Michalovce – Slovan Bratislava 1:2 (kon.) | Nitra – Dunajská Streda 2:3 (kon.) | Trenčín – Sereď 5:1 (kon.)
konec
AS Trenčín
5:1 (2:0)
ŠKF Sereď
sk Neděle 05.08.2018, 19:00 • Spartak Myjava • Niké liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá AS Trenčín a ŠKF iClinic Sereď. Zápas sa začína o 19:00.

    Cez víkend opäť pokračuje aj naša najvyššia futbalová súťaž – Fortuna liga. Na programe je jej tretie kolo a v tomto prenose zavítame do Myjavy, kde má Trenčín aj Sereď svoj prechodný stánok a tak nás čaká veľmi zaujímavé stretnutie, v ktorom nikto nebude domáci a ani hosť.

    AS Trenčín:
    Trenčín zvládol ešte v minulej sezóne lepšie kvalifikáciu o Európsku ligu, keď v rozhodujúcom zápase zdolal Žilinu a tak reprezentuje Slovensko ešte aj v pohárovej Európe. Tam sa Trenčínu zatiaľ darí výborne, po vyradení Podgorice vyradil náš zástupca aj poľské Zabrze a v treťom predkole ho čaká futbalový sviatok, keďže sa sa stretne s Feyenoordom. V lige sa však Trenčínu zatiaľ nedarí, prvé kolo v Nitre bolo odložené a tak svoj prvý zápas odohral Trenčín proti Ružomberku na Myjave. Liptáci vyhrali toto stretnutia 4:1 a po zápase sa riešilo veľa sporných situácii a aj správanie trénera Ricarda Moniza. Hlavný rozhodca Marhefka však od delegátov dostal priaznivé hodnotenie.

    ŠKF iClinic Sereď:
    Nováčik súťaže hrá zatiaľ svoje domáce zápasy na Myjave, ale v úvode ročníka sa Seredi darí výborne. Sereď odohrala prvé stretnutie na pôde Ružomberka a zrodila sa remíza 0:0 a tak aj prvý bodový zápis nováčika súťaže. Následne sa Sereď presunula do Myjavy na zápas proti Senici, ktorý sa nevyvíjal dobre. Po prvom polčase vyhrávala Senica o jeden gól a všetko išlo podľa papierových predpokladov. V druhom polčase však prišli dva rýchle góly Serede a zrodilo sa historické víťazstvo tohto mužstva v našej najvyššej futbalovej súťaži. V kádri Serede nájdeme aj skúsené mená ako brankár Pavol Penksa, bývalý hráč Trenčína Baez či niekdajší reprezentant a bývalý hráč DAC Michalík.

    Pre oba tímy to tak bude špecifické stretnutie na ich prechodnom štadióne. Zatiaľ sa lepšie darí nováčikovi súťaže a Trenčín hrá navyše ešte aj pohárové zápasy cez týždeň. Uvidíme, ako to napokon celé dopadne.
     
    Úvodné zostavy:

    AS Trenčín: Šemrinec – Yem, van Arnhem, Lawrence, Skovajsa – El Mahdioui (C) – Zubairu, Ubbink – Sleegers, Umeh, Azango

    Náhradníci: Hrdlička – Čataković, Kadák, Slávik, Pišoja, Kvocera, Mance

    ŠKF iClinic Sereď: Penksa – Mečiar (C), Michalík, Ba, Sus – Baéz, Adekuoroye – Ulrich, Ventúra – Richnák, Morong

    Náhradníci: Nwolokor – Hučko, Bilas, Gatarić, Pankarićan, Militosjan

    Rozhodca: Peter Ziemba – Miroslav Benko, Martin Borsányi – Erik Gemzický
     
    Prajem príjemný futbalový večer všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Od 19:00 sa dohrajú zvyšné tri stretnutia 3.kola Fortuna ligy, v Myjave sa proti sebe postavia Trenčín a nováčik súťaže Sereď. Očakáva sa zaujímavé stretnutie, Trenčín uspel cez týždeň v pohárovej Európe a Sereď ako nováčik zatiaľ podáva výborné výkony. Zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov, ako ich poskladali obaja tréneri. Stretnutie z pozície rozhodcov povedú páni Peter Ziemba – Miroslav Benko, Martin Borsányi – Erik Gemzický. Na stretnutie je tak už všetko pripravené, o malú chvíľu sa môže naplno rozbehnúť.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mala Sereď, ktorá odohrá toto stretnutie v červených dresoch, Trenčín zase v bielych.
     
    2
    Sereď začala sympaticky a pokúšala sa ihneď zaútočiť, ale trenčianska defenzíva si už prebrala loptu na svoje kopačky a rozbieha kombináciu smerom dopredu.
     
    3
    Ale ani Trenčín sa v úvode stretnutia ďaleko nedostal a tak je lopta späť na kopačkách nováčika súťaže. Sereď sa opäť pokúša o prienik na súperovu polovicu.
     
    4
    Teraz však už registrujeme prvý strelecký pokus. Po peknom prechode do útoku sa k lopte dostal Umeh a tak to skúšal strelou z prvej, ale jeho pokus ide nad Penksovu bránu.
     
    5
    A bol tu ďalší útok zo strany Trenčína, Sleegers centroval do pokutového územia a tam sa ešte Umeh natlačil do zakončenia, ale pomohol si faulom a od svojej brány bude rozohrávať Penksa.
     
    6
    Na druhej strane sa v pokutovom území súpera ocitol Ulrich, ale bol Yemom čisto od lopty odstavený. Sereď si pýtala pokutový kop, ale Peter Zmiemba všetko videl a správne aj vyhodnotil.
     
    7
    Znova sa tak k lopte dostáva Trenčín, ktorý je predsa len miernym favoritom tohto stretnutia. Sereď sa tak musí brániť, ale zatiaľ súpera do vyloženej šance nepúšťa.
     
    8
    Umeh padá v strede poľa po nedovolenom zákroku a tak Trenčín získava priamy kop. Hra sa na chvíľu prerušila, Trenčín sa však už chystá k realizácii priameho kopu.
     
    9
    El Mahdioui to skúsil priamou strelou na bránu, ale jeho pokus nebol presný a Penksa sa len za touto loptou obzrel. Bude však už tretíkrát rozohrávať od svojej brány.
     
    10
    Opäť sa však Trenčín dostáva na útočnú polovicu a drží tak svojho súpera pod tlakom. Sereď ale všetko zvláda úspešne, futbalisti v bielych dresoch ešte Penksu poriadne neohrozili.
     
    11
    Toto však bol nedovolený zákrok v tesnej blízkosti pokutového územia a náš pohárový zástupca v Európe získava veľmi nebezpečný priamy kop. Uvidíme, ako s ňou Trenčín naloží.
     
    11
    Žltú kartu dostáva Martin Mečiar (ŠKF iClinic Sereď).
     
    12
    Registrujeme prvú zaujímavú situáciu v tomto zápase! Spomínaný priamy kop rozohral Ubbink, jeho centrovanú loptu predĺžil Sleegers na El Mahdiouiho, ale jeho zakončenie ide tesne vedľa Penksovej brány!
    12. El Mahdiouiho šanca
    Zdroj: www.huste.tv
     
    13
    Momentálne je už v držaní lopty Sereď, ktorá sa nikam neponáhľa a snaží sa držať hru čo najďalej od svojej brány. Trenčín však ihneď vysoko napáda, snaží sa dostať súpera pod tlak.
     
    14
    Po peknom prechode do útoku sa Trenčín dostal až pred pokutové územie, ale k strele sa už nikto nedostal. Trenčín však stále viacej tvorí hru, Sereď zatiaľ čaká na rýchly brejky.
     
    15
    Ďalší pekný prechod do útoku v podaní AS Trenčín, Skovajsa prízemným centrom našiel Umeha, ale jeho zakončenie dokázal Penska skrotiť na dvakrát a tak sa ani v tomto prípade skóre zápasu nemení.
     
    16
    Papierové predpoklady sa tak stále napĺňajú, častejšie je pri lopte Trenčín a drží súpera pod tlakom. Defenzíva Serede však všetko zvládla, pozorný je aj brankár Penksa.
     
    17
    Sereď trpezlivo čakala na chybu súpera a po zisku lopty založila rýchly protiútok. Zasahovať musela obrana AS Trenčín a futbalisti v červenom získavajú prvý rohový kop v tomto zápase.
     
    18
    Rohový kop však nič zaujímavého neponúkol, Trenčín sa okamžite rúti na súperovu polovicu. Sereď tak ihneď musí riešiť defenzívne povinnosti.
     
    19
    Napokon bol z toho rohový kop aj na druhej strane, zaujímavý Skovajsov center vyboxoval Penksa pred Umeha. Ten sa dostal do zakončenia z voleja, ale aj tento pokus kryje brankár Penksa.
     
    20
    Brankára Serede sa tak na nedostatok práce sťažovať nemôže, zatiaľ je veľkou oporou svojho celku. Trenčín už mal pár zaujímavejších situácii, ale Penksa je zatiaľ pozorný.
     
    22
    Trenčín je aj naďalej pri lopte a pokúša sa o prienik na útočnú polovicu. Sereď sa tak opäť musí venovať svojim defenzívnym povinnostiam.
     
    23
    Trenčín dal gól!

    Je tu otvárací gól tohto stretnutia, ktorý zaslúžene dáva AS Trenčín! Skovajsa potiahol loptu pred pokutové územie, výborným centrom pred bránu súpera našiel JOEYHO SLEEGERSA a ten dostáva loptu do siete súpera – 1:0! Toto bola chyba obrany Serede, ktorá nedokázala postrážil Sleegersa.
    23. Joey SLEEGERS - 1:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    24
    Trenčín sa tak dostal do zaslúženého vedenia, ale do konca zápasu ostáva ešte veľa času a stať sa teda môže čokoľvek. Sereď však musí zlepšiť svoj prechod do útoku.
     
    25
    Striedanie v tíme ŠKF iClinic Sereď: z ihriska odchádza Aldo Baéz, prichádza Nikola Gatarić.
     
    26
    Sereď zahrávala priamy kop, Mečiar vymyslel dobrý center pred bránu súpera a obrana Trenčína odvracia loptu na rohový kop. Kapitán Serede sa tak presúva k rohovej zástavke.
     
    27
    Aj táto centrovaná lopta bola veľmi nebezpečná, ale zakončenie už presné nebolo. Šemrinec bude rozohrávať loptu od svojej brány, nikam sa neponáhľa.
     
    28
    Zakrátko sa však Sereď dostala do ďalšieho útočného výpadu, zrejme sa nováčik súťaže prebúdza k životu. Ani v tomto prípade sme však nič zaujímavého nevideli, bude to len ďalší odkop od Šemrincovej brány.
     
    29
    Opäť sa však k lopte dostáva Trenčín a presúva sa na súperovu polovicu. Trenčania sa ale nemajú kam ponáhľať, zatiaľ majú dostatočne nahraté a všetko hrá v ich prospech.
     
    30
    Ubbink zahrával rohový kop, ale obrana súpera bola úspešná a navyše sa Sereď dostáva do rýchleho brejku. Trenčín sa tak vracia späť na svoju polovicu, musí si dať pozor na výpad súpera.
     
    31
    Sereď sa na malú chvíľu usadila na útočnej polovici, ale nič zaujímavého nevymyslela. Trenčínu zatiaľ pracujú úspešne defenzíva aj ofenzíva, vedenie je tak zaslúžené.
     
    32
    Tempo zápasu až tak vysoké nieje, ale žeby sme sa nudili sa povedať nedá. Trenčín stále vyvíja tlak na svojho súpera a brejky Serede začínajú byť čoraz viac nebezpečné.
     
    33
    Ďalší faul obrancov Serede a Trenčín získava priamy kop z nebezpečnej pozície. Michalík bol tým previnilcom, ale verdikt rozhodcu sa mu nepáči. Ubbink bude exekútorom tejto štandardnej situácie.
     
    34
    Ubbinkov center predĺžil ešte Sleegers na vzdialenejšiu tyč, ale Penksa bol pozorný a loptu preberá do svojich rukavíc. Trenčín sa vracia späť na svoju polovicu, Sereď sa pokúša po dlhej dobe zaútočiť.
     
    35
    Ďaleko sa nováčik súťaže nedostal a tak je pri lopte Trenčín. Futbalisti v bielych dresoch sa však teraz nikam nehrnú, snažia sa hrať v strede poľa a naťahovať tak čas.
     
    36
    Už však prebieha obliehanie pokutového územia a Sereď je znova pod tlakom. Uvidíme, čo nám ešte ponúkne záver prvého polčasu, Trenčín stále vyhráva 1:0!
     
    37
    Trenčín dal gól!

    To však už neplatí, Trenčín vyhráva 2:0! Sledovali sme tlak futbalistov Trenčína, k lopte sa dostal ASCHRAF EL MAHDIOUI, ktorý nevymýšľal a krásnou strelou spoza pokutového územia posiela svoj celok do vedenia o dva góly!
    37. Aschraf El Mahdioui - 2:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    38
    Pomaly sa nám blíži záver prvého polčasu, favorit stretnutia je na koni a môže tak hrať uvoľnenejšie. Húževnatí futbalisti Serede sa však ešte určite nevzdávajú, pokúšajú sa usadiť na útočnej polovici.
     
    40
    Sereď zahrávala priamy kop, do pokutového územia smeroval zaujímavý center, ale Michalík sa previnil nedovoleným zákrokom a tak loptu uvedie späť do hry Šemrinec.
     
    41
    Necelých päť minút ostáva do konca prvého polčasu, pri lopte je Trenčín, ktorý sa nemá kam ponáhľať. Zrejme sa už favorit stretnutia bude snažiť do konca polčasu neinkasovať.
     
    42
    No a naopak, Sereď sa snaží ešte o kontaktný gól. Futbalisti v červenom sa usadili na útočnej polovici, troška pritlačili na svojho súpera, ale defenzíva Trenčína je zatiaľ pozorná.
     
    43
    Sledovali sme rýchly brejk Trenčína, ale defenzíva súpera včas zasiahla a tak sme nič zaujímavého nevideli. Do konca prvého polčasu ostávajú posledné minútky.
     
    44
    Hra sa teraz musela prerušiť, kapitán Serede Mečiar ostáva ležať na trávniku a vyžiadal si ošetrenie. Dá sa tak ešte očakávať aj nadstavený čas.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Napokon Peter Ziema nič nenadstavil a ukončil prvý polčas. Ten lepšie vyšiel Trenčínu, keď sa dokázali presadiť Sleegers a El Mahdioui a tak favorit zápasu vyhráva nad nováčikom zo Serede 2:0! Vedenie to je určite zaslúžené, Pavol Penksa musel riešiť viacero nebezpečných situácii.

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 20:01.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme ŠKF iClinic Sereď: z ihriska odchádza Martin Mečiar, prichádza Tomáš Hučko.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mal Trenčín. Uvidíme, či sa Seredi ešte podarí nejakým spôsobom toto stretnutie zdramatizovať.
     
    47
    Aj úvod druhého dejstva však zatiaľ patrí Trenčínu, ktorý teda neupadol do defenzívy a ešte sa pokúša pridať nejaký ten gól, ktorý by už tak definitívne rozhodol o tomto zápase.
     
    48
    Pri lopte sú stále futbalisti AS Trenčín, ale teraz sa im nedarí v prechode na útočnú polovicu. Sereď dobre bráni stred poľa, ale skorej potrebuje útočiť.
     
    49
    Spoza pokutového územia sa dostal k strele Ubbink, ale jeho pokus bol nepresný a smeroval vedľa súperovej brány. Škoda, bola to dobrá pozícia, len to chcelo presne zakončiť.
     
    51
    Žltú kartu dostáva Tomáš Hučko (ŠKF iClinic Sereď).
     
    52
    Druhý polčas zatiaľ veľa zaujímavého neponúkol, Trenčín je pri lopte a momentálne sa nikam neponáhľa. Seredi sa ani nedarí vo vysokom napádaní, Trenčín tak aj naďalej vedenie 2:0!
     
    53
    Ak sa bude skóre zápasu aj naďalej vyvíjať v prospech Trenčína, tak sa dajú očakávať prípadné zmeny v zostave, pretože náš pohárový zástupca v Európe je pred náročným zápasom s Feyenoordom.
     
    54
    Trenčín dal gól!

    A je zrejme definitívne rozhodnuté! Trenčín sa rýchlo presunul pred pokutové územie súpera, Ubbink vymyslel šikovnú prihrávku za obranu Serede, vo veľkej šanci sa tak ocitol EMEKA UMEH, ktorý dáva svoj prvý gól za AS Trenčín, čím zvyšuje náskok svojho celku na 3:0!
    54. Emeka UMEH - 3:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    55
    Trenčín tak môže pomaly začať šetriť sily, ale stále netreba nič podceniť. Futbal vie byť nevyspytateľný, ale Seredi sa dnes v útočnej fáze nedarí a zrejme sa tak zrodí prvá prehra nováčika.
     
    57
    Na obraze hry sa stále nič nemení, pri lopte je častejšie Trenčín, ktorý teraz kombinuje na útočnej polovici. Sereď sa tak musí stále brániť.
     
    58
    Žltú kartu dostáva Philip Azango (AS Trenčín).
     
    59
    Predsa len sa ešte nováčik súťaže dostáva do útoku, ale žiadne zaujímavé situácie neprichádzajú. Seredi šancu uprieť nemôžme, ale žiadnu šancu si dnes nevypracovala.
     
    60
    Hodina z tohto zápasu už uplynula, Trenčín vyhráva 3:0 a smeruje tak za troma bodmi z tohto stretnutia, čo môže byť psychické povzbudenie pred tretím predkolom Európskej ligy.
     
    62
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Abdul Zubairu, prichádza Hamza Čataković.
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Philip Azango, prichádza Jakub Kadák.
     
    63
    Lawrence dostal loptu do siete, ale bolo to z ofsajdovej pozície! Center to bol dobrý, Sereď si však môžu vydýchnuť.
     
    64
    Sereď dala gól!

    Predsa len tu je zdramatizovanie tohto zápasu! Trenčín si nedal pozor v zadných radoch, NIKOLA GATARIĆ si nabehol na krásny pas za obranu súpera, dostal sa pred brankára Šemrinca a krásnym obstreom k tyčke znižuje na 3:1!
    64. Nikola GATARIĆ - 3:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    65
    Stále však Trenčín vyhráva o dva góly a je v lepšej pozícii. Seredi však môže tento moment pomôcť, snáď sa do konca stretnutia ešte máme na čo tešiť.
     
    67
    Futbalisti v červenom sa tlačia čoraz viac na útočnú polovicu, ale defenzíva Trenčína je už pozornejšia a nepripúšťa si ďalšie zaváhanie.
     
    68
    Túto útočnú snahu Serede prerušuje postranný rozhodca, ktorý signalizuje ofsajd. Toto Trenčínu vyhovuje, získava loptu na svoje kopačky.
     
    70
    Tak toto bolo obrovská šanca pre Sereď na kontaktný gól! Opäť sa sám na Šemrinca rútil Gatarić, ale ten v tomto prípade zaváhal, keď mu nevyšla jeho kľučka a obrana Trenčína sa stihla vrátiť a odvracia loptu do bezpečia!
    70. Gatarić nepridal svoj druhý gól
    Zdroj: www.huste.tv
     
    71
    Sereď ešte zahrávala rohový kop, ale ten nič zaujímavého neponúkol. Toto je však veľké varovanie pre Trenčín, druhé veľké zaváhanie obrancov v krátkom slede.
     
    72
    Na druhej strane vymyslel Ubbink šikovnú prihrávku na Čatakovića, ktorý sa aj dostal do zakončenia, ale bolo to všetko z ofsajdovej pozície.
     
    73
    Predsa len tak sme ešte svedkami zaujímavého zvyšku tohto stretnutia. Trenčín na chvíľu vypustil a Sereď to ihneď využila. Na podobné situácie si náš pohárový zástupca v Európe bude musieť dávať pozor.
     
    74
    Teraz sa však na útočnú polovicu dostal Trenčín a získava rohový kop. K rohovej zástavke sa presúva Kadák, ale dáva si poriadne načas.
     
    75
    Rohový kop nič zaujímavého neponúkol, pri lopte je tak Sereď. Trenčínu sa však darí brániť stred poľa a drží vedenie o dva góly.
     
    77
    Častejšie je už pri lopte Sereď, ktorej sa však nedarí v prechode do útoku. Možno ešte Gatarića tá zahodená šanca bude mrzieť, mohlo to byť zaujímavejšie.
     
    78
    Čataković to skúšal strelou z prvej, ale Penksa bol pozorný a loptu vyrazil do bezpečia, následne získavajú loptu jeho spoluhráči a presúvajú sa na útočnú polovicu.
     
    79
    Sereď sa ešte snaží zdramatizovať toto stretnutie, ale defenzíva súpera je pozorná. Trenčín tak drží svoje vedenie o dva góly, pomaly sa blíži záver zápasu.
     
    80
    Striedanie v tíme ŠKF iClinic Sereď: z ihriska odchádza Ľubomír Ulrich, prichádza Vahagn Militosjan.
     
    81
    Sereď získala po rýchlom brejku rohový kop, ale ten nič zaujímavého neponúkol. Futbalistom v červenom sa kráti čas, prehrávajú stále o dva góly.
     
    82
    Opäť sme sledovali útočný výpad Serede a bude tu aj ďalší rohový kop. Šemrinec si tak organizuje svojich spoluhráčov, Trenčín potrebuje ubrániť túto situáciu.
     
    83
    Aj sa tak stalo, Trenčín je pri lopte a už sa snaží držať hru čo najďalej od svojej brány. Sereď sa však ešte nevzdáva, snaží sa toto stretnutie ešte zdramatizovať.
     
    84
    No a k dispozícii mali aj ďalší rohový kop, ale ten sa im takisto nevydaril podľa predstáv, nepresná strela mierila nad bránu. Šemrinec sa s rozohrávkou nikam neponáhľa.
     
    84
    Žltú kartu dostáva Emeka Umeh (AS Trenčín).
     
    85
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Emeka Umeh, prichádza Antonio Mance.
     
    86
    Všetky možné striedania už boli realizované, ostávajú záverečné minúty druhého polčasu, Trenčín stále vyhráva 3:1 a pomaly smeruje za troma bodmi.
     
    87
    Ofsajd zastavuje Sereď a tak je pri lopte opäť Trenčín. Čas sa začína nováčikovi súťaže krátiť, rysuje sa jeho prvá prehra.
     
    88
    V strede poľa prišiel faul a tak sa k lopte dostáva znova Trenčín. Už to teda na žiadnu drámu nevyzerá, ale vo futbale je možné všetko. Dôležité aj bude, koľko ešte hlavný rozhodca Peter Ziemba nadstaví.
     
    89
    Trenčín dal gól!

    Už je definitívne rozhodnuté! Trenčín založil rýchly útočný výpad, HAMZA ČATAKOVIĆ si výborne nabehol za obranu súpera, prebral si loptu a presnou strelou prekonáva Penksu – 5:1 pre Trenčín!
    89. Hamza ČATAKOVIĆ - 4:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    90
    Trenčín dal gól!

    A je tu aj piaty gól v sieti Serede! Lukáš Skovajsa potiahol loptu pred pokutové územie, presným prízemným centrom našiel nabiehajúceho JOEYHO SLEEGERSA a ten dáva svoj druhý gól v tomto zápase, Trenčín vyhráva 5:1!
    90. Joey SLEEGERS - 5:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    90+1
    Ešte sa nadstavujú dve minúty!
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Aj v druhom polčase ešte padali presné zásahy, z víťazstva sa však raduje zaslúžene AS Trenčín. Najprv v 54. minúte zvyšoval na rozdiel triedy Umeh, ale o desať minút sa podarilo Gatarićovi znížiť opäť na rozdiel dvoch gólov. Samotný záver zápasu však lepšie vyšiel Trenčínu, keď sa presadil Čataković a svoj druhý gól v tomto zápase zaznamenal Sleegers. Trenčín tak zdolal Sereď 5:1 a výborne sa naladil na povinnosti v pohárovej Európe. Sereď ako nováčik súťaže prehráva až v treťom kole, dnes to nebol optimálny výkon.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:52:08)

    Miroslav Revaj

    Branky: 23. Sleegers (Skovajsa), 37. El Mahdioui, 54. Umeh (Ubbink), 89. Čataković, 90. Sleegers (Skovajsa) – 64. Gatarić

    Karty:   58. Azango (TRE), 84. Umeh (TRE) – 11. Mečiar (SER), 51. Hučko (SER)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 11:16.
    AS Trenčín: Šemrinec – Yem, van Arnhem, Lawrence, Skovajsa – El Mahdioui (C) – Zubairu (62. Čataković), Ubbink – Sleegers, Umeh (85. Mance), Azango (62. Kadák).
    Náhradníci: Hrdlička – Čataković, Kadák, Slávik, Pišoja, Kvocera, Mance.

    ŠKF Sereď: Penksa – Mečiar (C) (46. Hučko), Michalík, Ba, Sus – Baéz (25. Gatarić), Adekuoroye – Ulrich (80. Militosjan), Ventúra – Richnák, Morong.
    Náhradníci: Nwolokor – Hučko, Bilas, Gatarić, Pankarićan, Militosjan.

    Rozhodčí: Peter Ziemba – Miroslav Benko, Martin Borsányi – Erik Gemzický

    Diváci: 789
    thejrc.org