Vítkovice – HC Slovan 3:1 (kon.) | Martin – Žilina 4:1 (kon.) | Slavia – Irtyš Pavlodar 3:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 1:0 (kon.) | Chomutov – Novokuzněck 4:1 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 2:3 (kon.)
Kladno – Litvínov 1:3 (kon.) | Opava – Nový Jičín 6:4 (kon.) | Košice – Miskolc 7:1 (kon.)
K. Vary – Sparta 4:5 (kon.) | Přerov – Třebíč 3:2 (2:1 po s.n.) | Havířov – Nové Zámky 5:1 (kon.)
Jihlava – Olomouc 2:1 (kon.) | Šumperk – Poruba 2011 3:4 (2:3 po s.n.)
konec
Piráti Chomutov
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
Metallurg Novokuzněck
Úterý 07.08.2018, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Po vhazování dostal nabito mladý obránce Ondřej Buchtela, který tvrdě pálil do levé šibenice. Rafael Chakimov ovšem skvěle zakročil a překazil domácímu bekovi skórovat.
     
    59:54
    Ještě jeden faul a vyloučení na straně Novokuzněcku. Na lavici hanby usedá za krosček obránce Egor Ždanov. Piráti budou hrát proti třem.
     
    58:01
    Piráti se dostali do útočné akce a sám před Chakimovem byl Koblasa, který i přes faul zakončil. Ruský brankář skvěle zakročil, ale Maslov i tak jde na lavici hanby.
     
    57:27
    Jakub Chrpa vybojoval kotouč za brankou a předložil jej před branku. Lukáš Vantuch hned zakončoval k levé tyčce, ale Chakimov skvěle zakročil.
    55:24 MRÁZEK - 4:1
     
    55:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to bylo parádně zahráno od chomutovských hokejistů, kteří se opět prosazují v přesilové hře. Ivan Huml našel mezi kruhy volného JAROSLAVA MRÁZKA. Domácímu bekovi poslal svižnou přihrávku a Mrázek jen nastavil hokejku. Asistence: Ivan Huml a David Štich.
     
    54:59
    Piráti si zahrají ještě jednu přesilovku. Valerij Poljakov putuje na lavici hanby, provinil se sekyrou. Pokračovat se bude po komerční přestávce.
     
    52:22
    Piráti budou hrát dvaatřicet sekund ve třech a hosté si berou oddechový čas. Pavel Klhůfek inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    50:54
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dávid Skokan – 2 min., podražení).
     
    50:49
    Daniil Erdakov se dostal ke kotouči před brankou a bekhendově zakončoval. Aleš Stezka se ovšem opět parádně zaskvěl a podržel svůj celek. Následně fauloval Dávid Skokan.
    48:53 HUML - 3:1
     
    48:53
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti zakombinovali a rychle využívají přesilovou hru! David Štich od modré čáry nahazoval před branku, kde se pohotovou tečí prosadil zkušený útočník IVAN HUML. Asistence: David Štich a Dávid Skokan.
     
    48:28
    Piráti se dostali do útoku a Dávid Skokan dostával přihrávku před branku, kde byl osamocen. Nezakončil, ale byl faulován. Za podražení je vyloučen Pavel Jacenkov.
     
    45:38
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Stránský – 2 min., hákování).
     
    45:14
    Následně podruhé v utkání ujel sám na branku Valerij Poljakov. Nyní to zkoušel po ledě, ale trefil jen betony připraveného Aleše Stezky!
    39:23 STRÁNSKÝ - 2:1
     
    39:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Krásná branka JANA STRÁNSKÉHO! Chomutovský novic dostal přihrávku zpoza branky a u levé tyčky zakončil chirurgicky přesně do pravé šibenice. Pohledná situace. Asistence: Lukáš Vantuch a Stanislav Dietz.
     
    35:59
    Lukáš Vantuch rychlým sprintem dohnal hostujícího borce a dostal se ke kotouči. Od pravého mantinelu se dostal do brankoviště, kde ale ležícího Chakimova nepřekonal!
     
    35:22
    Přesilovku si hosté zahrají i tak. Bohumil Jank inkasuje dvouminutový trest za podražení.
    34:51 MUSIN - 1:1
     
    34:51
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Hosté měli signalizovanou výhodu, kterou dokázali využít a vyrovnávají na 1:1! Střela od modré čáry letěla směrem na Stezku, kde se po teči prosadil ILJA MUSIN. Asistence: Pavel Jacenkov a Stanislav Butuzov.
     
    32:03
    Valerij Poljakov přerušoval zakončení Šťovíčka před brankou sekyrou, a tak čeká chomutovské hokejisty přesilová hra.
     
    30:47
    Dvě velké šance Chomutova! Před Chakimovem ovšem ztroskotali Šťovíček a Dlouhý. Následně to zkoušel dobře také Růžička. Domácí mají výhodu...
     
    23:18
    Právě Jaroslav Mrázek následně fauloval a bude druhým vyloučeným hráčem chomutovského celku. Inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    20:08
    Piráti se hned dostali do útoku a Bohumil Jank se objevil sám před brankou. Zakončoval do pravé šibenice, ale nakonec mířil jen těsně nad branku!
     
    15:12
    Hosté se v oslabení dostali do úniku a mohli vyrovnat! Valerij Poljakov prošel mezi chomutovskými beky a dostal se až před Stezku. Tam zakončoval forhendově, Stezku ale nepřelstil!
     
    14:08
    Vyloučení v týmu Metallurg Novokuzněck (Kirill Ščukin – 2 min., faul loktem).
    13:36 ŠŤOVÍČEK - 1:0
     
    13:36
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští se následně prosazují a jde o docela kuriózní trefu! JAKUB TREFNÝ se po vhazování dostal k puku mezi kruhy a bekhendovým nahozením se pokoušel ohrozit branku. K překvapení všech ovšem brankáře přehodil a dává první branku duelu! Asistence: Ondřej Buchtela a Martin Šťovíček.
     
    08:42
    Pavel Jacenkov je prvním vyloučeným hráčem hostů. Ruský obránce inkasuje dvě minuty za držení hole.
     
    03:38
    Marek Tomica si následně počínal nedovoleně a podrazil jednoho z hostů. Metallurg tak čeká první přesilová hra v utkání.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 14. Trefný (Buchtela, Šťovíček), 40. Stránský (Vantuch, Dietz), 49. Huml (Štich, Skokan), 56. Mrázek (Huml, Štich) – 35. Musin (Jacenkov, Butuzov)


    Piráti Chomutov: Stezka (Lukeš) – Jank, Dietz, Štich, Mrázek, Knot, Buchtela, Blaha, Trefný – Tomica, Růžička, Skokan – Sklenář, Huml, Klhůfek – Koblasa, Vantuch, Stránský – Dlouhý, Šťovíček, Chrpa.
    Metallurg Novokuzněck: Chakimov (Litvinov) – Švalev, Sčukin, Gavrilov, Maslov, Ždanov, Čurljajev, Baldajev, Jacenkov – Maletin, Glovackij, Erdakov – Djurjagin, Kanickij, Medvěděv – Zemčenko, Poljakov, Musin – Butuzov, Šubin, Karavajev.

    Rozhodčí: Petružálek, Jechoutek – Klouček, Frodl

    Diváci: 1 287
    bahis siteleri