Pardubice – Davos 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 5:4 (po pr.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
HC Davos
Čtvrtek 09.08.2018, 15:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Mountfield Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:35
    Davos právě vstřelil branku!
    A opět je to gól Švýcarů z ojedinělé šance. Prudkou střelu vyrazil Ondřej Kacetl pouze do výstroje TINA KESSLERA, od kterého se puk odrazil mezi betony pardubického gólmana. Asistence: Magnus Nygren, Lukas Stoop.
     
    48:00
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A Pardubice naprosto zaslouženě dotahují dvougólové manko Davosu! Přesilová hra byla zužitkována velmi rychle, když se povedenou ranou od modré prosadil SACHA TREILLE! Asistence: Miloš Bubela.
     
    33:53
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice se ve svém čtvrtém utkání v sezóně konečně prosazují! A vzal za to ten nejpovolanější – kapitán TOMÁŠ ROLINEK. Nutno podotknout, že už měl lehkou situaci, protože dostal přihrávku do prázdné brány a puk pouze zasunul. Výbornou práci udělal přihrávající Ondřej Machala. Asistence: Ondřej Machala, Miloš Bubela.
     
    22:13
    Davos právě vstřelil branku!
    Déjà vu v ČPP Aréně! Naprosto totožně jako v první třetině se Davos poprvé dostal za půlku a skóruje! Podél mantinelu unikl YANNICK FREHNER, udělal dlouhou kličku do forhendu a zasunul puk za beton ležícího Kacetla. Asistence: Thierry Heldner.
     
    02:51
    Davos právě vstřelil branku!
    A když Pardubice nezužitkovaly svoje obrovské šance, přichází trest v podobě gólu Davosu. Perfektně to udělal Inti Pestoni, který obkroužil celou branku, navázal na sebe tři hráče a poté poslal puk zpět na modrou, odkud nechytatelnou bombou vypálil MAGNUS NYGREN a trefil přesně horní růžek! Asistence: Inti Pestoni.

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 34. Rolinek (Machala, Bubela), 48. Treille (Bubela) – 3. Nygren (Pestoni), 23. Frehner (Heldner), 55. Kessler (Nygren, Stoop)


    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Hrabal, Budík, Trončinský, Wishart, Miromanov, Čáslava, Bučko – Machala, Bubela, Rolinek "C" – Mandát, Marosz, Treille – Sýkora, Poulíček, Perret – Antoníček, Dušek, Svoboda. Trenér: Miloš Holaň.
    HC Davos: van Pottelberghe (Senn) – Nygren, Barandun, Ambühl "C", Paschoud, Stoop, Heldner, Buchli, Jung – Pestoni, Sandell, Meyer – Kessler, Hischier, Bader – Weder, Aeschlimann, Frehner – Bleiker, Baumgartner, Spinell. Trenér: Arno Del Curto.

    Rozhodčí: Barek, Fraňo – Doležal, Kotlík
    bahis siteleri