Nový Jičín – Riga 4:3 (kon.) | Kopřivnice – Mor. Budějovice 5:3 (kon.)
konec
HC ISMM Kopřivnice
5:3 (1:0, 1:2, 3:1)
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
Pátek 10.08.2018, 18:00Přípravné zápasy • Přátelské utkání
Partner:
     
    59:32
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté přeci jen dokázali přesilovku využít a korigují stav na 3:5. Trefil se PATRIK BULÍN. Asistence: Petr Krutiš, Roman Kadela.
     
    57:54
    Kopřivnická hráčská lavice dostala dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpykává Dominik Raška
     
    53:47
    Marcel Juráň se pokusil vymíchat Hromadu. To mu ale nevyšlo, kopřivnický brankář zůstal ledově klidný a nájezd vychytal.
     
    53:47
    Nařízeno trestné střílení pro Moravské Budějovice po hákování Marka Pěnčíka na Marcele Juráně.
     
    53:30
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Že by definitivní razítko na výhru Kopřivnice? Na levé straně dostal po přihrávce od Jakuba Macha dost prostoru ADAM KOFROŇ. Mohl tak zamířit a trefil se přesně mezi ruku a tělo brankáře Čápa. Kopřivnice už vede 5:2. Asistence: Jakub Mach.
     
    50:37
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Kopřivnice poprvé v utkání vede o dvě branky a o něco se přiblížila vítězství ve svém prvním přípravném zápase! Po ose Mach, Pargač se dostal kotouč k ADAMU KOFROŇOVI, a ten z dobré pozice nedal brankáři Čápovi šanci. Asistence Jiří Pargač, Jakub Mach.
     
    48:40
    Z pravé strany od modré čáry vystřelil nebezpečně hostující Roman Kadela. Puk zazvonil o tyčku, ale za brankovou čárou neskončil, Hromada ho udržel pod betony.
     
    41:52
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Nakonec má ten úvod třetí třetiny lepší domácí tým, který se dostává do vedení! Z předbrankového prostoru se přesnou střelou dokázal prosadit PATRIK GOLA. Asistence Daniel Hrubý, Marek Pěnčík.
     
    37:58
    Vyloučení v týmu HC Moravské Budějovice 2005 (Zdeněk Brabec – 2 min., nedovolené bránění).
     
    35:37
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Rychlá reakce Kopřivnice! Hosté udělali hrubku v obraně, když ztratili kotouč na obranné modré čáře. Poruba pak vyslal do šance ONDŘEJE SLUŠTÍKA, a ten chladnokrevně v situaci sám na brankáře zamířil k tyči. Asistence: Jan Poruba.
     
    33:15
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Další šanci už ale hosté proměnili a přeci jen dlouhou přesilovou hru zužitkovali. Střelou z pravého kruhu se prosadil DAVID HORKÝ. Asistence: Tomáš Pelikán, Roman Kadela.
     
    30:05
    Vyloučení v týmu HC TATRA Kopřivnice (Dominik Raška – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    29:04
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno. Kopřivnická obrana si nechala před brankou úplně volného MARKA LUPAČE, a to byla velká chyba, protože ten se střelou z blízka nemýlil. Asistence: Tomáš Hačecký
     
    23:54
    Jakub Mach zavezl kotouč do útočného pásma a nabil Suchému. Tomu ale střela nevyšla a puk se znovu odrazil Machovi, který trefil z pravého kruhu tyčku.
     
    22:19
    Ondřeje Sluštíka zasáhl vysokou holí do obličeje Zdeněk Brabec a už za tento faul sedí na trestné lavici. Dostal trest na pět minut.
     
    16:26
    Vyloučení v týmu HC TATRA Kopřivnice (Marek Pěnčík – 2 min., vysoká hůl).
     
    15:41
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají skóre tohoto utkání! JIŘÍ PARGAČ byl po přihrávce od Kofroně na pravém kruhu nikým nehlídaný. Ještě mohl přihrávat na Jakuba Macha, místo toho ale vypálil a udělal dobře, protože kotouč pověsil přesně pod horní tyč. Asistence: Adam Kofroň.
     
    09:44
    Moravské Budějovice si dobrým pohybem v útočném pásmu vynutily faul domácích. Za nedovolené bránění je vyloučen Tomáš Fojtík.
     
    02:46
    Poprvé v utkání se vylučuje. Za sekání míří na trestnou lavici hostující hráč Roman Kadela.
     
    02:14
    Znovu se ke střele dostal Hrubý a tentokrát to už bylo o hodně nebezpečnější. Po jeho ráně totiž zazvonila konstrukce branky Moravských Budějovic.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 16. Pargač (Kofroň), 36. Sluštík (Poruba), 42. Gola (Hrubý, Pěnčík), 51. Kofroň (Pargač, Mach), 54. Kofroň (Mach) – 30. Lupač (Hačecký), 34. Horký (Pelikán, Kadela), 60. Bulín (Krutiš, Kadela)


    HC ISMM Kopřivnice: Hromada (Fendrich) – Imrich, Marek (A), M. Mach, Krutil, Fojtík, Ficek – Velecký, Raška, Poruba, Kofroň, Sluštík (C), J. Mach, Hrubý, Gola, Pěnčík, Pargač, Suchý, Červenka
    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Čáp (Juda) – Pelikán, Kadela, Wasserbauer, Kliment, Pucher, Brabec – Juráň, Krutiš (C), Horký, Lupač, Mikeš (A), Hačecký, Bulín, Caha, Lamač
    thejrc.org