Příbram – Dukla Praha 4:0 (kon.) | Opava – Liberec 1:1 (kon.) | Jablonec – Karviná 4:1 (kon.)
Plzeň – Zlín 1:0 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
1:0 (0:0)
FC Zlín
Sobota 11.08.2018, 19:00 • Doosan Arena, Plzeň • FORTUNA:LIGA • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Hezký sobotní podvečer, vážené fanynky a vážení fanoušci českého fotbalu, vítejte u sledování psaného přenosu ze čtvrtého kola FORTUNA:LIGY! V západočeské Doosan Areně se proti sobě střetnou týmy FC Viktoria Plzeň a FC Fastav Zlín. Všem přejeme příjemnou zábavu.
     
    Poslední odehrané utkání Zlína

    Fastav se ve třetím kole nejvyšší fotbalové soutěže představil na domácím hřišti. Zlínští chtěli zůstat stoprocentní, ke dvěma výhrám přidat ještě jednu. V cestě jim však stál silný Jablonec.

    Duel byl neuvěřitelně vyrovnaný, jak dokazují statistiky. Držení míče, střely, rohové kopy – všechny údaje jsou u obou celků skoro identické.

    Na první gól fanoušci ve Zlíně čekali hodně dlouho, až do sedmdesáté minuty. A na takový gól místní diváci asi úplně nečekali, protože do vedení se dostal Jablonec. Jenže Zlín se v probíhajícím ročníku pyšní neskutečnou bojovností. Domácí zvládli v poslední minutě základní hrací doby srovnat na konečných 1:1.

    FC Fastav Zlín 1:1 FK Jablonec
    90. Beauguel – 70. Považanec

    Sestava Zlína:
    S. Dostál – Hnaníček (87. Jakubov), P. Buchta, Gajič – Matejov, Traoré, Podio (73. Džafić), Jiráček (C), Bartošák (75. Holík) – Beauguel, Poznar.
     
    Poslední odehrané utkání Plzně

    Také Plzeňští chtěli zůstat neomylní a bodově stoprocentní. Viktoriáni se vydali k venkovnímu duelu, vycestovali na Hanou, kde se utkali s místní Olomoucí.

    Sigma měla v určitých pasážích hry kvalitu na své straně, leč úřadující mistr ukázal zkušenost a hlavně bojovnost. Obrana v čele s Roman Hubníkem zblokovala v utkání mnoho střel domácích.

    Ale i defenziva na druhé stran fungovala bezchybně. A gólman Olomouce během střetnutí zneškodnil několik nepříjemných střel Viktorky.

    V Olomouci se během druhého poločasu spustila ohromná bouřka, provazy deště pomohly spíše hostujícímu celku, který v samém závěru dokázal vstřelit rozhodující gól. Pavel Vrba a jeho asistenti se opět vytasili s báječnými střídáními, protože právě noví hráči, konkrétně Martin Zeman a Roman Procházka, zařídili vítěznou trefu.

    SK Sigma Olomouc 0:1 FC Viktoria Plzeň
    88. Procházka

    Sestava Plzně:
    Kozáčik – Řezník, R. Hubník (C), Pernica, Limberský – Hořava, Hrošovský – M. Petržela (57. Ma. Zeman), Al. Čermák (74. Procházka), J. Kopic – Krmenčík (86. Řezníček).
    Plzeňská radost po gólu v Olomouci

    ???????????? #fcvp #OLOPLZ

    Příspěvek sdílený FC Viktoria Plzeň (@fcviktoria_official),

     
    Řekli před utkáním

    Petr Buchta (obránce FC Fastav Zlín): „Vstup do sezony je dobrý. Sedm bodů je super. I hra vypadá slušně, takže jsme spokojení.“

    „Plzeň je mistr, má silný a vyrovnaný tým. Na jejím hřišti se nikomu nehraje jednoduše.“

    „Krmenčík je kvalitní útočník, ale žádný mistr světa. Určitě se dá bránit.“

    „Plzeň se nenechá jenom tak překvapit, přece jenom už jsme tak tři zápasy hráli. Ví, co budeme hrát. Na druhé straně není jednoduché tento systém bránit,“

    Zdroj: www.fcfastavzlin.cz
     
    Řekli před utkáním

    Matúš Kozáčik (brankář FC Viktoria Plzeň): „Samozřejmě vnímám, jak Zlín odstartoval a jak se mu daří. Jsou na tom výborně, mají sedm bodů a drží se nahoře. Nás čeká hodně těžký zápas, trenér Bílek jim dal určitě impuls a teď pod ním podávají dobré výkony.“

    „Jean-David Beauguel útočník je samozřejmě nepříjemný, je vysoký a ve vápně si budeme muset dávat pozor, abychom ho pohlídali. Musíme se ale dobře připravit na všechny.“

    „Začátek sezony je vždycky hodně náročný. Mančafty jsou většinou dobře připravené a jdou do toho s velkým odhodláním. Každé jedno utkání bylo těžké, na Dukle jsme museli otáčet, potom doma s Libercem – první domácí zápas a před plným stadionem. Teď je důležité, že jsme to zvládli i venku v Olomouci a bylo by dobré, kdybychom to znovu potvrdili i doma proti Zlínu.“

    Zdroj: www.fcviktoria.cz
    Zlín se vydal do Plzně o den dřív

    Směr ➡️➡️ Plzeň ???? @fcfastavzlin_cz #fortunaliga #yellow #blue ????????

    Příspěvek sdílený FC FASTAV Zlín (@fcfastavzlin_cz),

     
    FC Fastav Zlín

    Postavení v tabulce: 4.
    Počet bodů: 7
    Posledních 5 zápasů (HET liga): V V R
    Počet vstřelených branek: 6
    Počet inkasovaných branek: 4

    Nejlepší střelec: Jean-David Beauguel – 2 branky
    Nejlepší nahrávač: Džafič, Jakubov a Matejov – 1 asistence
    Žluté karty: Více hráčů (1)
    Červené karty: Nikdo
     
    FC Viktoria Plzeň

    Postavení v tabulce: 2.
    Počet bodů: 9
    Posledních 5 zápasů (FORTUNA:LIGA): V V V
    Počet vstřelených branek: 5
    Počet inkasovaných branek: 1

    Nejlepší střelec: Michael Krmenčík – 2 branky
    Nejlepší nahrávač: Čermák, Řezníček a Zeman – 1 asistence
    Žluté karty: Milan Petržela (1)
    Červené karty: Nikdo
    Gólmani:
    Matúš Kozáčik – 2 čistá konta
     
    Úvodní sestavy:

    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Řezník, R. Hubník (C), Pernica, Limberský – Hořava, Hrošovský – Ma. Zeman, Al. Čermák, J. Kopic – Krmenčík.
    Náhradníci: A. Hruška – M. Havel, Procházka, M. Petržela, Chorý, Řezníček, Ekpai.

    FC Fastav Zlín: S. Dostál – Hnaníček, P. Buchta, Gajič (C) – Matejov, Traoré, Podio, Džafić, Bartošák – Hronek, Beauguel.
    Náhradníci: Šiška – Holík, Jakubov, Kopečný, Bačo, Slaměna, Štěpánek.

    Rozhodčí: Zelinka – Melichar, Kotalík.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí hráči rozehráli míč jako první, od té doby kombinují a snaží se probojovat do úvodní šance zápasu.
     
    3
    Centr z levé strany mířil před Dostálovu branku, kde byl u míče nejdříve Hnaníček a uklidil jej na rohový kop.
     
    3
    Aleš Čermák rozehrál rohový kop, ale jen do míst, kde se nenacházel ani jeden jeho spoluhráč. Gólman Zlína míč vyboxoval do bezpečí.
     
    4
    Martin Zeman se snažil dostat k centru na levé straně, kam se přesunul během zahrání rohu. Hostující obrana se mu postavila do cesty, takže míč nakonec skončil v zámezí.
     
    5
    Fastav se zatím ani na chvíli nedostal k nějaké kombinaci, míč v prvních pěti minutách neustále drží domácí. Hosté jsou zatím celkem pasivní a pouze brání.
     
    7
    Až teď se Adnan Džafić snažil dostat s míčem k vápnu Plzně, leč ho o balon rychle připravila. Následně míří Viktoria do brejku.
     
    7
    Rychlý protiútok zakončil Aleš Čermák, který se dobře uvolnil ve středu hřiště, následně poslal na hostující bránu zajímavý pokus. Míč skončil jen těsně vedle!
    7. Čermák po Kopicově úniku nebezpečně střílel zpoza vápna
     
    8
    Róbert Matejov nepřesně přihrál na pravé straně, Zlín tedy přišel o míč. Díky dobrému napadání se však hosté záhy probojovali k autovému vhazování.
     
    9
    Pernica šikovně vyhodnotil situaci a poslal balon na Čermáka. Ten byl při rozehrávce faulován, takže se míč vrací k domácím.
     
    9
    Po rychle rozehrané situaci se míč odrazil za brankovou čáru, domácí mají k dispozici roh.
     
    10
    Patrik Hrošovský si střelu dvakrát rozmyslel a raději přihrával. Míč se dostal až k Zemanovi, jehož střílený centr byl zblokovaný. Domácí i nadále svého soupeře tlačí do vápna.
     
    11
    Jean-David Beauguel nyní trochu důrazněji napadal Pernicu, ten skončil na trávníku, sudí Zelinka po chvilce píská faul.
     
    12
    David Limberský svou oblíbenou šajtlí poslal míč do velkého vápna, kam si naběhl jeho kolega Řezník. Domácí bek sice centr hlavou trefil, ale balon skončil nad bankou.
     
    13
    Přihrávka po zemi propadla až na Zemana, tomu se ukazoval Krmenčík, ale stoper Buchta na poslední chvíli míč odvrátil do bezpečí. Následně se hosté vydali do brejku, leč Beauguel byl v ofsajdu.
    13. Beauguel se řítil do tutovky, asistent ale nesprávně odmával ofsajd
     
    14
    Adnan Džafić si nabíhal na pas, který původně nebyl adresován jemu, na míč nakonec nedosáhl. Gólman Matúš Kozáčik rozehrává balon na své parťáky.
     
    15
    Přihrávka Hořavy nebyla příliš přesná, hosté se zadarmo dostali k míči. Díky dobrému napadání Plzně se však hra rychle vrátila k vápnu Zlína, balon nakonec skončil v autu. Rozehrává Stanislav Dostál.
     
    16
    Viktoriáni dobře rozehráli útočnou situaci, Čermák hledal Zemana, ale toho důsledně pokryla hostující defenziva. Domácí se i nadále udrželi u míče díky presinku.
     
    17
    Hostující hráči se po delší době dostali k míči na útočné polovině, ale nikam nespěchají s rozehrávkou se stáhli do obrany.
     
    18
    Patrik Hrošovský zřetelně stáhl k zemi Džafiće, Zlínští zůstanou u balonu. Zatím s ním i nadále kombinují pouze na vlastní půlce.
     
    19
    Pěkná akce Plzně. Zeman odcentroval na Kopice, ten sklepl míč na Hrošovského, jenž chtěl pálit z voleje. Nakonec trefil jen prvního hráče před sebou.
     
    20
    Jean-David Beauguel se dostal na půlce k odkopnutému míči, uháněl s ním nějakých třicet metrů. Nakonec se do šance nedostal, ale vybojoval pro svůj tým volný přímý kop na levé straně.
     
    21
    Hostující Petr Buchta poslal do vápna Plzně dlouhý míč, centr byl ale až příliš daleký, takže skončil až v zámezí. Matúš Kozáčik uvede opět míč do hry.
     
    22
    Domácí si chtěli vytvořit šancí díky dlouhé přihrávce, ale dopustili se útočného faulu, což sudí ocenil zapískáním. Zlín může v klidu rozehrát.
     
    23
    Teď to Viktoria zkusila klasicky, pozvolnou kombinací po zemi. Limberského pas ale skončil v zámezí, takže se Západočeši ke střele ani k centru nedostali.
     
    24
    Kapitán Hubník hasil rodící se brejk faulem, na zemi skončil Pablo Podio. Hostující záložník už je v pořádku na nohou a hra může pokračovat.
     
    26
    Jan Kopic si před velkým vápnem připravil zajímavý slalom, snažil se obejít hned čtveřici protihráčů. Nakonec přišla nepřesná střela v podání Plzně, Dostál rozehraje od své brány.
     
    27
    Kopic se znovu utopil ve svých kličkách, třebaže měl okolo velkého vápna několik spoluhráčů. Nakonec musí domácí rozehrávat až od vlastní brány.
     
    28
    Centr se snažil poslat před bránu také Řezník, ale ani jeho pas neprošel. Hostující obrana hraje nesmírně obětavě a hlavně pozorně.
     
    29
    Beauguel znovu upláchl s míčem, získal pro svoje mužstvo první rohový kop.
     
    29
    Josef Hnaníček hodně důrazně bojuje s Hrošovským na brankové čáře, nyní poslal domácího záložníka na zem, takže sudí Zelinka přerušuje rozehrání rohu.
     
    30
    Ve vápně po centru nakonec zakončoval Zoran Gajič, ale k míči měl daleko, takže balon nakonec pouze posunul do zámezí.
     
    31
    David Limberský dvakrát poslal míč do vápna, hlavně jeho druhý centr byl hodně nebezpečný. Do balonu se snažil opřít Řezník, ale také v tomto případě byla na místě hostující obrana.
    31. Povedená kombinace Viktorie, Řezník střílel mimo bránu
     
    32
    Ibrahim Traoré zůstal po střele Řezníka ležet na hrací ploše, muselo dojít k ošetření. Hostující hráč už je v pořádku na nohou, v duelu bude pokračovat.
     
    34
    Trpělivou kombinaci Plzně nakonec ukončil Hrošovský, který poslal centr do vápna. Ten nakonec nenašel žádného adresáta, zlínští fotbalisté se dostanou k autovému vhazování.
     
    35
    Viktoriáni jsou neustále u míče, neúnavně si přihrávají, ale zatím se nemohou dostat do další gólové šance. Zlín se pohybuje velice agresivně a do ničeho Plzeň nepouští.
     
    36
    Po centru Zemana, který se odrazil od jednoho z hráčů za brankovou čáru, se měl podle mnohých na stadionu kopat rohový kop. Sudí Zelinka je jiného názoru, rozehrávat bude Dostál.
     
    38
    Jan Kopic rychle rozehrál standardní situaci, pro míč si nejvýše došel gólman hostí. Domácí i nadále drtí svého soupeře, který se nemůže dostat přes polovinu hřiště.
     
    39
    Další centr poslal před bránu Radim Řezník, ale ani v tomto případě domácí bránu Fastavu neohrozí. Po delší době se mohou hosté udržet na útočné polovině.
     
    40
    Kopic zatáhl míč na levé straně, následně centroval David Limberský, ale jeho přízemní pas nakonec odvrátil jeden z beků Zlína. Další rychlá akce přišla vniveč.
     
    41
    Po faulu mají domácí k dispozici zajímavý přímák.
     
    41
    Po centru Hořavy byl ve vápně úplně nekrytý Roman Hubník. Ten chtěl přihrávat nebo střílet, nakonec se míč od bránících borců Zlína odrazil na roh.
    41. Hořava hezky našel Hubníka, ale ten se z první netrefil ideálně
     
    42
    Po dlouhé době si zakope také Matúš Kozáčik, jenž musel vyběhnout z brány pro nakopnutý míč. Domácí se s blížícím koncem poločasu opět hrnou kupředu.
     
    43
    Po centru Martina Zemana propadl míč celým vápnem až za jeho hranici. Tam se balonu ujal Patrik Hrošovský, ale jeho tvrdá střela nebyla přesná. Dostál byl bez práce.
    43. Hrošovský střílel tvrdě, ale nepřesně
     
    44
    Žlutou kartu dostává Josef Hnaníček (FC Fastav Zlín).
     
    45
    Domácí rozehrávali standardní situaci z dobré pozice u pokutového území, jenže balón branku výrazně minul.
    45. Limberský se opřel do balonu z voleje, ale balon poslal na tribunu
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Druhý poločas začne přibližně v 20:02.
     
    Hlavní sudí Zelinka ukončil první poločas. Domácí jsou v utkání zatím lepším týmem, který prakticky po celou dobu přikoval Zlínské k jejich vlastnímu velkému vápnu. Viktoriáni se však přes houževnatě hrající obranu Fastavu nemohou prosadit. Jedinou větší tutovku si připsal Aleš Čermák, jenž pálil kousek před hranicí šestnáctky. Jinak poslali Západočeši před bránu Dostála nespočet pasů, centrů a střel, drtivou většinu z nich ale odvrátila hostující defenziva. Domácí gólman Kozáčik byla v prvních čtyřiceti pěti minutách bez práce.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Oba celky vstupují do druhé půle beze změn v sestavách.
     
    47
    Na trávníku nyní zůstal ležet Adnan Džafić a musí být ošetřován. Hra je tak hned zkraje druhé půle přerušena.
     
    48
    První střela na bránu v podání Zlína! A hned z toho byla pořádná šance. Pablo Podio se do míče opřel za hranicí vápna, jeho bombu s námahou vyrazil gólman Kozáčik.
    48. Podio krásně vypálil z halfvoleje, Kozáčik ale vyrazil
     
    49
    Adnan Džafić se dostal k míči a zajímavě se pokusil překvapit Kozáčika, který si však s ránou na bližší tyč dokázal bez potíží poradit.
    49. Džafič v tutovce, Kozáčik ale dobře vyběhl
     
    50
    Hořava se snažil vybídnout přihrávkou Krmenčíka, který se však k míči ale nedostal.
     
    52
    Hosté se dostali k dalšímu centru před Kozáčikovu branku. Míč nakonec po zásahu Limberského končí na rohovém kopu.
     
    54
    Hosté se po rohovém kopu nedokázali prosadit do zakončení a posléze přicházejí i o míč.
     
    56
    Hra je nyní znovu přerušena, tentokráte je na trávníku ošetřován domácí záložník Tomáš Hořava.
     
    57
    Trenér Vrba už povolává z rozcvičky Romana Procházku, který zřejmě ihned půjde na trávník místo Hořavy.
     
    58
    Tomáš Hořava nakonec opravdu musel opustit hřiště, na jeho místo nastupuje Roman Procházka.
     
    59
    Hra už znovu pokračuje a nový muž na hrací ploše Roman Procházka dal o sobě poprvé vědět. Jeho pokus z dvaceti metrů kryje brankář Stanislav Dostál a zapisuje si tak první zákrok v dnešním střetnutí.
     
    60
    I na druhé straně jsme opět mohli vidět další pokus o zakončení, které však Petru Hronkovi překazil čistým zákrokem kapitán Roman Hubník. Oba hráči se s těžkou grimasou zvedají.
     
    62
    Zeman to zkoušel na pravé straně, ale k centru před Dostála se nedostal a nepovedla se mu ani přihrávka na spoluhráče na střed hřiště.
     
    63
    Radim Řezník trochu váhal s rozehrávkou, jenže Ibrahim Benjamin Traoré ho o míč obral nedovolenými prostředky.
     
    64
    Michael Krmenčík mohl otevřít skóre dnešního utkání, po centru z pravé strany zamířil domácí útočník hlavou pouze do břevna Dostálovy branky!
     
    65
    Kopic svedl u postranní čáry běžecký souboj s Gajičem, který ovšem skončil nakonec lépe pro zlínského kapitána.
     
    66
    Až na předchozí hlavičku Krmenčíka dnes zatím nesledujeme žádnou dech beroucí podívanou, která by diváky zvedala ze sedadel.Nyní znovu hra přerušena kvůli ošetřování.
     
    68
    Viktoria posiluje v útoku o druhou věž. Pro dnešek dohrál Aleš Čermák, s Krmenčíkem bude na hrotu bojovat Tomáš Chorý.
     
    68
    Standardní situace pro domácí Viktorii nebyla rozehrána vůbec špatně. Odražený míč se dostal k Luďku Pernicovi, který mířil těsně vedle tyče branky Fastavu.
    68. Pernica střílel vedle levé tyče
     
    69
    Jan Kopic jako první plzeňský hráč v dnešním utkání vidí žlutou kartu.
     
    70
    Jean-David Beauguel se dostal k balónu, ale poslal jej vysoko do vzduchu místo na branku.
     
    71
    Z tribun se nyní začíná ozývat i pískot, navíc přijde rohový kop pro hosty.
     
    72
    Z rohového kopu pro Fastav znovu nepřišlo větší ohrožení pro Kozáčika.
     
    72
    Hned dvojí žluté napomínání u hostujícího týmu. Kartu inkasují Adnan Džafić a Róbert Matejov.
     
    74
    Po faulu Hubníka na Hronka budou rozehrávat hosté z vlastní poloviny. Hra se nyní hodně kouskuje.
     
    75
    Hosté dostali k dispozici další rohový kop. Míč prolétl šestnáctkou až k volnému Josefu Hnaníčkovi, který však stál bokem k brance a nezamířil ideálně.
     
    77
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic se domácí ujímají vedení a postaral se o to domácí kanonýr MICHAEL KRMENČÍK! Centr z pravé strany vyboxoval Dostál jen před sebe a Krmenčík jej uklidil do branky.
    77. Michael KRMENČÍK - 1:0
     
    Dnešní utkání sleduje 10 102 diváků.
     
    79
    Petr Buchta mohl velmi brzy srovnat skóre dnešního zápasu, ale osamocen před Kozáčikem zakončil jen nad branku Viktorie!
    79. Další tutovka Ševců! Buchta hlavičkoval těsně nad bránu
     
    81
    Hosté znovu u míče a snaží se něco udělat s nepříznivým stavem.
     
    82
    Adnan Džafić a Petr Hronek odcházejí ze hřiště, jejich místa zaujmou Alexander Jakubov a Patrik Slaměna.
     
    85
    Dalším střídajícím hráčem je plzeňský Martin Zeman, místo něj si ve zbytku utkání zahraje Milan Petržela.
     
    84
    Petržela už je na hrací ploše a hned po svém příchodu se dopustil faulu na středu hřiště.
     
    86
    Zlínští se snaží kombinovat na útočné polovině, což se jim zatím docela daří.
     
    87
    Už to vypadalo, že se domácí dostanou k míči, ale obrana Fastavu byla pozorná a míč má opět ve své moci.
     
    87
    Poslední střídání dnešního střetnutí. Ondřej Bačo nahrazuje Josefa Hnaníčka.
     
    87
    Na trávníku nyní skončil po nedovoleném zákroku Lukáš Bartošák a Zlín bude moci rozehrávat znovu.
     
    88
    Plzeňští jsou nyní docela pod tlakem a nedaří se jim dostat k míči a třeba zaútočit.
     
    89
    Další slibná možnost pro hostující fotbalisty. Zpoza pokutového území napřáhl ke střele Zoran Gajič, ale pokus zlínského kapitána skončil mimo Kozáčikovu branku.
     
    90
    Domácí mohli nyní ohrozit branku Zlína,jenže je máván pomezním arbitrem ofsajd.
     
    90
    Ve druhém poločase se nastavují se tři minuty.
     
    90+1
    Jan Kopic se nyní netakticky provinil proti pravidlům a dostává žlutou kartu, která je už druhá v zápase a může zbytek utkání sledovat jen z kabiny.
     
    90+2
    Po ztrátě míče se dostal do samostatného úniku Michael Krmenčík, jenže jeho zakončení nebylo přesné!
     
    90+3
    Ondřej Bačo fauloval na útočné polovině a hosté se tak připravují i o poslední možnost ohrozit branku Plzně.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Plzeňští fotbalisté dokázali vybojovat i ve čtvrtém ligovém utkání výhru a zůstávají dál ve Fortuna:Lize neporažení. Dnešní utkání bylo ve znamení velkého boje, který domácí dokázali strhnout na svojí stranu díky trefě Michaela Krmenčíka, jenž se dostal k odraženému míči a uklidil jej na zadní tyč. Zlín předvedl na plzeňském pažitu velmi sympatický výkon a několikrát nebyl daleko od vstřelené branky.
     
    Pro dnešek se s Vámi z Plzně loučíme. Děkujeme Vám za pozornost a u dalšího ligového střetnutí Viktorie na domácí půdě na shledanou. (20:59:33)

    Jakub Vais

    Jan Picka

    Branky: 77. Krmenčík

    Karty:   69. J. Kopic (PLZ) – 44. Hnaníček (ZLN), 72. Džafić (ZLN), 72. Matejov (ZLN), 90+3. Bačo (ZLN)   90+1. J. Kopic (PLZ)


    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Řezník, R. Hubník (C), Pernica, Limberský – Hořava (58. Procházka), Hrošovský – Ma. Zeman (85. M. Petržela), Al. Čermák (68. Chorý), J. Kopic – Krmenčík.
    Náhradníci: A. Hruška – M. Havel, Procházka, M. Petržela, Chorý, Řezníček, Ekpai.

    FC Zlín: S. Dostál – Matejov, Hnaníček (87. Bačo), P. Buchta, Gajič (C), Bartošák – Traoré, Podio, Džafić (82. Jakubov), Hronek (82. Slaměna) – Beauguel.
    Náhradníci: Šiška – Holík, Jakubov, Kopečný, Bačo, Slaměna, Štěpánek.

    Rozhodčí: Zelinka – Melichar, Kotalík

    Diváci: 10 102
    thejrc.org