PSG – Atlético 3:2 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
3:2 (1:0)
Atlético Madrid
Pondělí 30.07.2018, 13:35 • The National Stadium, Singapur • International Champions Cup • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (15:35:38)
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 8:8. Střely mimo: 7:5. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 18:10.
     
    Je konec! PSG zvládlo svůj třetí duel na International Champions Cupu a poráží Atlético Madrid 3:2! Francouzský celek si vypracoval dvoubrankové vedení, ale Atlético se dokázalo zvednout. Nejprve snížil Mollejo a pět minut před koncem si vlastní branku vstřelil Bernede. Vše nasvědčovalo tomu, že se půjde do penalt, ale v nastavení napřáhl z hranice pokutového území Postolachi a jeho rána skončila v síti!
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+2. Virgiliu POSTOLACHI - 3:2
     
    90+2
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Neskutečný závěr dnešního utkání! PSG přidává třetí branku a podle všeho zvítězí! VIRGILIU POSTOLACHI napřáhl z hranice pokutového území a jeho rána placírkou rozvlnila síť!
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Diaby vybojoval pro PSG míč na hranici pokutového území. Francouzský fotbalista poté odcentroval z levé strany a vybojoval další rohový kop.
     
    89
    Do útoku se však vydalo také PSG. Nepříjemný prudký centr z levé strany srazil jeden z obránců Atlética na rohový kop.
     
    88
    Hráči Atlética jsou po vyrovnání pořádně nabuzení a ženou se do útoku. Simeoneho svěřenci se ještě pokusí strhnout výhru na svou stranu.
    86. Antoine BERNEDE - 2:2
     
    86
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Atléticu se přeci jen podařilo vyrovnat! Parádní závěr dnešního utkání! Nutno říci, že tady to bylo s pořádnou dávkou štěstí. Centr z levé strany si do sítě srazil ANTOINE BERNEDE!
     
    85
    Diego Simeone se vydal až na hranici svého trenérského sektoru a hlasitě hecuje své svěřence k aktivitě. Fotbalistům Atlética zbývá na vyrovnání pět minut.
     
    84
    Adli si naběhl na vysokou přihrávku na pravé křídlo. Vinou špatného zpracování mu míč uskočil daleko od nohy a hráč PSG už jej nedohnal na hřišti.
     
    83
    Francouzský celek se snaží kontrolovat hru a fotbalisté v bílém hrají s míčem na kopačkách. Nikdo v dresu španělského celku rozehrávku PSG neatakuje.
     
    82
    Centr od rohového praporku tentokrát přiletěl na malé vápno. Zadáci PSG však využili svého postavení a bez problémů odhlavičkovali balón ven ze šestnáctky.
     
    81
    Oscar Pinchi potáhl míč vpřed po pravé straně hrací plochy, zasekl si míč a odcentroval. Jeho přihrávku srazila defenzíva PSG na rohový kop.
     
    80
    Atlético se hnalo do útoku, jenže akci španělského celku zastavil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. V ofsajdu se nechal chytit Pinchi.
     
    79
    Diaby nyní táhl akci PSG po levé straně hřiště. Na hranici pokutového území si míč zasekl, našel Zagreho, jehož pohotvou střelu zastavil první obránce.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 32. Nkunku, 72. Diaby (Weah), 90+2. Postolachi – 76. Mollejo, 86. Bernede (vla.)

    Karty:   75. Sissako (PSG)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 8:8. Střely mimo: 7:5. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 18:10.
    Paris Saint-Germain: Trapp – Nsoki (60. Bahebeck), Diarra (46. Sissako), Rimane – Dagba (15. Zagre), Verratti (46. Bernede), Rabiot (46. Toufiqui), Kurzawa (46. Adli) – Nkunku (46. Diaby), Di María (46. Fressange), Lo Celso (46. Weah)
    Náhradníci: Georgen, Mbe Soh, Zagre, Toufiqui, Descamps, Bahebeck, Barnede, Weah, Adli, Diaby, Sissako, Postolachi, Fressange

    Atlético Madrid: Adán – Juanfran (64. Garcés), Moya, Montero (64. Muňoz), Olabe del Arco – Correa (64. Tachi), Hernández (64. Mollejo), Partey (52. Joaquín), Carro – Vietto (64. Pinchi), Gameiro
    Náhradníci: Pinchi, Rodríguez, Mollejo, Garces, Muňoz, Solano, Joaquín, dos Santos, Tachi
    thejrc.org