Liberec – Mladá Boleslav 5:4 (po pr.) | Žilina – Lipt. Mikuláš 2:2 (kon.) | Olomouc – Třinec 3:2 (2:0 po s.n.)
Zvolen – Poprad 2:3 (1:2 po s.n.) | Slavia – Litoměřice 4:1 (kon.) | Třebíč – Vsetín 0:2 (kon.)
Litvínov – Kladno 5:0 (kon.) | Motor ČB – Irtyš Pavlodar 4:0 (kon.) | Nový Jičín – Opava 2:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Tábor 7:3 (kon.) | Kometa Brno – HC Slovan 2:5 (kon.) | K. Vary – Plzeň 5:3 (kon.)
Banská Bystrica – Detva 9:3 (kon.) | Klatovy – Sokolov 1:6 (kon.) | Benátky n/J – Salzburg II 2:3 (kon.)
Poruba 2011 – Přerov 7:3 (kon.) | Frýdek-M. – Jastrzębie 5:1 (kon.) | Vrchlabí – Kolín 0:1 (po pr.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
7:3 (2:1, 3:2, 2:0)
HC ZUBR Přerov
Čtvrtek 09.08.2018, 18:00 • KOOPERATIVA ARENA • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:43
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak to už je debakl! Po přihrávce Iléše od levého mantinelu na zcela volného JANA HUDEČKA už v podstatě nebylo co řešit. Snad už jen zvednout ruce nad hlavu a jít se radovat. Asistence: Jakub Iléš.
     
    41:28
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácí hned zkraje poslední části navyšují vedení! Petr Kanko poslal krásnou přihrávku zpoza branky na volného MICHALA VYMAZALA a ten z hranice brankoviště propálil Klimeše. Asistence: Petr Kanko.
     
    38:22
    Přerov právě vstřelil branku!
    A dnešní oboustranný brankostroj jede dál! Pšurný přihrál MARKU SIKOROVI před odkrytou klec a ten uklidil puk za záda bezmocného Dvořáka. Asistence: Roman Pšurný.
     
    37:40
    Poruba právě vstřelila branku!
    Gól v oslabení! Po chybě hostů poslal do Ctirad Ovčačík do samostatného úniku JANA KÁŇU, který i s pomocí štěstěny protlačil puk přes Klimešův levý beton.. Asistence: Ctirad Ovčačík.
     
    35:11
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak nakonec se přece jen hosté prosazují. odražený puk po srážce přeletěl domácí klec, kde si ho ze vzduchu rukou zpracoval na svou hůl Jaroslav Šimeček a přihrál před odkrytou branku ROMANOVI PŠURNÉMU. Pro toho už nebyl žádný problém puk do sítě doklepnout. Asistence: Jaroslav Šimeček.
     
    29:36
    Poruba právě vstřelila branku!
    A rázem je to o dvě branky! Ctirad Ovčačík našel krásnou přihrávkou před brankou osamoceného JANA HUDEČKA, který ještě šikovně zvedl puk pod horní tyč Klimešovy svatyně. Asistence: Ctirad Ovčačík.
     
    24:42
    Poruba právě vstřelila branku!
    A domácí znovu odskakují do dvoubrankového vedení! Po přihrávce se na hranici pravého kruhu dostal k puku DANIEL GAZDA a technickou střelou pod břevno nedal Klimešovi šanci. Asistence: Michal Vymazal.
     
    09:26
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak přece jen je sníženo! JAKUB NAVRÁTIL předvedl velice pěknou individuální akci, když projel sám podél pravého mantinelu až do útočného pásma, následně si sjel až před branku a po ledě šikovně zakončil okolo Dvořákova pravého betonu. Bez asistence.
     
    03:48
    Poruba právě vstřelila branku!
    A už je to o dvě branky! Na pravém kruhu se teď pro změnu pořádně napřáhl VOJTĚCH TOMI a svou pumelicí poslal Šurého na střídačku! Bez asistence.
     
    03:06
    Poruba právě vstřelila branku!
    To bylo rychlé! Po Hudečkově přihrávce se v mezikruží napřáhl JAKUB ILÉŠ a poslal porubu do vedení. Asistence: Jan Hudeček.

    David Kubatík

    Branky a nahrávky: 4. Iléš (Hudeček), 4. Tomi, 25. Gazda (Vymazal), 30. Hudeček (Ovčačík), 38. Káňa J. (Ovčačík), 42. Vymazal, 44. Hudeček (Iléš) – 10. Navrátil, 36. Pšurný (Šimeček), 39. Sikora (Pšurný)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Dvořák (Kudela) – Dundáček, Ovčačík, Horák, , Gazda, Adam, Cypas, Dressler, Slavík – Káňa J., Hudeček, Iléš, Vymazal, Kanko, Tomi, Jankovský, Zdeněk, Rubner, Toman, Jáchym, Baláž, Häring, Brodek
    HC ZUBR Přerov: Šurý (Klimeš) – Zbořil, Novotný, Pohl, Pala, Malina, Černý, Padrnos, Šefl – Sikora, Pšurný, Šimeček, Procházka, Moučka, Navrátil, Mašín, Dvořák, Luka, Zmeškal, Valášek, Tomaník

    Rozhodčí: Janda R. – Vengřín, Janda L.
    thejrc.org