Havlíčkův Brod – Mountfield HK 2:4 (kon.) | HC Plzeň – Slavia 2:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:4 (1:1, 0:2, 1:1)
Mountfield HK
Pátek 10.08.2018, 13:00 • Zimní stadion Kotlina • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    59:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Hradec využívá power-play! Lukáš Pajer jel sám na opuštěnou klec, ale ještě si přibrzdil a našel hůl PETRA MORAVCE, který bekhendem překonal i obránce! Asistence: Lukáš Pajer a Marha.
     
    48:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým jde za zvýšenou aktivitu do jednogólového kontaktu! Karel Matoušů se protáhl po levé straně, až k Tichému, kde poslal jeho brankovištěm přesnou přihrávku na hůl VLADISLAVA JUŘICI! Domácí snajpr hned z první prostřelil přesouvajícího se brankáře hostů! Asistence: Karel Matoušů a Filip Vašák.
     
    39:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už to hostům vychází! Další přečíslení končí gólem a krásnou souhrou hostů. Petr Moravec předložil puk ŠIMONU MARHOVI, který trefil prázdný prostor! Asistence: Petr Moravec.
     
    25:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté rozebrali domácí obranu a dostávají se poprvé do vedení. Hned trojice hráčů byla před brankářem Králem, který několikrát skvěle zasáhl! Ovšem Petr Moravec našel u levé tyče volného ŠIMONA MARHU, který trefil odkrytou klec! Asistence: Petr Moravec a Lukáš Pajer.
     
    06:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí bleskově odpovídají!Matěj Beneš nahrál před branku LUKÁŠI PAJEROVI, který rychlou střelou zápěstím poslal hrací předmět mezi betony domácího gólmana! Asistence: Matěj Beneš.
     
    06:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí jdou z rychlého protiútoku do vedení! MICHAL BENEŠ byl tísněn mezi dvěma obránci a přesto stihl vystřelil mezi ruku a tělo Tichého!

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 7. Mi. Beneš, 49. Juřica (Matoušů, Vašák) – 7. Pajer (Ma. Beneš), 26. Marha (Moravec, Pajer), 40. Marha (Moravec), 60. Moravec (Pajer, Marha)


    BK Havlíčkův Brod: Král (Kukeně) – Juřica Rauš, Matoušů, Dymák, Vašák, Jiráček, Kozlík, Mi. Beneš, Krejčí, Lederer, Pártl, Besmák, Dvořák, Kuchta, Doležal, Kohout
    Mountfield HK: Tichý – Boukal, Pinkas, Táborský,Glos, Kodym, Jerman, Králík, Řehák – Budina, Ma. Beneš, Pajer, Jirků, Moravec, Pavlata, Marha, Novotný, Gaspar, M. Souček, L. Souček, Giesl

    Rozhodčí: Tomáš Krejčí – Jakub Rubner, Jan Blaha
    thejrc.org