Znojmo – Havířov 1:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Lidingö 6:2 (kon.) | Mountfield HK – Znojmo 5:2 (kon.)
Havířov – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Lidingö – Mountfield HK 4:6 (kon.)
konec
Lidingö Vikings HC
4:6 (1:2, 2:1, 1:3)
Mountfield HK
Čtvrtek 09.08.2018, 18:00 • ŠKOENERGO Aréna, Mladá Boleslav • O pohár primátora města Mladá Boleslav (junioři)
Partner:
     
    59:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec přidává ještě šestou brankou, a pojišťuje tak svou výhru. Mezi kruhy si najel SAMUEL HRABČÁK a přesnou ranou mezi ruku a beton propálil bezmocného Burmakina. Asistence: Miroslav Kukla.
     
    59:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak pozor, Hradec Králové se necelou minutu před koncem základní hrací doby znovu dostává do vedení. Po Sklenářově přihrávce se nechytatelně pod břevno trefil PETR POPPEL. Asistence: Dominik Sklenář.
     
    55:01
    Vikingové právě vstřelili branku!
    Dlouho to vypadalo, že Lidingö nabídnutou přesilovku 5 proti 4 nevyužije, poté ale Alex nahrál na pravém kruhu nehlídanému VICTORU FÄLTHOVI, který nekompromisní ranou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Douglas Alex.
     
    47:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Asi jsem to přivolal, vzápětí se totiž hradečtí hokejisté dokázali prosadit, a vzít si tak zpět ztracené vedení. VOJTĚCH SÍLA chytře nadzvedl hokejku jednomu z bránících protivníků a následný samostatný únik zakončil přízemní střelou pod Burmakinovým betonem.
     
    37:50
    Vikingové právě vstřelili branku!
    No vida, Vikingové, kterým závěr prostřední periody vychází fantasticky, vyrovnávají na 3:3. Fälthovu ránu z bezprostřední blízkosti vytěsnil Sajdl jen na kraj brankoviště, kde čekal připravený MICHAL ČÁSTEK, který nekompromisně zametl puk do sítě. Asistence: Victor Fälth.
     
    36:00
    Vikingové právě vstřelili branku!
    O chvíli později už to tam ale švédskému celku spadlo, zápletka je tedy znovu na světě. Hradec chyboval v rozehrávce, načež Hamšík vyzval ke skórování mezi kruhy zapomenutého ALBINA MELINA, jenž se nezmýlil. Asistence: Jakub Hamšík.
     
    33:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield se po krásně sehrané akci poprvé v tomto utkání dostává do dvoubrankového vedení. Poppel od mantinelu z otočky nalezl před brankou zcela osamoceného SAMUELA HRABČÁKA, jenž už s překonáním Burmakina neměl problém. Asistence: Petr Poppel.
     
    18:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nerozhodný stav vydržel jen něco málo přes minutu, Hradec si ztracené vedení bere zpět. Voňka už mohl střílet, místo toho ale přenechal puk lépe postavenému DOMINIKU SKLENÁŘOVI, jehož pokus skončil až za zády nejistého Burmakina. Asistence: David Voňka, Tomáš Janoušek.
     
    16:49
    Vikingové právě vstřelili branku!
    Hradečtí v posledních okamžicích působili hodně laxním dojmem a nyní za to zaplatili, Lidingö se totiž podařilo srovnat. VICTOR FÄLTH nabral rychlost ve středním pásmu a svůj individuální průnik zakončil povedenou ranou mezi ruku a tělo brankáře Sajdla. Bez asistence.
     
    02:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další příležitost už ale Hradečtí využili a poměrně brzy se tak ujímají vedení. Po Řehákově nahození se před Burmakin rozpoutala nemalá skrumáž, v níž se nakonec nejlépe zorientoval DOMINIK SKLENÁŘ, který přesnou ranou nedal brankáři švédského týmu šanci. Asistence: František Řehák.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 17. Fälth, 36. Melin (Hamšík), 38. Častek (Fälth), 56. Fälth (Alex) – 3. Sklenář (Řehák), 19. Sklenář (Voňka, Janoušek), 34. Hrabčák (Poppel), 48. Síla, 60. Poppel (Sklenář), 60. Hrabčák (Kukla)


    Lidingö Vikings HC: Burmakin (Wallner) – Humble, Boström, Rašín, Křehlík, Karlsson, Wilund, Alex, Hamšík, Romani, Hellberg – Jaldung, Častek, Burman, Wallin, Nordvall, Näslund, Hedman, Brodén, Beckman, Fälth, Oskarsson
    Mountfield HK: Sajdl (Ševců) – Řehák, Kukla, Voňka, Naar, Janoušek, Müller, Kynčl, – Sklenář, Jakubec, Ďuriš, Pinkas, Hrabčák, Jušta, Pěnčík, Janda, Poppel, Boštík, Šlaicher

    Rozhodčí: Veselý – Kovačík, Záhora
    thejrc.org