     
    49
    Pražský celek byl také střelecky aktivní, když tři střely vyslal na bránu a tři mimo. Zatím ale skóroval jednou.
     
    50
    Navzdory skóre je zápas velice vyrovnaný. Hosté musí zpřesnit koncovku, jinak to v Příbrami dnes nepůjde.
     
    51
    Všechny čtyři góly dnešního zápasu padly zpoza šestnáctky, což znamená, že oba týmy se snaží především vykrývat prostor uvnitř pokutového území. Má to všem za následek, že nedokáží vystupovat včas proti střelám.
     
    53
    Bohemians 1905 rozehráli rohový kop a po přetaženém centru budou zahrávat penaltu!
     
    54
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tichý úvod druhého poločasu zápasu ukončil faul jednoho z příbramských fotbalistů po rohovém kopu a Bohemians měli k dispozici penaltu, ze které se jim podařilo krátce po přestávce snížit! Chladné nervy zachoval ANTONÍN VANÍČEK, který vstřelil svůj druhý gól!
     
    56
    Když to nešlo po levé straně, zvolili hráči Příbrami zpětnou přihrávku na vlastní polovinu a poté přímočarou akci po pravém křídle, ke střele ovšem nevedla. Obranná hradba soupeře uspěla.
     
    57
    Bohemians 1905 se krátce po přestávce podařilo snížit a pro Příbram je to budíček k tomu, aby začala hrát mnohem aktivněji, o což se nyní její hráči snaží.
     
    58
    Pražský tým rozjel na levém křídle zajímavou a pohlednou kombinační akci, jenže hráči týmu z hornického města ji dokázali přerušit a odvrátili míč za postranní čáru. Bohemians 1905 měli k dispozici autové vhazování.
     
    59
    Bohemians 1905 po autovém vhazování tak dlouho obléhali pokutové území Příbrami, až vybojovali rohový kop.
     
    60
    Hosté rozehráli rohový kop nakrátko a na přední tyč přilétl míč, který byl na hranici šestnáctky odvrácen.
     
    61
    Bohemians 1905 po kontaktním gólu vycítili šanci a usilovně se snaží o vstřelení vyrovnávací branky.
     
    61
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Vojtěch Hlinák, přichází Michal Vrána.
     
    62
    Slavia Praha dnes zvítězila v dopoledním zápase Juniorské ligfy nad Viktorií Plzeň 3:2. V Příbrami už jsme byli svědky stejného množství gólů během hodiny hry, a to zápas ještě nekončí.
     
    63
    Bohemians 1905 se ocitali ve slibné šanci po dlouhém pasu do šestnáctky, jenže praporek pomezního rozhodčího vyletěl nahoru a hra byla přerušena.
     
    65
    Utkání mezi Příbrami a Bohemians 1905 má úplně stejný scénář jako zápas mezi Slavií a Plzní. Také v Praze skórovali jako první hosté, jenže domácí se poté prosadili třikrát v řadě, načež Viktorii se podařilo v závěru duelu snížit.
     
    67
    Jelikož se toho na hřišti příliš mnoho neděje, mám příležitost seznámit Vás s nějakými zajímavostmi.
     
    68
    Příbram se během druhého poločasu ještě nedostala ani k jedné střele a začíná si koledovat o problém.
     
    68
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Tomáš Pecka, přichází Jiří Vlček.
     
    69
    Druhý poločas jednoznačně ovládá tým Bohemians, vyrovnat na 3:3 se mu ovšem stále nedaří.
     
    70
    Příbram sice před pár okamžiky předvedla parádní kombinační akci a z pravého křídla přenesla hru v blízkosti šestnáctky doleva, hosté ale její akci přečkali.
     
    71
    Rohové kopy vyznívají pro Bohemians v poměru 8:3 a nyní se mohli ocitnout v šanci, jenže praporek opět vylétl nahoru a rozhodčí rychle odpískal ofsajd.
     
    71
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Dominik Hloušek, přichází Michal Benda.
     
    71
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Matyáš Buneš, přichází Ismar Begič.
     
    73
    Jelikož po přestávce sledujeme hodně bojovné utkání, zápas bude dramatický zřejmě až do samotného závěru. Bohemians stále prohrávají těsně 2:3.
     
    74
    Pražský celek vyrazil do útoku, který zhatila nepřesná přihrávka, a Ondřej Kočí odkopával od brány.
     
    75
    Příbram se s přibývajícími minutami koncentruje především na hru dozadu a čeká na protiútoky.
     
    76
    Domácí vyrazili středem hřiště po kolmé přihrávce do rychlého protiútoku, jenže jak rychle akce Příbrami na ose hrací plochy začala, tak také rychle skončila.
     
    77
    Pokud náhodou sázíte a čekáte na šestý gól v zápase, tak Vás bohužel musím zklamat. Stále je to 3:2.
     
    78
    Snaha Bohemians 1905 o vyrovnání začíná být křečovitá, což nyní dokumentoval útočný faul.
     
    79
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemians 1905 tak dlouho bušili do domácí příbramské obrany, až se jim jí podařilo jedenáct minut před koncem zápasu překonat a dovršit úžasný comeback, který přinesl MICHAL VRÁNA!
     
    80
    Věřte tomu nebo ne, ale Bohemians 1905 se podařilo vyrovnat po přestávce zásluhou dvou střel, z nichž jedna přišla z penalty a druhá ze hry. Jinak se ani jeden z týmů do zakončení ve druhém poločase nedostal! Méně je někdy více.
     
    81
    Příbram se pokusila rychle získat ztracené vedení zpět a po postupné kombinaci se v blízkosti šestnáctky dostala ve druhém poločase k první střele, která minula přední tyč brány. Jan Fiala mohl zůstat klidný.
     
    83
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Martin Polák, přichází Miroslav Čížek.
     
    84
    Příbram a Bohemians 1905 se utkaly v Juniorské lize celkem dvanáctkrát, přičemž pět vzájemných utkání skončilo remízou. Poslední se urodila na začátku loňského roku, když Bohemians doma 2. dubna 2017 remizovali se silnou Příbramí 2:2.
     
    86
    Příbram výrazně přidala a v závěru zápasu už se dostala v rychlém sledu ke třem střelám, všechny tři ovšem minuly bránu Bohemians, kteří sahají po bodu.
     
    87
    Jsem rád, že jsem měl pravdu. Díky vyrovnanému druhému poločasu, který kromě penalty a snížení Bohemians dlouho nic nenabízel, nás čeká dramatický závěr! V současné chvíli to vypadá na dělbu bodů.
     
    87
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Jakub Nečas, přichází Marek Melíšek.
     
    89
    V závěru utkání se hraje otevřený fotbal a hosté toho mohli využít, kdyby se ovšem neocitli v ofsajdu.
     
    90
    Bohemians během posledních dvou zápasů proti Příbrami inkasovali 12 gólů a žádný nevstřelili, dnes ale předvedli comeback a sahají po bodu!
     
    90
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Jan Vodháněl, přichází Anh Le Tuan.
     
    90+1
    Nad rámec dnešního zápasu byla nastavena 1 minuta.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    Nádherný zápas v hornickém městě mezi Příbramí a Bohemians končí remízou. Domácí sice vstoupili do utkání hůře, třemi góly ale ještě před přestávkou skóre otočili. Příbram byla ovšem po drtivou většinu druhého poločasu bezzubá a nakonec na to doplatila. Pražský tým nejprve krátce po přestávce snížil z penalty, aby jedenáct minut před koncem dovršil zasloužený comeback. Konečný výsledek fantastického utkání Na Litavce. 1. FK Příbram 3 Bohemians 1905 3. (14:54:27)

    Tomáš Reiner


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 25. Lukavský, 36. Keita, 40. Polák – 17. Vaníček, 54. Vaníček (pen.), 79. Vrána

    Karty:   34. Farkaš (BOH)


    FK Příbram: Kočí – Petrlík, Kodr (C), Průcha, Lukavský, Pecka (68. Vlček), Keita, Hloušek, Polák (83. Čížek), Pecháček, Jandera.
    Náhradníci: Beran – Benda, Vlček, Čížek.

    Bohemians Praha 1905: Fiala – Farkaš, Václavík (C), Hlinák (61. Vrána), Bartek, Vodháněl (90. Le Tuan), Vaníček, Buneš (71. Begič), Nečas (87. Melíšek), Krch, Vetešník.
    Náhradníci: Kouba – Vrána, Melíšek, Le Tuan, Nátr, Begič.

    Rozhodčí: Matějček – Kubec, Šimáček.

    Diváci: 100
    bahis siteleri