Pardubice – Mladá Boleslav 0:1 (1:0 po s.n.) | Liberec – Novokuzněck 4:7 (kon.) | Olomouc – HC Slovan 0:0 (zruš.)
Plzeň – Motor ČB 4:1 (kon.) | Přerov – Mountfield HK 2:9 (kon.) | Kokšetau – Slavia 4:2 (kon.)
Havířov – Poprad 4:3 (3:2 po s.n.) | Litoměřice – Kladno 2:1 (kon.) | Poruba 2011 – Vsetín 1:2 (po pr.)
Sokolov – Kadaň 6:3 (kon.) | Děčín – Ústí n/L 1:7 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
Banes Motor České Budějovice
Čtvrtek 02.08.2018, 17:30 • Home Monitoring Aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté to ještě zkusili bez brankáře, ale místo snížení je tu čtvrtá branka Škodovky! Západočeši vybojovali kotouč a posunuli ho na pravou stranu na DAVIDA KVASNIČKU, který dojel s pukem až k pravému kruhu a poté zakončil do odkryté branky. Asistence: Petr Kodýtek.
     
    46:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hned po skončené početní výhodě se Motor dočkal první branky! JAKUB KÁNÍK se probíjel přes obránce, upadl, ale přesto se nakonec dostal za plzeňskou defenzivu a zápěstím vypálil přesně do horního rohu domácí branky, Frodl byl bez šance. Bez asistence.
     
    37:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Sotva jsem to napsal, je tu třetí branka Západočechů! Motor totiž při aktivním napadání naprosto opomenul stojícího DAVIDA STACHA na modré čáře, plzeňská dvacítka dostala dobrý pas od Milana Gulaše a jela sama na Strmeně, Stach prostřelil hostujícího gólmana přesnou ranou zápěstím mezi betony. Asistence: Milan Gulaš, Jakub Kindl.
     
    23:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pavlín se svou střelou z levé strany neuspěl a z rychlého kontru dává Škodovka druhou branku! Kantner z mezikruží ještě neuspěl, ale odražený kotouč si našel JAKUB POUR a doklepl ho do sítě za dezorientovaného Strmeně. Asistence: Petr Kodýtek, Matyáš Kantner.
     
    10:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Rychlá akce po levé straně a Škodovka vede! Milan Gulaš dostal kotouč do jízdy, využil své rychlosti a ujel téměř všem, proti už byl jediný obránce. Avšak plzeňská 77 ještě přenechala kotouč VOJTĚCHU NĚMCOVI, jenž už měl jednoduchou pozici a zasunul kotouč za přemistujícího se Strmeně. Asistence: Milan Gulaš.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 11. Němec (Gulaš), 24. Pour (Kodýtek, Kantner), 38. Stach (Gulaš, J. Kindl), 60. Kvasnička (Kodýtek) – 47. Káník


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Kolář) – Kvasnička, Čerešňák, J. Kindl, Kaňák, Pulpán, Vráblík, Allen – Nedorost, Němec, Gulaš – Stach, Preisinger, Indrák – D. Kindl, Kracík, Eberle – Kantner, Kodýtek, Pour
    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Svoboda) – Pýcha, Pavlin, Kachyňa, Plášil, Dudáček, Dosek – Čermák, Bradley, Doležal – Babka, Dančišin, Šulek – Heřman, Čížek, Doktor – Káník, Krcho, Silný

    Rozhodčí: Svoboda, Šindel – Brejcha, Jelínek

    Diváci: 1 942
    thejrc.org