Michalovce – Slovan Bratislava 1:2 (kon.) | Nitra – Dunajská Streda 2:3 (kon.) | Trenčín – Sereď 5:1 (kon.)
konec
AS Trenčín
5:1 (2:0)
ŠKF Sereď
sk Neděle 05.08.2018, 19:00 • Spartak Myjava • Niké liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Aj v druhom polčase ešte padali presné zásahy, z víťazstva sa však raduje zaslúžene AS Trenčín. Najprv v 54. minúte zvyšoval na rozdiel triedy Umeh, ale o desať minút sa podarilo Gatarićovi znížiť opäť na rozdiel dvoch gólov. Samotný záver zápasu však lepšie vyšiel Trenčínu, keď sa presadil Čataković a svoj druhý gól v tomto zápase zaznamenal Sleegers. Trenčín tak zdolal Sereď 5:1 a výborne sa naladil na povinnosti v pohárovej Európe. Sereď ako nováčik súťaže prehráva až v treťom kole, dnes to nebol optimálny výkon.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:52:08)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Ešte sa nadstavujú dve minúty!
    90. Joey SLEEGERS - 5:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    90
    Trenčín dal gól!

    A je tu aj piaty gól v sieti Serede! Lukáš Skovajsa potiahol loptu pred pokutové územie, presným prízemným centrom našiel nabiehajúceho JOEYHO SLEEGERSA a ten dáva svoj druhý gól v tomto zápase, Trenčín vyhráva 5:1!
    89. Hamza ČATAKOVIĆ - 4:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    89
    Trenčín dal gól!

    Už je definitívne rozhodnuté! Trenčín založil rýchly útočný výpad, HAMZA ČATAKOVIĆ si výborne nabehol za obranu súpera, prebral si loptu a presnou strelou prekonáva Penksu – 5:1 pre Trenčín!
     
    88
    V strede poľa prišiel faul a tak sa k lopte dostáva znova Trenčín. Už to teda na žiadnu drámu nevyzerá, ale vo futbale je možné všetko. Dôležité aj bude, koľko ešte hlavný rozhodca Peter Ziemba nadstaví.
     
    87
    Ofsajd zastavuje Sereď a tak je pri lopte opäť Trenčín. Čas sa začína nováčikovi súťaže krátiť, rysuje sa jeho prvá prehra.
     
    86
    Všetky možné striedania už boli realizované, ostávajú záverečné minúty druhého polčasu, Trenčín stále vyhráva 3:1 a pomaly smeruje za troma bodmi.
     
    85
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Emeka Umeh, prichádza Antonio Mance.
     
    84
    Žltú kartu dostáva Emeka Umeh (AS Trenčín).
     
    84
    No a k dispozícii mali aj ďalší rohový kop, ale ten sa im takisto nevydaril podľa predstáv, nepresná strela mierila nad bránu. Šemrinec sa s rozohrávkou nikam neponáhľa.
     
    83
    Aj sa tak stalo, Trenčín je pri lopte a už sa snaží držať hru čo najďalej od svojej brány. Sereď sa však ešte nevzdáva, snaží sa toto stretnutie ešte zdramatizovať.
     
    82
    Opäť sme sledovali útočný výpad Serede a bude tu aj ďalší rohový kop. Šemrinec si tak organizuje svojich spoluhráčov, Trenčín potrebuje ubrániť túto situáciu.
     
    81
    Sereď získala po rýchlom brejku rohový kop, ale ten nič zaujímavého neponúkol. Futbalistom v červenom sa kráti čas, prehrávajú stále o dva góly.
     
    80
    Striedanie v tíme ŠKF iClinic Sereď: z ihriska odchádza Ľubomír Ulrich, prichádza Vahagn Militosjan.
     
    79
    Sereď sa ešte snaží zdramatizovať toto stretnutie, ale defenzíva súpera je pozorná. Trenčín tak drží svoje vedenie o dva góly, pomaly sa blíži záver zápasu.
     
    78
    Čataković to skúšal strelou z prvej, ale Penksa bol pozorný a loptu vyrazil do bezpečia, následne získavajú loptu jeho spoluhráči a presúvajú sa na útočnú polovicu.

    Miroslav Revaj

    Branky: 23. Sleegers (Skovajsa), 37. El Mahdioui, 54. Umeh (Ubbink), 89. Čataković, 90. Sleegers (Skovajsa) – 64. Gatarić

    Karty:   58. Azango (TRE), 84. Umeh (TRE) – 11. Mečiar (SER), 51. Hučko (SER)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 11:16.
    AS Trenčín: Šemrinec – Yem, van Arnhem, Lawrence, Skovajsa – El Mahdioui (C) – Zubairu (62. Čataković), Ubbink – Sleegers, Umeh (85. Mance), Azango (62. Kadák).
    Náhradníci: Hrdlička – Čataković, Kadák, Slávik, Pišoja, Kvocera, Mance.

    ŠKF Sereď: Penksa – Mečiar (C) (46. Hučko), Michalík, Ba, Sus – Baéz (25. Gatarić), Adekuoroye – Ulrich (80. Militosjan), Ventúra – Richnák, Morong.
    Náhradníci: Nwolokor – Hučko, Bilas, Gatarić, Pankarićan, Militosjan.

    Rozhodčí: Peter Ziemba – Miroslav Benko, Martin Borsányi – Erik Gemzický

    Diváci: 789
    thejrc.org