Sparta – Pardubice 3:2 (po pr.) | Mountfield HK – Davos 3:7 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:7 (2:0, 1:2, 0:5)
HC Davos
Sobota 11.08.2018, 18:00 • ČPP Aréna • Mountfield Cup
Partner:
     
    57:52
    Davos právě vstřelil branku!
    Zatímco na druhé straně se dál pálí ostrými! ENZO CORVI dostal nabito mezi kruhy a nikým nehlídaný svojí pumelicí prostřelil Brandona Maxwella mezi betony. Asistence: Dino Wieser.
     
    48:33
    Davos právě vstřelil branku!
    Davosu vychází ve třetí třetině všechno. Tentokrát si vybral velmi slabou chvilku Brandon Maxwell, který nechytil pomalý oblouček, který se snesl za jeho záda. Autorem branky je DOMINIC BUCHLI. Bez asistence.
     
    44:17
    Davos právě vstřelil branku!
    No teď už to ale vypadá, že si HC Davos kráčí už po druhém hracím dnu za vítězstvím v Mountfield Cupu. Třemi góly v rychlém časovém sledu dokonale zmrazil Mountfield. Hradecká obrana opět udělala velkou hrubku a Lorenzo Glarner jel sám na bránu. Trefil sice Maxwella, jenže tomu puk vypadl z lapačky a nejrychleji u něj byl DARIO MEYER, který jej zametl do opuštěné klece. Asistence: Lorenzo Glarner.
     
    41:29
    Davos právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně studená sprcha pro všechny v ČPP Aréně. Brandon Maxwell netušil, kde je puk a opustil svojí pravou tyč, čehož hbitě využil DOMINIC WEDER a zasunul za ni kotouč. Bez asistence.
     
    40:27
    Davos právě vstřelil branku!
    Davosu vyšel nástup do třetí třetiny náramně. ENZO CORVI dostal puk do rychlosti na pravé straně a krásnou ranou zápěstím nedal Maxwellovi sebemenší šanci. Asistence: Dino Wieser, Marc Wieser.
     
    35:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield HK si bere vedení zpátky poměrně rychle! Na modré čáře zachytil vyhození Sebastien Piché a poslal krásnou pobídku na teč do předbrankového prostoru, kde si letící kotouč našel PETR STRAKA a poslal jej nechytatelně mimo dosah Senna. Asistence: Sebastien Piché.
     
    34:18
    Davos právě vstřelil branku!
    Po delší odmlce a poradě rozhodčích je tu druhá branka Davosu! TINO KESSLER se cpal do brankoviště a nahrnul puk na Maxwella. Pak byl faulován a narazil do hradeckého brankáře. Dotlačil jej za brankovou čáru i s pukem a rozhodčí změnil svůj původní verdikt hákování na uznanou branku. Stav zápasu je tedy 2:2. Asistence: Chris Egli, Sami Sandell.
     
    26:59
    Davos právě vstřelil branku!
    Tak se Davos dočkal, i když se rozhodně nejednalo o krásnou kombinaci. Sami Sandell byl ve skvělé pozici na střelu, ale puk mu sjel z čepele. Finský forvard se ale nenechal odrazit a šťouchl do puku, který se po odrazu od Maxwella dostal k DARIU MEYEROVI, jenž v klidu zasunul do prázdné brány. Asistence: Sami Sandell.
     
    06:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po krásné akci Lukáše Cingela už je to 2:0! Ten si totiž krásně prohodil beka a osamostatnil se za bránou Senna. Poté navíc přesně našel hůl MATĚJE CHALUPY, který potvrzuje svojí perfektní formu a přesnou střelou pod horní tyč posílá Hradec do dvougólového vedení. Asistence: Lukáš Cingel.
     
    03:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeský tým se zaslouženě dostává do vedení! Perfektní akci rozjel Radovan Pavlík, který prudce zabrzdil a počkal na Mislava Rosandiče. Ten už byl v dobré pozici a mohl střílet, ale ještě našel na druhé tyči LUKÁŠE CINGELA, jenž procedil kotouč za záda Senna. Asistence: Mislav Rosandič, Radovan Pavlík.

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 4. Cingel (Rosandič, R. Pavlík), 7. Chalupa (Cingel), 36. Straka (Piché) – 27. Meyer (Sandell), 35. Kessler (Egli, Sandell), 41. Corvi (D. Wieser, M. Wieser), 42. Weder, 45. Meyer (Glarner), 49. Buchli, 58. Corvi (D. Wieser)


    Mountfield HK: Maxwell (D. Dvořák) – Zámorský, Šalda, Nedomlel, Piché, F. Pavlík, Rosandič, Havránek – Vincour (A), Cingel, R. Pavlík – Vopelka, Bičevskis, Chalupa – Berger, Kukumberg (C), Bezúch – Pilař, Miškář, Straka. Trenér: Tomáš Martinec.
    HC Davos: Senn (van Pottelberghe) – Du Bois (A), Jung, Nygren, Buchli, Stoop, Ambühl (C), Payr, Heldner – D. Wieser (A), Corvi, M. Wieser – Egli, Sandell, Kessler – Bader, Weder, Frehner – Meyer, Baumgartner, Glarner. Trenér: Arno Del Curto.

    Rozhodčí: Barek, Wagner – Hejl, Podrazil

    Diváci: 2261
    thejrc.org