Karviná – Mladá Boleslav 3:4 (kon.) | Sparta – Slovácko 1:0 (kon.)
konec
MFK Karviná
3:4 (1:1)
FK Mladá Boleslav
Neděle 05.08.2018, 15:00 • Městský stadion Karviná, Karviná • FORTUNA:LIGA • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Ačkoliv byl pískán jasně viditelný faul, tak za následnou hereckou vložku dostává Mareš žlutou kartu.
     
    90+3
    Poslední střídání Mladé Boleslavi. Ladra se zvedá ze země a kulhá ze hřiště, nahrazuje ho Mareš. Ačkoliv se toto stalo v 1. minutě nastavení, podle rozhodčího to bylo ve 3. minutě nastavení, takže omluvte tříminutovou přestávku v textu, která je pouze formální.
     
    87
    Rychlé střídání Karviné. Letiće nahrazuje stoper Dramé, který se ale postaví na hrot jako druhá věž k Wágnerovi.
    87. Eric RAMÍREZ - 3:4
     
    87
    Karviná právě vstřelila branku!
    Naděje domácích ještě žije! Centr z levé strany chtěl zakončovat Wágner, po zmatcích před brankou nakonec přiťukl Jan Moravec míč ERICU RAMÍREZOVI, který propálil Šedu a snižuje! Asistence: Jan Moravec.
    86. Šance Karviné na snížení, Šeda byl proti
     
    86
    Ramírez vybídl ke skórování nabíhajícího Moravce, který vypálil na zadní tyč, jenže Šeda stihl zakročit pravou nohou ve vzduchu a vyrazil míč do bezpečí! Následě byl u rohového praporku faulován Wágner.
    83. Tomáš LADRA - 2:4
     
    83
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je nejspíše rozhodnuto! V ponechané výhodě vyrazili hosté do brejku, Lukáš Hůlka potáhl míč středem, předal ho TOMÁŠI LADROVI, který doběhl k šestnáctce, zasekl, navedl si míč na pravačku a střelou k bližší tyči překonal Berkovce! Asistence: Lukáš Hůlka.
     
    80
    Druhé střídání Mladé Boleslavi. Velmi aktivní Konaté má splněno, zbytek zápasu dohraje obránce Křapka.
     
    77
    Mohlo být o vítězi téměř rozhodnuto! Konaté si naběhl do levého křídla a nikým nerušen parádním centrem vyzval ke gólové střele z druhé vlny nabíhajícího Komličenka, který však z voleje prudkou ranou minul!
     
    70
    První střídání Karviné. Panáka nahrazuje Ramírez.
     
    64
    První střídání Mladé Boleslavi. Přikryla nahrazuje Diviš.
    62. Marek JANEČKA - 2:3
     
    62
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nešťastný moment pro domácí znamená třetí vedení hostů v zápase! Vysoký centr Tomáše Přikryla od pravé lajny padal na hranici šestnáctky, kde nikdo nekřikl na MARKA JANEČKU, že je sám, a dezorientovaný domácí kapitán ukázkově hlavou přehodil vlastního brankáře!
    58. Tomáš WÁGNER - 2:2
     
    58
    Karviná právě vstřelila branku!
    Vzápětí je znovu vyrovnáno! Tusjak se rozběhl do levého křídla a posadil míč přesně na hlavu TOMÁŠE WÁGNERA, který zcela sám na bližší tyči nedal Šedovi šanci! Asistence: Luboš Tusjak.
    56. Tiémoko KONATÉ - 1:2
     
    56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nakonec Středočeši přeci jen dali druhý gól! Tomáš Ladra se probíjel středem, napřáhl, ale jeden z obránců jeho ránu zastavil. Ladra se téměř dostal k dorážce, ale v souboji s Čolicem se právě od záložníka hostů odrazil míč do levé strany k TIÉMOKOVI KONATÉMU, který pohotovou střelou do protipohybu zkoprnělého Berkovce poslal míč do sítě! Asistence: Tomáš Ladra.
    55. Ladra hlavičkoval k tyči, Berkovec podržel Karvinou
     
    55
    Zčistajasna mohla jít Boleslav znovu do vedení! Konaté poslal velmi dobrý centr z levé strany na penaltu, kde se k hlavičce dostal důrazný Ladra, ale Berkovec byl u své levé tyče včas!
    45+2. Lukáš BUDÍNSKÝ - 1:1
     
    45+2
    Karviná právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ BUDÍNSKÝ zachoval při penaltě chladnou hlavu, poslal míč přesně k pravé tyči, zatímco Šeda riskoval opačnou stranu. První gól Karviné v novém ligovém ročníku, je vyrovnáno! Stalo se tak na konci třetí minuty nastavení, ale rozhodčí Marek o přestávce určil, že nastavoval dvě minuty a přes to nejede vlak.
     
    45+2
    Král dostává za penaltový faul žlutou kartu.
     
    45+2
    Byla nařízena penalta pro Karvinou za stažení Moravce v jasné šanci!
     
    43
    Výborný centr z trestného kopu na zadní tyč přesně na hlavu Wágnera, který sice zakončoval poměrně prudce, ale přímo doprostřed do rukavic připraveného Šedy.
     
    39
    Konaté zastavil rodící se protiútok po ztrátě míče faulem na Čoliće a dostává žlutou kartu.
    35. Opět skvělý zákrok Šedy proti Budínskému
     
    35
    Budínský dostal opět nabito nějakých 20 metrů od branky a vystřelil velmi dobře k pravé tyči, jenže Šeda prodal své centimetry a dosáhl na tuto parádní přízemní ránu!
    28. Skvělý zákrok Šedy po střele Budínského
     
    28
    Boleslavští ztratili míč na útočné polovině a rychlý kontr zakončil po Letićově přiťuknutí Budínský povedenou ranou z 23 metrů do horní části branky, ale Šeda výborně zasáhl!
    23. Nikolaj KOMLIČENKO - 0:1
     
    23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    První střela Středočechů mířící na branku znamená vedení! Přikryl utekl po pravé straně, centroval za zadní tyč, kde Konaté hlavou vracel míč do ohně, do kterého mířili brankář Berkovec a útočník NIKOLAJ KOMLIČENKO, který byl v lepší pozici a využil toho k jednoduché hlavičce do prakticky prázdné branky! Berkovec tady asi nebude mít čisté svědomí. Asistence: Tiemoko Konaté.
     
    22
    Gólová šance Karviné! Nejprve na Wágnerovu nabídku těsně nedosáhl ve skluzu Panák v malém vápně, vzápětí sám Wágner u levé tyče hlavičkoval, ale neusměrnil míč mezi tyče!
    6. První šance zápasu z kopačky Takácse
     
    6
    Výborná šance Boleslavi! Centr z levé strany sklepl na penaltě hrudí jeden z hráčů přesně pro čekajícího Takácse, jehož rána z první minula branku!

    Libor Štěpán

    Branky: 45+2. Budínský (pen.), 58. Wágner (Tusjak), 87. Ramírez (Jan Moravec) – 23. Komličenko (Konaté), 56. Konaté (Ladra), 62. Janečka (vla.), 83. Ladra (Hůlka)

    Karty:   39. Konaté (MBL), 45+2. Král (MBL), 90+3. Mareš (MBL)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 10:6. Střely mimo: 6:6. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 12:21.
    MFK Karviná: Berkovec – Čolić, Janečka (C), Kocsis, Letić (87. Dramé) – Mertelj – Jan Moravec, Budínský, Panák (70. Ramírez), Tusjak – Wágner.
    Náhradníci: Pastornický – Šisler, Lingr, Weber, Dramé, Ramírez, Suchan.

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Pauschek, Chaluš, Král, Keresteš – Takács, Hůlka (C) – Přikryl (64. Jaroslav Diviš), Ladra (90+3. Mareš), Konaté (80. Křapka) – Komličenko.
    Náhradníci: Kamenár – Jaroslav Diviš, Kateřiňák, Hubínek, Mareš, Mebrahtu, Křapka.

    Rozhodčí: Marek – Nádvorník, Horák

    Diváci: 3 357
    thejrc.org