Liberec – Mladá Boleslav 5:4 (po pr.) | Žilina – Lipt. Mikuláš 2:2 (kon.) | Olomouc – Třinec 3:2 (2:0 po s.n.)
Zvolen – Poprad 2:3 (1:2 po s.n.) | Slavia – Litoměřice 4:1 (kon.) | Třebíč – Vsetín 0:2 (kon.)
Litvínov – Kladno 5:0 (kon.) | Motor ČB – Irtyš Pavlodar 4:0 (kon.) | Nový Jičín – Opava 2:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Tábor 7:3 (kon.) | Kometa Brno – HC Slovan 2:5 (kon.) | K. Vary – Plzeň 5:3 (kon.)
Banská Bystrica – Detva 9:3 (kon.) | Klatovy – Sokolov 1:6 (kon.) | Benátky n/J – Salzburg II 2:3 (kon.)
Poruba 2011 – Přerov 7:3 (kon.) | Frýdek-M. – Jastrzębie 5:1 (kon.) | Vrchlabí – Kolín 0:1 (po pr.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
HK Irtyš Pavlodar
Čtvrtek 09.08.2018, 17:30 • Budvar aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    HK Irtyš Pavlodar

    Pavlodar je kazašský tým, který vznikl v roce 2003. V domácí soutěži se mu podařilo získat zlatý hattrick mezi léty 2012-2014. Minulá sezóna se však tomuto týmu nepovedla, jelikož vypadl již ve čtvrtfinále, což je nejhorší výsledek za posledních devět sezón.

    V tomto týmu působil českobudějovickým fanouškům dobře známý Tomáš Vak, jenž zde nebyl jen jako hráč, nýbrž v loňské sezóně vedl Pavlodar jako hlavní kouč. V současné době ale tento hráč v kazašském týmu nepůsobí.

    Zápas se Slavií

    Irtyš má za sebou úterní zápas s dalším účastníkem WSM ligy – Slavií Prahou. Hokejisté z hlavního města v tomto zápase vyhráli 3:2, když většinu zápasu vedli.

    Sestava z posledního utkání:
    Rumiančev (Nechvijenko) – Išmametějev, Putilov, Mašinets, Chanižin, Volgin, Moškarjov, Gorožaninov, Nestěrov – Kopytin, Banaškov, Gurjev, Žilijakov, Titov, Filonov, Kačulin, Tvěrdochlebov, Borovkov, Samojov, Shetle, Sošnikov, Atachanov.
     
    ČEZ Motor České Budějovice

    V kádru jihočeského týmu přišly po loňské nevydařené sezóně velké změny. Novým trenérem se stal Václav Prospal a v týmu skončila velká část hráčů. Mezi nimi například Peter Galamboš, Filip Novák či Lukáš Květoň. Smlouvu se rozhodli neprodloužit Václav Nedorost, David Gába či Vít Jonák. Několik zajímavých jmen ale také přišlo, mezi ty se řadí René Vydarený, Jan Strmeň či Lukáš Endál. Zároveň je zde několik hráčů na zkoušku, například Jiří Šimánek, Vladimír Škoda nebo David Gilbert.

    Dvojzápas s Plzní

    Jihočeši mají za sebou první dvě přípravná utkání s extraligovou Plzní. V obou se radovala Škoda. V prvním zápase přijel Motor s velmi omlazenou sestavou do Plzně a Budějovice padly 1:4. V druhém jíž hrála podstatně zkušenější sestava, jež vzdorovala, ale nakonec padla 2:3.

    Konec pěti hráčů

    Po prvním utkání v Plzni skončilo v týmu hned pět hráčů, s kterými Prospal již dále nepočítá. Jsou jimi – Stanislav Dosek, Daniel Dudáček, Jakub Káník, Vojtěch Krcho a Michal Silný. Po dalších zápasech se ale ještě konec dalších hráčů dá očekávat.

    Sestava z posledního zápasu:
    Kváča (Strmeň) – Kutlák (C), Fillman, Kachyňa, Čáp, Vydarený (A), Plášil – Čermák (A), Čížek, Endál – Novák, Dančišin, Doležal – Šimánek – Bradley, Babka, Doktor, Škoda, Šulek.
     
    Úvodní sestavy:

    ČEZ Motor České Budějovice: Strmeň (Kváča) – Kutlák, Fillman, Vydarený, Čáp, Pýcha, Pavlin – Novák, Gilbert, Endál – Heřman, Bradley, Doležal – Šimánek, Dančišin, Babka – Škoda, Doktor, Šulek.

    HK Irtyš Pavlodar: Gelašvili (Nečvijenko) – Išmametěv, Putilov, Volgin, Nestěrov, Gorožaninov, Moškarjov, Mašiněc, Atachanov, Chanzin – Kopytin, Tverdochlebov, Gurjev – Žiljakov, Titov, Filonov – Kačulin, Samojlov, Borovkov – Ignatěnko, Šetle, Sošnikov.

    Rozhodčí: Souček – Kreuzer, Polonyi.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Utkání je zahájeno! První vhazování vyhrál David Gilbert a puku se poté ujel Zdeněk Kutlák. Následuje však boj o kotouč v obranném pásmu Budějovic.
     
    00:59
    Ten nakonec vyhrál hostující tým. Puk dostal na modrou Gorožaninov, jehož střelu zblokoval jeden z domácích hráčů. Pavlodar v útoku zůstal a Strmeň si musel připsat první zákrok.
     
    01:23
    Zatím jsou hostující hokejisté o něco aktivnější. Zajímavé přečíslení si nyní Pavlodar připsal, jenže o možnost zakončovat do prázdné ho připravil nepřesný pas.
     
    02:08
    Na druhé straně pálil Pavel Pýcha z velmi dobré pozice, ale ani jeho střela nedolétla až k brankáři. Na druhé straně zahrál Pavlodar na zakázané uvolnění.
     
    02:31
    Do rychlé akce se vydal Milan Dančišin. Stahovačkou se zbavil protihráče, ale posunul si puk moc daleko, a tak nemohl zakončit.
     
    03:20
    Motor se na chvíli usadil v útočné třetině, jenže střelu Čápa zablokoval hostující hráč. Díky tomu se Irtyš dostal do rychlého kontru, ale Strmeň puk vyrazil.
     
    03:50
    Domácí gólman má zatím mnohem více práce než jeho kolega na druhé straně. Teď neudržel puk na své hrudi a měl štěstí, že ho nikdo z hostí nezahlédl.
     
    04:14
    Pavlodar vyhrál vhazování v útočné třetině po zakázaném uvolnění. Ke střele se nakonec dostal Nestěrov, ovšem jeho rána se nevešla mezi tři tyče.
     
    04:28
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Ondřej Šulek.
     
    04:58
    Pavlodar měl velký tlak, který zaváněl brankou! První střelu Strmeň vyrazil jen tak tak na druhou tyč, kde byl připravený protihráč, jenž díky včasnému zákroku domácího obránce nestihl vystřelit.
     
    05:25
    Akce však nadále pokračovala a velmi obětavě do rány od modré padl Martin Heřman. ten se několik vteřin nemohl zvednout, ale nakonec se odplazil na střídačku.
     
    06:28
    Motor hraje v plném počtu.
     
    07:25
    Zajímavá akce v podání Jihočechů! Kutlák poslal přesnou žabičku na Lukáše Endála. Ten však místo střely zvolil nahrávku a Budějovice o pásmo přišly.
     
    08:04
    O chvilku později se ale Jihočeši do útočné třetiny dostali znovu! Pálil Zdeněk Doležal, jenže ke smůle domácích trefil jen Jiřího Šimánka.
     
    08:41
    Konečně gólová šance také na straně Motoru! Ondřej Šulek dostal pas na hranici brankoviště, kde se snažil zakončit. Jeho střelu vyrazil Gelašvili nad sebe, poté puk odpálil jeden z obránců rukavicí.
     
    09:30
    Vladimír Škoda vybojoval puk o mantinelu, načež zkusil střelu. Před kazašským gólmanem ovšem nikdo nebyl, a ten puk vyrazil betonem.
     
    10:18
    Lukáš Endál zkusil najít zpoza branky svého spoluhráče před Gelašvilim. Puk se ale zastavil o brankovou konstrukci a u kotouče je Pavlodar.
     
    11:12
    Zdeněk Doležal vyhrál několik osobních soubojů, díky čemuž se dostal Martin Heřman do zakončení. jeho střela však neměla potřebnou razanci.
     
    11:51
    Motor je v posledních minutách ve velkém tlaku. Při poslední střele clonili před pavlodarským gólmanem hned tři hráči, přesto si Gelašvili poradil. Poté odpálili hosté puk raději na zakázané uvolnění.
     
    12:34
    Z hranice kruhu chtěl vypálit Milan Dančišin, jenže jeho střela byla sražena. Poté se ještě ke střele dostal Jakub Doktor, ale ani jeho pokus nedolétl až k brankáři.
     
    13:36
    Veliká škoda pro Budějovice! Martin Novák dostával pas na střed, kam si sjížděl, ale mířil těsně vedle.
     
    14:15
    Vzápětí stejný hráč posouval na novou posliu motoru Davida Gilberta, jenž to měl velmi těžké, přesto to zkusil bekhendem. Gelašvili puk za svá záda nepustil.
     
    14:23
    Vyloučení v týmu HK Irtyš Pavlodar (Chanzin – 2 min., sekání).
     
    14:39
    Velmi dobře sehraná přesilová akce! Zdeněk Doležal si sjel na křižnou přihrávku, ale do jeho rány strčil na poslední chvilku hokejku protihráč a puk vylétl ze hřiště.
     
    15:21
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Obrovský tlak Motoru v přesilovce končí prvním gólem utkání! Cody Bradley našel zpoza branky JIŘÍHO ŠIMÁNKA, jehož rána z prostoru mezi kruhy skončila v bráně! Asistence: Cody Bradley.
     
    15:56
    Zdeněk Kutlák si nevšiml, že se Ondřej Šulek zdržel v útočné třetině a najel do ní. Díky tomu je pískán ofsajd a vhazuje se na obranné modré Pavlodaru.
     
    17:03
    Další dobrá šance domácího týmu! Martin Heřman chvíli počkal s přihrávkou před branku, kde stál Doležal. Tomu nakonec puk ujel, aniž by zakončil.
     
    17:51
    Jihočeši čistě vyhráli vhazování. Šimánek posunul puk na Mitche Fillmana, jehož dělovku od modré našel Gelašvili v rukavici. Vhazování po jeho levici.
     
    18:26
    Rýsovala se velmi nadějná situace pro Pavlodar, ale nakonec nedopadla. Žiljakov si sjížděl úplně sám na přihrávku. Naštěstí pro domácí byla o něco delší a kazašský útočník ji nedokázal zpracovat.
     
    19:46
    Poslední vteřiny se nesou ve znamení útoku hostujícího týmu. Ten se však nemůže dostat do koncovky. Nakonec o puk přišel v rohu útočného pásma.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina utkání mezi domácím Motorem a hostujícím Pavlodarem, po které vedou Jihočeši 1:0. Na začátku třetiny byl o něco lepší hostující tým, jenže domácí se pak začali zvedat a svou převahu potvrdili vstřeleným gólem při přesilové hře. Trefil se domácím fanouškům dobře známý Jiří Šimánek.

    Budějovice měly ještě další šance, ale ani jedna z nich brankou neskončila.

    Další třetina začne přibližně v 18:15.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:12
    Několik nepřesností vyprodukovaly oba týmy zpočátku druhé třetiny. Nakonec zůstal puk u hráčů Motoru, kteří míří do útočné třetiny.
     
    20:49
    Jenže dlouho se zde nezdrželi. Naopak na druhé straně pálil Tverdochlebov, avšak jeho ránu srazil Gilbert, jemuž zůstal puk chvíli ve výstroji.
     
    22:00
    Jakub Babka vybojoval puk v útočné třetině. Ten poté nahazoval na bránu, kde Gelašvilimu vypadl. Přesto si hostující gólman s touto situací poradil.
     
    22:31
    Velké problémy měl nyní Jakub Babka na útočné modré! Kazašský hráč ho dokázal obrat o puk, ale Babka dokázal svou chybu na posledních chvíli napravit.
     
    23:03
    Přesto se Pavlodar hnal do vyložené šance! V úniku dva na jednoho ale dostal Volgin puk na brusle, od kterých se odrazil mimo bránu.
     
    23:59
    Martin Novák si objel s kotoučem celou útočnou třetinu, jenže následná střela mu nesedla. Na druhé straně byl opět protiútok dva na jednoho, ale skvěle se vrátil Lukáš Endál, jenž zabráni soupeři v zakončení.
     
    24:26
    Vyloučení v týmu HK Irtyš Pavlodar (Alexandr Chanzin – 2 min., podražení).
     
    24:46
    Opět nádherná akce na jeden dotek v podání Motoru! Skvělý křižný pas dostal Zdeněk Doležal, jenž netrefil odkrytou část brány!
     
    25:24
    Další velká šance, tentokrát v ní byl Jiří Šimánek! Motor vybojoval puk v útočné třetině. Šimánek se s ním dostal do zakončení, jenže Gelašvili vytáhl zákrok betonem. Poté se ocitl budějovický hráč i s gólmanem v bráně a je pískáno.
     
    26:13
    Lukáš Endál pálil z pravého rohu po přihrávce od obránce. Hostující gólman byl u své tyče včas a puk vyrazil. Pavlodar poté vyhodil přes všechny čáry.
     
    26:20
    Nepřesnost na hokejkách domácího týmu, která vyhnala Jihočechy pryč z útočného pásma. Ani na druhý pokus to nevyšlo, je pískán ofsajd.
     
    26:26
    Kazašský tým hraje v plném počtu.
     
    27:39
    České Budějovice jsou opět nastěhovány v útočném pásmu, ale nakonec to k ničemu vážnějšímu nevedlo.
     
    28:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A už je to o dvě branky! Motor je v zápase lepším týmem, což dokazuje druhou brankou v dnešním utkání. Pavel Pýcha poslal puk před branku, kde byl připravený DAVID GILBERT, který skóruje v prvním zápase za Motor. Asistence: Pavel Pýcha.
     
    29:11
    Další velká šance Motoru! Nahození od modré tečoval jeden z českobudějovických hráčů, ale Gelašvili předvedl parádní reflexivní zákrok lapačkou!
     
    29:46
    Tlak Jihočechů nadále trvá! K puku se dostal Lukáš Endál, který střílel přes tři hokejky. Jedna z nich jeho ránu zpomalila a pro hostujícího gólmana nakonec šlo o jednoduchý zákrok.
     
    30:08
    Velká šance Milana Dančišina! Ten dostal pas před branku, kde stál úplně sám. Zkoušel poté forhendovou kličku, jenže Gelašvili se roztáhl jak široký, tak dlouhý a domácí útočník nedokázal přehodit jeho beton.
     
    30:41
    Také šance na druhé straně! Fillman špatně rozehrál a Borovkov se objevil sám před Strmeněm. Ten jeho ránu dokázal vyrazit ramenem!
     
    30:44
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Zdeněk Kutlák – 2 min., vysoká hůl).
     
    31:21
    Pavlodar se zkoušel přihrávkami rozbít budějovický blok, jenže ten ve svém pohybu nepolevil. Tak to hosté zkusili od modré a Strmeň puk vyrazil betonem.
     
    32:05
    Poté České Budějovice vyhodily a hostující tým se nemůže dostat do útočné třetiny. Nakonec se mu to povedlo, ale přišlo další vyhození.
     
    32:44
    Zdeněk Kutlák je na ledě.
     
    33:08
    Veliká šance Pavlodaru na snížení stavu! Parádně si sjel na křižnou přihrávku útočník hostí, ale Strmeň jeho tyč vychytal!
     
    34:01
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A už je to o tři branky! Trojice Budějovických vybojoval kotouč na útočné modré, Heřman ho předal ZDEŇKU DOLEŽALOVI, jenž překonal Gelašviliho forhendovou kličkou. Asistence: Martin Heřman.
     
    35:00
    Jihočeši nadále pokračují v tlaku, ale za malou chvilku se budou bránit. Jeden z domácích borců fauloval a půjde si na dvě minuty sednout.
     
    35:17
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Jakub Doktor – 2 min., sekání).
     
    35:27
    Milan Dančišin měl možnost vyhodit, ale jeden z hráčů hostujícího týmu ho stihl dojet a o puk obrat. Možná zde byl menší faul, ale nepíská se.
     
    36:20
    Parádní defenzivní práci odvedl Zdeněk Kutlák, který vypíchl soupeři puk a posunul ho na Dančišina, který zvládl vyhodit přes všechny čáry.
     
    37:01
    Nikita Samoljov se dostal ke střele z velmi nebezpečné pozice, ale Strmeň jeho ránu vyrazil. Budějovice se poté osvobodily.
     
    37:17
    Jakub Doktor je na ledě.
     
    37:51
    Zajímavá situace. Žiga Pavlin si sjel k mantinelu, odkud poslal zajímavou pobídku na teč. Doktor puk nejspíše tečoval, ale jeho teč šla těsně vedle.
     
    38:03
    Vyloučení v týmu HK Irtyš Pavlodar (Nikita Samojlov – 2 min., držení).
     
    38:25
    Mitchel Fillman dostal pas na modrou, a tak neváhal a poslal puk na teč. Ta se Bradleymu povedla, ale Gelašvili stál na dobrém místě a puk ho trefil.
     
    38:42
    A kanadský obránce opět v akci! Teď měl těžkou pozici, přesto puk dokázal zkrotit. Gelašvili si připsal další zákrok, přestože clonil Zdeněk Kutlák.
     
    39:31
    Něco pro diváky nyní předvedla útočná formace a nechybělo moc, aby to bylo o čtyři branky! Bradley posunul puk na Jiřího Šimánka, jehož rána z první minula bránu jen o pár centimetrů.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Už je za námi i druhá třetina dnešního utkání a domácí fanoušci mohou být rozhodně spokojení, jelikož Motor vede již o tři branky! Ve svém prvním zápase za jihočeský celek se trefil David Gilbert, kterému připravil ideální pozici Pýcha. České Budějovice byly nadále aktivnějším týmem, což zapříčinilo další branku v síti Gelašviliho. Tentokrát se trefila další posila Zdeněk Doležal.

    Další třetina začne přibližně v 19:05.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:02
    Po dvou vteřinách se do hry vrací Nikita Samojlov, jenž byl vyloučen za držení. Motor tak dnes zatím využil jednu přesilovou hru.
     
    40:44
    Zdeněk Kutlák vyzkoušel pozornost Gelašviliho od mantinelu. Ten měl ztíženou práci, jelikož před ním clonil domácí hráč, přesto zakročil.
     
    41:27
    Jihočeši napadali ve třech rozehrávku hostujícího týmu. V útočné třetině sice puk nezískali, o chvíli později už ale ano. Ke střele se však nedostali.
     
    41:57
    Pavel Pýcha si jako obránce najel s pukem po vhazování do velmi dobré pozice. Jeho střela do horních pater branky ale neměla potřebnou razanci a hostující gólman zakročil ramenem.
     
    42:36
    České Budějovice jsou usazeny v útočném pásmu a kazašský tým má co dělat, aby stíhal domácí hráče. Zatím se mu to moc nedaří.
     
    43:05
    Po střele, jež se odrazila od mantinelu, se hostující hráči dostali k puku a vyhodili tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    43:58
    Jakub Doktor nahazoval puk na gólmana Gelašviliho. Ten raději kotouč podržel a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    44:44
    Na druhé straně také proběhlo nahození od modré. To srazil René Vydarený, jenž dostal ránu někam do nohy a s bolestivou grimasou odjel na střídačku.
     
    45:43
    Po chybné rozehrávce hosté se k puku dostal Zdeněk Doležal, který pálil z dobré pozice do šibenice. V cestě puku se ale objevilo rameno Gelašviliho!
     
    46:43
    Pavlodar se na několik vteřin usadil v útočném pásmu, kde se pokoušel o rychlé přihrávky. Puk však zachytil Zdeněk Kutlák, jenž ho vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    47:18
    Vladimír Škoda si vyjel zpoza branky a mířil dobře na přední tyč. Hostující gólman si však poradil i s touto střelou, kterou vyrazil mimo nebezpečí.
     
    48:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A fanoušci v Budvar aréně vidí čtvrtou branku, dnes hraje Motor opravdu dobře. Po střele Kutláka, kterou vyrazil Gelašvili, se k puku dostal MARTIN NOVÁK, který bekhendem poslal puk nechytatelně do sítě. Asistence: Zdeněk Kutlák a Lukáš Endál.
     
    49:31
    Nádherná akce domácího týmu! Zdeněk Doležal dostal puk na hranici kruhu, odkud pálil do vzdálenějšího růžku. Zde se však objevila rychlá lapačka kazašského brankáře!
     
    50:03
    Ilja Gorožaninov pálil od modré a Strmeň měl hodně ztíženou pozici, jelikož před ním bylo několik jeho spoluhráčů, přesto puk betonem vyrazil.
     
    50:48
    Na druhé straně posílal puk nebezpečně na branku Zdeněk Kutlák. Kotouč byl nejspíše ještě v letu tečován, ale Gelašvili se překonat popáté nenechal.
     
    51:51
    Vyloučení v týmu HK Irtyš Pavlodar (Kiril Putilov – 2 min., vysoká hůl).
     
    52:34
    České Budějovice si přihrávaly v útočném pásmu, ale nakonec o puk přišly. Pavlodar dokázal vyhodit puk až za brankáře Strmeně.
     
    53:26
    Ne, tato přesilová hra se Motoru zrovna dvakrát nedaří. Naopak, skórovat mohl Sošnikov, jenž se dostal do samostatného úniku. Skvělým zákrokem se prezentoval Strmeň.
     
    53:51
    Irtyš hraje v plném počtu.
     
    54:18
    Jihočeši vyhráli čistě vhazování. Puk se dostal k Žigu Pavlinovi, jenž pálil z první. Gelašvili se prezentoval zákrokem vyrážečkou.
     
    54:58
    Velká chyba hostujícího gólmana zůstala nepotrestána! Gelašvili si vyjel daleko pro puk, který rozehrál za branku, kde byl Jakub Babka, jenž ho nedokázal poslat před bránu.
     
    56:11
    Zápas nám trochu ztratil na tempu, což se asi dá očekávat necelé čtyři minuty před koncem. Oba týmy se snaží útočit, ale ani jednomu to moc nejde.
     
    57:24
    Doležal dobře zavezl puk do útočné třetiny. Poté ho posunul žabičkou na Dančišina, který si objel celé útočné pásmo. Po chvíli se znovu dostal ke střele, jenže ta se mu moc nepovedla.
     
    57:24
    Do Budvar arény si dnes našlo cestu hned 2204 diváků! Solidní číslo na přípravné utkání.
     
    58:02
    Strmeňovi se rozehrávka zrovna dvakrát nepovedla, naštěstí pro domácí hostujícímu hráči přeskočil puk hokejku, a tak nemohl zakončit.
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá poslední minuta!
     
    59:20
    K jedné z posledních střel se dostali hráči hostujícího týmu. Domácí brankář zaklapl své betony včas a puk za svá záda nepustil.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! V dnešním utkání naprosto po zásluze zvítězily domácí České Budějovice, které vyhrály 4:0. Do svého prvního zápasu dnes naskočil David Gilbert, jenž se dokázal gólově prosadit. První nulu v budějovickém dresu vychytal Jan Strmeň. Motor si tak připsal první výhru v přípravném utkání.

    Další utkání sehrají jihočeští hokejisté v Budvar aréně 17.8. a soupeřem bude rakouský Linc.

    Ode mě to je pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou. (19:36:26)

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 16. Šimánek (Bradley), 29. Gilbert (Pýcha), 35. Doležal (Heřman), 49. Novák (Kutlák, Endál)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Kváča) – Kutlák, Fillman, Vydarený, Čáp, Pýcha, Pavlin – Novák, Gilbert, Endál – Heřman, Bradley, Doležal – Šimánek, Dančišin, Babka – Škoda, Doktor, Šulek.
    HK Irtyš Pavlodar: Gelašvili (Nečvijenko) – Išmametěv, Putilov, Volgin, Nestěrov, Gorožaninov, Moškarjov, Mašiněc, Atachanov, Chanzin – Kopytin, Tverdochlebov, Gurjev – Žiljakov, Titov, Filonov – Kačulin, Samojlov, Borovkov – Ignatěnko, Šetle, Sošnikov.

    Rozhodčí: Souček – Kreuzer, Polonyi

    Diváci: 2204
    thejrc.org