Třinec – Pardubice 1:2 (kon.) | Chrudim – Znojmo 4:1 (kon.)
konec
MFK Chrudim
4:1 (1:1)
1. SC Znojmo FK
Sobota 11.08.2018, 10:15 • Městský fotbalový stadion Za Vodojemem, Chrudim • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Jakub Teplý měl možnost uzavřít střelecký účet zápasu, dostal balon na malé vápno, ale, i když byl naprosto osamocen, nedokázal se trefit mezi tři tyče!
     
    87
    Žlutou kartu dostává Dženis Beganović (1. SC Znojmo FK).
     
    83
    Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází David Sixta, přichází Lukáš Kopecký.
     
    80
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A je vymalováno, nováček tentokrát tříbodový zisk ze své moci již nepustí! Jaroslav Hlavsa se po pravé straně dostal do šestnáctky přes Dramého, následně připravil ideální zakončení pro DAVIDA SIXTU. Chrudimský záložník zamířil neomylně do černého – 4:1!
     
    72
    Martin Sulík mohl přidat další trefu, postupoval sám na gólmana, ale gólman Antonín Buček dalším skvělým zákrokem udržel naději Znojma ještě nad vodou!
     
    71
    Martin Sulík ukazuje svoji šikovnost! Nyní se na hranici pokutového území ukázkově zbavil protihráče, nakonec se odhodlal pro zakončení po zemi, které ale Buček skvěle zlikvidoval!
     
    70
    Chrudimští jsou při chuti! Akce jako přes kopírák přinesla centr Davida Sixty na zabíhajícího Sulíka, podobný kousek se ale slovenskému záložníkovi tentokrát nepovedl. Jeho rána končí mimo!
     
    69
    Za protesty dostává žlutou kartu brankář Antonín Buček.
     
    68
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Fantastická akce chrudimských fotbalistů přináší třetí radost! Tomáš Froněk si k dnešním dvěma gólům přidává ještě asistenci a to ukázkovou. Od poloviny hřiště předběhl bránícího hráče, křižným centrem našel MARTINA SULÍKA, který po dvou minutách na hřišti trefil přesně – 3:1!
     
    66
    Střídání v týmu 1. SC Znojmo FK: ze hřiště odchází Jakub Kučera, přichází Oleksij Čereda.
    Střídání v týmu 1. SC Znojmo FK: ze hřiště odchází Kathon St. Hillaire, přichází Jan Šulc.
     
    65
    Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Petr Rybička, přichází Martin Sulík.
     
    64
    Chrudimští ještě překonali skvělou návštěvu z prvního zápasu, na utkání si dnes našlo cestu 1 410 diváků!
     
    62
    Petr Rybička mohl domácí tým výrazně přiblížit třem bodům, z ideální pozice ale nastřelil přímo brankáře Bučka!
     
    60
    Po hodině hry dostává Mahamadou Dramé žlutou kartu za zákrok na unikajícího Langra.
     
    56
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí otáčejí skóre ve svůj prospěch! Dlouhým autovým vhazováním vyhnal Petra Rybičku až do pokutového území Lukáš Mastík, chrudimský útočník nesobecky připravil míč pro TOMÁŠE FROŇKA, který z penaltového puntíku již trefil jen prostor mezi bránícími hráči – 2:1!
     
    48
    Tomáš Froněk se mohl podruhé stát chrudimským hrdinou! Po kličce do středu hřiště se odvážil ke střele po zemi, balon byl těsně před brankářem tečován a Buček měl co dělat, aby ho dokázal alespoň vyrazit před sebe! Nikdo z nabíhajících hráčů se již k dorážce propracovat nedokázal.
     
    47
    Vojtěch Řezníček si zřejmě obnovil zranění z předchozí sezony a je nucen vystřídat, do hřiště se na pravý kraj obrany staví Jaroslav Hlavsa.
     
    40
    Chrudimští fotbalisté podruhé v sezoně neproměňují pokutový kop! Míč si postavil Jakub Šípek, jehož střela namířila do tyčky!
     
    39
    Mahamadou Dramé fauloval v pokutovém území Petra Rybičku, Chrudimští budou kopat penaltu!
     
    30
    Kdo dnes dorazil na stadion Za Vodojemem, nemůže litovat! Pěknou útočnou akcí odpovědělo také Znojmo, z rychlého kontru připravil Štrombach zakončení pro kapitána Davida Helíska, který z pravé strany orazítkoval tyčku chrudimské branky!
     
    29
    Další zajímavá příležitost Chrudimi, centr Tomáše Froňka přistál na hlavě Ondřeje Kesnera, který nakonec poslal balon je kousek vedle levé tyče Bučkovy branky!
     
    28
    Skvěle zaplněný domácí stadion explodoval podruhé, leč marně! Centr po standardní situaci propadl až na zadní tyč, odkud se vrátil do malé vápna, kde si ho hostující zadáci srazili do vlastně sítě. Radost je zbytečná, píská se útočný faul!
     
    27
    Matúš Lacko dostává žlutou kartu za zákrok na rozjetého Mastíka.
     
    23
    Domácí jsou i nadále hladovější po druhém gólu a obraně Znojma pořádně zaváří! Přízemní centr Kesner na malé vápno přistál na noze Petra Rybičky, který ale branku hostujícího týmu těsně přestřelil!
     
    15
    První žlutou kartu v utkání dostává chrudimský Vojtěch Řezníček.
     
    14
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí se radují z vyrovnání! Centr Vojtěcha Řezníčka z pravé strany přistál nejprve na noze Šípka, jeho zakončení Buček vyrazil pouze k TOMÁŠOVI FROŇKOVI, který nadvakrát propálil vše před sebou – 1:1!
     
    7
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Podobnou chybu jako vyrobil v prvním zápase proti Ústí nad Labem Petr Drahoš nyní vyrobil i Vojtěch Řezníček. Jeho malá domů byla příliš pomalá, proti St. Hillairemu vystartoval Mrázek a faulem ho zastavil. Zahraniční hráč ve službách Znojma ale posunul míč na JAKUBA TEPLÉHO, který ve výhodě bez obtíží trefil odkrytou branku Chrudimi – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 14. Froněk, 56. Froněk, 68. Sulík, 80. Sixta – 7. Teplý

    Karty:   15. Řezníček (CHR) – 27. Lacko (ZNO), 60. Dramé (ZNO), 69. Buček (ZNO), 87. Beganović (ZNO)

    Neproměněná penalta: 40. Šípek (CHR), mimo


    MFK Chrudim: Mrázek – Řezníček (47. Hlavsa), Drahoš, Krčál, Mastík – Langr – Kesner, Sixta (83. Kopecký), Froněk – Rybička (65. Sulík), Šípek.
    Náhradníci: Zíma – Hlavsa, Dostálek, Kopecký, Krištof, Sulík, Vašulín.

    1. SC Znojmo FK: Buček – Mudra, Dramé, Malár, Helísek (C) – Lacko, Kučera (66. Čereda) – Štrombach, Beganović, St. Hillaire (66. Šulc) – Teplý.
    Náhradníci: Veselý – Krčík, Čereda, Cihlář, Obiechina, Hlůže, Šulc.

    Rozhodčí: Cieslar – Dresler, Pfeifer

    Diváci: 1410
    thejrc.org