Liberec – Mladá Boleslav 5:4 (po pr.) | Žilina – Lipt. Mikuláš 2:2 (kon.) | Olomouc – Třinec 3:2 (2:0 po s.n.)
Zvolen – Poprad 2:3 (1:2 po s.n.) | Slavia – Litoměřice 4:1 (kon.) | Třebíč – Vsetín 0:2 (kon.)
Litvínov – Kladno 5:0 (kon.) | Motor ČB – Irtyš Pavlodar 4:0 (kon.) | Nový Jičín – Opava 2:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Tábor 7:3 (kon.) | Kometa Brno – HC Slovan 2:5 (kon.) | K. Vary – Plzeň 5:3 (kon.)
Banská Bystrica – Detva 9:3 (kon.) | Klatovy – Sokolov 1:6 (kon.) | Benátky n/J – Salzburg II 2:3 (kon.)
Poruba 2011 – Přerov 7:3 (kon.) | Frýdek-M. – Jastrzębie 5:1 (kon.) | Vrchlabí – Kolín 0:1 (po pr.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:3 (2:0, 3:1, 2:2)
HC Tábor
Čtvrtek 09.08.2018, 18:00 • ZS Kotlina • Přípravné zápasy • Přátelské utkání
Partner:
     
    54:48
    Tábor právě vstřelil branku!
    Teď už se ale domácí brankář přemístit nestihl! David Blažek přihrál přes brankoviště RADKU SEIDLOVI, jehož úloha už nebyla nikterak obtížná. Asistence: David Blažek, Jan Březina.
     
    47:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí ovšem přispěchali s rychlou odpovědí! Po akci Jana Milfaita zůstal kotouč volný před brankovištěm a FILIP BENEŠ jej zblízka dorazil za hostujícího brankáře! Asistence: Jan Milfait.
     
    45:42
    Tábor právě vstřelil branku!
    Teď už ale hosté přesilovou hru využívají! RADEK SEIDL vlétl do útočné třetiny jako uragán a z pravého křídla se trefil přesně na Novákovo rameno! Asistence: Martin Havran.
     
    44:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté se soustředili na Jana Milfaita u mantinelu, přitom zapomněli na úplně volného DAVIDA MICHÁLKA mezi kruhy. Ten nabídnutým luxusem nemohl pohrdnout a z ideální palebné pozice se nemýlil. Asistence: Jan Milfait.
     
    39:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Časomíra ukazuje pouhých šest desetin do konce druhé třetiny a Bruslaři přidávají pátou branku! Domácí přečíslili svého soupeře a Tomáš Chlubna přihrál do levého kruhu LUBOŠI VOŘÍŠKOVI, jenž se střelou z první prosadil podruhé v utkání! Asistence: Tomáš Chlubna, Lukáš Beran.
     
    31:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už se ale Milan Dudáček natahoval marně! Lukáš Beran prošel přes protihráče a z otočky vrátil kotouč LUBOŠI VOŘÍŠKOVI, před kterým se vytvořil prostor a z vršku levého kruhu se trefil přesně k bližší tyč. Asistence: Lukáš Beran.
     
    29:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už ale ani nikdo stínit nemusel a puk je v síti! Lukáš Beran přihrál na vršek pravého kruhu, odkud se JIŘÍ KOPIC prosadil po čistém průstřelu. Asistence: Lukáš Beran.
     
    27:14
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tábor se náhle dostává na rozdíl jediné branky! o Davidu Košařovi přebral kotouč MILAN KALAŠ, jenž se proháčkoval mezi bránící dvojicí a zblízka překonal havlíčkobrodského brankáře! Asistence: David Košař.
     
    09:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jan Milfait si sjel pro kotouč až do hloubi vlastního pásma. Pak se mu na pravé straně ukázal FILIP BENEŠ, jenž si přehodil puk na forhend a střelou zápěstím z pravého kruhu se trefil přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Jan Milfait.
     
    07:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se po nenápadné akci ujímají vedení! DAVID MICHÁLEK dostal přihrávku na osu hřiště, sjel si nikým neatakovaný až před brankoviště, kde po bekhendovém blafáku poslal kotouč nad brankářovu lapačku. Asistence: Jan Milfait.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 8. Michálek (Milfait), 10. Beneš (Milfait), 30. Kopic (Beran), 32. Voříšek (Beran), 40. Voříšek (Chlubna, Beran), 45. Michálek (Milfait), 48. Beneš (Milfait) – 28. Kalaš (Košař), 46. Seidl (Havran), 55. Seidl (Blažek, Březina)


    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Marek) – Semrád, Benák, Vala, Kulhánek, Kříž, Kopic, Nepokoj – Michálek, Milfait (A), Beneš – Veverka, Voříšek, Přidal – Chlubna (C), Kuchta, Beran – Holenda, Ludvík, Kozlík – Cejpek
    HC Tábor: Dudáček (M. Novák) – Havran, Tesař, Černý (C), Raiterman, Košař (A), Pípal, Duben, Růžek – Březina, Pechánek, Seidl (A) – Blažek, Kadilák, Prášek – Pastyřík, Syrovátka, Kalaš

    Rozhodčí: Jan Kubát – Petr Křivohlavý, Tomáš Krejčí
    thejrc.org