Havlíčkův Brod – Mountfield HK 2:4 (kon.) | HC Plzeň – Slavia 2:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:4 (1:1, 0:2, 1:1)
Mountfield HK
Pátek 10.08.2018, 13:00 • Zimní stadion Kotlina • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    Následuje pětiminutové prodloužení se třemi bruslaři na obou stranách!
     
    59:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Hradec využívá power-play! Lukáš Pajer jel sám na opuštěnou klec, ale ještě si přibrzdil a našel hůl PETRA MORAVCE, který bekhendem překonal i obránce! Asistence: Lukáš Pajer a Marha.
     
    59:33
    Oddechový čas pro domácí!
     
    59:25
    Domácí to zkouší v šesti!
     
    57:45
    Matěj Kozlík našel u pravé tyče osamoceného Filipa Vašáka, ten ale ve stoprocentní šanci nechal vyniknout Tichého, který podržel svůj tým!
     
    57:05
    Lukáš Pajer dostal puk mezi kruhy, ale jeho ranu vyrazil povyjetý Král, který je velkou oporou!
     
    53:02
    Lukáš Pajer sám proti Královi, ale neúspěšně! Hradecký útočník si položil gólmana domácího týmu, ale jeho zakončení do horních pater zastavil Král, který byl v krkolomné pozici!
     
    51:57
    Další přečíslení Hradeckých nekončí gólem. Tak to je trestuhodné co hráči Mountfieldu nedají. Hosté jeli tři na jednoho a dokázali se zbavit i posledního obránce, jenže trojlístek v červených dresech celou akci překombinovali!
     
    49:37
    Hradečtí si mohli vzít svůj náskok zpět! Lukáš Pajer se dostal za obránce, až ke gólmanovi Královi. Hostující útočník na nic nečekal a vystřelil prudkou ránu zápěstím, která končí na břevně!
     
    48:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým jde za zvýšenou aktivitu do jednogólového kontaktu! Karel Matoušů se protáhl po levé straně, až k Tichému, kde poslal jeho brankovištěm přesnou přihrávku na hůl VLADISLAVA JUŘICI! Domácí snajpr hned z první prostřelil přesouvajícího se brankáře hostů! Asistence: Karel Matoušů a Filip Vašák.
     
    47:02
    Dominik Pavlata dostal puk mezi kruhy, odkud vypálil jedovatou střelu. Brankář Král ji vyrazil lapačkou!
     
    43:04
    Marha našel Moravce, který z první chtěl trefit mezi betony, ovše Král je ve formě!
     
    42:13
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Lederer – 2 min., podražení).
     
    40:11
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Budina – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Besmák – 2 min., hákování).
     
    39:50
    Skvělý Daniel Král, který je hrdinou posledních okamžiků vystřihl další zákrok. Domácí gólman se stihl včas přesunout ke své levé tyči a zabránil, tak jisté brance!
     
    39:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už to hostům vychází! Další přečíslení končí gólem a krásnou souhrou hostů. Petr Moravec předložil puk ŠIMONU MARHOVI, který trefil prázdný prostor! Asistence: Petr Moravec.
     
    39:12
    Velká šance hostů! Dvojice Lukáš Pajer se Šimonem Marhou jeli sami na Krále! Prvně jmenovaný nabil na Marhu, který zakončoval do prázdné branky. Jenže brankář Král vystřihl neobvyklý zákrok, kdy po florbalovém způsobu skočil k levé tyči a zmařil, tak stoprocentní šanci! Klobou dolů!
     
    37:13
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Táborský – 2 min., hákování).
     
    37:13
    Puk vyslaný od modré se nepříjemně odrazil před pravou tyč Tichého branky, kde byl Michal Beneš. Domácí hráč už už střílel do prázdný, ale dokázal ho zablokovat jeden ze soupeřů!
     
    27:41
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Vašák – 2 min., hákování).
     
    25:59
    Pajerova střela se odrazila před pravou tyč, kde se nacházel Matěj Pinkas, ovšem proti němu byl výtečný Král, jenž se stihl pohotově přesunout a proti nepříjemné střele nastavil svoji lapačku! Výborný zákrok reprezentanta do šestnácti let!
     
    25:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté rozebrali domácí obranu a dostávají se poprvé do vedení. Hned trojice hráčů byla před brankářem Králem, který několikrát skvěle zasáhl! Ovšem Petr Moravec našel u levé tyče volného ŠIMONA MARHU, který trefil odkrytou klec! Asistence: Petr Moravec a Lukáš Pajer.
     
    21:07
    David Krejčí nahrál zpoza branky na volného Adama Jiráčka, který z první trefil pravý beton Tichého! Skvělý zákrok a akce na obou stranách!
     
    16:13
    Matěj Novotný v obrovské šanci nedal! Hradecký útočník si pohrál i s králem, kterého chtěl obstřelil. Bohužel k jeho smůle stihl domácí fantom vytrčit svůj levý loket a puk vyrazit!
     
    12:05
    Velký tlak na domácí branku nekončí gólem! U domácí branky se nacházel trojlístek Hradeckých, ale ani jeden nedošťoural puk za ležícího gólmana Bruslařů!
     
    11:46
    Petr Moravec se natlačil až před Krále, ale toho nedokázal prostřelit!
     
    11:04
    Budina dostal krásný pas do jízdy, ale nedokázal přesně zakončit, jelikož se nacházel v klinči dvou hráčů!
     
    08:20
    Ladislav Juřica se ocitl ve velké šanci! Domácí útočník jel sám na Tichého, ale toho nedokázal na pravou tyč překonat!
     
    06:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí bleskově odpovídají!Matěj Beneš nahrál před branku LUKÁŠI PAJEROVI, který rychlou střelou zápěstím poslal hrací předmět mezi betony domácího gólmana! Asistence: Matěj Beneš.
     
    06:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí jdou z rychlého protiútoku do vedení! MICHAL BENEŠ byl tísněn mezi dvěma obránci a přesto stihl vystřelil mezi ruku a tělo Tichého!
     
    06:15
    Hosté byli v situaci dvou na jednoho. Konkrétně Geisl s Budinou. Druhý jmenovaný přenechal touš Matěji Geislovi, který nedokázal trefit kotouč do prázdné branky!
     
    03:06
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (M. Souček – 2 min., podražení).
     
    01:45
    Michal Beneš přesně přihrál na hůl Matěje Kozlíka, který z první trefil beton Tichého!

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 7. Mi. Beneš, 49. Juřica (Matoušů, Vašák) – 7. Pajer (Ma. Beneš), 26. Marha (Moravec, Pajer), 40. Marha (Moravec), 60. Moravec (Pajer, Marha)


    BK Havlíčkův Brod: Král (Kukeně) – Juřica Rauš, Matoušů, Dymák, Vašák, Jiráček, Kozlík, Mi. Beneš, Krejčí, Lederer, Pártl, Besmák, Dvořák, Kuchta, Doležal, Kohout
    Mountfield HK: Tichý – Boukal, Pinkas, Táborský,Glos, Kodym, Jerman, Králík, Řehák – Budina, Ma. Beneš, Pajer, Jirků, Moravec, Pavlata, Marha, Novotný, Gaspar, M. Souček, L. Souček, Giesl

    Rozhodčí: Tomáš Krejčí – Jakub Rubner, Jan Blaha
    thejrc.org