Pardubice – Davos 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 5:4 (po pr.)
po prodl.
Mountfield HK
5:4 (1:3, 2:1, 1:0 - 1:0)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 09.08.2018, 19:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Mountfield Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:30
    Ale teď by se mohli dočkat! Jeremie Blain (SPA) odchází na trestnou lavici za hákování a Hradec dostává přesilovku v nejvhodnější možnou chvíli.
     
    43:51
    Tohle bude zajímavé, protože Mountfield může vyrovnat. Jeremie Blain (SPA) zastavil unikajícího soupeře a vyslechl si menší trest za nedovolené bránění.
     
    37:25
    A právě před střídačkami se vzápětí chytli Tomáš Linhart s Jiřím Černochem. Rozhodčí jejich těsné objetí ocenili po dvou minutách za hrubost, takže jdeme na hru čtyři na čtyři.
     
    26:21
    Teď už Černoch (SPA) na trestnou lavici odchází. V další situaci se provinil krosčekem, Hradec tak zkusí oživit své šance na dobrý výsledek.
     
    19:06
    A navíc je tady ještě jeden prohřešek. Sébastien Piché (HKM) je čtvrtým vyloučeným hráčem domácích, odchází si odpočinout za podražení.
     
    17:16
    Velké emoce planou na hradeckém stadionu. Zákrok na Petra Koukala (HKM) zůstal bez potrestání a když domácí kapitán oplácel, nemohlo to být ohodnoceno jinak než trestem. A to ještě naštěstí pro něj jenom menším za sekání. Přesilovka pro Spartu.
     
    14:46
    Hradec může odpovědět. Lukáš Klimek (SPA) si odsedí menší trest za držení.
     
    14:13
    Druhá přesilovka pro Spartu. Bude z ní druhý gól? Petr Zámorský (HKM) je vyloučen za sekání, kterého se dopustil po dohrání akce hostů.
     
    08:57
    Poprvé jsou výrazněji slyšet i fanoušci Sparty. Ti si teď užijí přesilovku svých oblíbenců. Martin Réway (HKM) totiž pyká za vysokou hůl.
     
    01:03
    To rána Martina Réwaye na branku nedoletěla. Před Machovským ovšem soupeře srazil Lukáš Klimek (SPA), jehož trest za nedovolené bránění přináší Hradci první přesilovku.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 16. Chalupa (Paulovič), 30. Bičevskis (Paulovič), 40. Chalupa (Cibulskis), 56. Bičevskis (Linhart), 64. Graňák (Dragoun, Paulovič) – 11. A. Kudrna (Kalina), 15. Říčka (Vrána), 19. A. Kudrna (Gregorc, Smejkal), 24. Říčka (Černoch, Jarůšek)


    Mountfield HK: J. Pavelka (Maxwell) – Linhart, Zámorský, Graňák (A), Cibulskis, Piché, Nedomlel, Šalda – Rákos, Koukal (C), P. Straka – Bezúch, Kukumberg, Réway – Chalupa, Bičevskis, Paulovič – Dragoun, Miškář, R. Pilař. Trenér: Tomáš Martinec.
    HC Sparta Praha: Machovský (Honzík) – T. Pavelka, Blain, Kalina, Delisle, Gregorc (A), Piskáček, T. Voráček, T. Dvořák – Říčka, P. Vrána, Jarůšek (C) – Smejkal, Klimek, A. Kudrna – Kumstát, Pech, Beran (A) – T. Pšenička, Černoch, T. Jandus. Trenér: Uwe Krupp.

    Rozhodčí: Barek, Doležal – Maštalíř, Pechánek.

    Diváci: 2071
    thejrc.org