Slovácko – Olomouc 3:1 (kon.) | Teplice – Sparta 0:4 (kon.)
konec
FK Teplice
0:4 (0:4)
AC Sparta Praha
Neděle 12.08.2018, 18:00 • AGC Aréna Na Stínadlech, Teplice • FORTUNA:LIGA • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    AC SPARTA PRAHA

    Sparta je zatím v lize stoprocentní, po třech kolech má devět bodů a drží třetí místo v tabulce, pachuť po brzkém vyřazení z Evropské ligy na Letné ale zůstane ještě dlouho. Uvidíme, jak Pražany vypadnutí už v 2. předkole EL od srbské Subotice, poznamená.

    Sparta zatím v lize porazila Opavu, Jablonec i Slovácko. V Teplicích se jí ale dlouhodobě nedaří, naposledy zde vyhrála v květnu 2013 3:0, od té doby z pěti zápasů odvezla body jen za čtyři remízy.

    Nejlepším střelcem Sparty v lize je zatím Guélor Kanga s dvěma zásahy. Na Stínadla se také vrací trenér Sparty Zdeněk Ščasný, který vedl Teplice v letech 2013 až 2015.

    Uroš Radakovič hodnotí situaci Sparty takto: "Samozřejmě jsme chtěli hrát Evropu, což se nepodařilo. Ale liga začala ideálně a teď budeme mít víc síly a budeme se soustředit jen na ligu a pohár. Věřím, že se dostaneme daleko a vyhrajeme titul!"

    Statistiky v historii samostatné české ligy:
    Zápasy: 44
    Bilance: 21 výher Sparty, 15 remíz, 8 výher Teplic
    Nejčastější výsledek: 1:0 (9x)
    Nejvíce gólů v zápase: 6 – v sezóně 1996/1997 – výhra Sparty 4:2
    Nejlepší střelec vzájemných zápasů: Horst Siegl – 4 góly
     
    FK TEPLICE

    Teplice zažily poměrně solidní vstup do sezóny. Po třech kolech mají na kontě pět bodů: za remízu v Příbrami 1:1, domácí výhru nad Duklou 5:2 a další remízu, tentokrát z minulého kola v Liberci po výsledku 2:2. Zatím to stačí v průběžné tabulce na 8. místo.

    V úvodu ročníku se rozstřílel útočník David Vaněček, na kontě už má čtyři branky. Po dvou gólech proti Dukle se dvakrát prosadil i naposledy v Liberci.

    Teplice se na Spartu těší, doma s ní neprohrály od jara 2013. Celkově "Skláři" na domácím trávníku na Letenské umí a doma s nimi ztrácí body málokdy.

    Před utkáním vyzpovídal teplický web obránce Tomáše Vondráška: "Trenér Ščasný sám říkal, že nemají dobrou koncovku, že se jim nedaří dávat góly. Jsou ale dobří v záložní řadě, tam mají obrovské množství kvalitních hráčů, kteří dokážou zápas rozhodnout, když se nedaří útočníkům. Podle mě se ale Sparta zvedá. A když se jí nedaří, dokáže výhru urvat silou."
     
    Úvodní sestavy:

    FK Teplice: Jakub Diviš – Vondrášek, Jeřábek, Král, Krob – Ljevaković (C), Kučera – Hyčka, Hora, Žitný – Vaněček.
    Náhradníci: Grigar – Hošek, Moulis, Červenka, Soungole, Trubač, Shejbal.

    AC Sparta Praha: Niță – Chipciu, Kaya, Radaković, Costa – Stanciu, Kanga, M. Frýdek, Plavšić – Josef Šural (C) – Tetteh.
    Náhradníci: Heča – Štetina, Sáček, Kulhánek, Vácha, Vatajelu, V. Vukadinović.

    Rozhodčí: Hrubeš – Pospíšil, Koval.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Sparta se na severu Čech představí beze změn v sestavě oproti posledním dvěma zápasům, domácí po remíze 2:2 v Liberci posílají do hry deset stejných hráčů, jen Moulise nahrazuje Alois Hyčka.
     
    Rozhodčí Hrubeš s asistenty Pospíšilem a Kovalem přivedli fotbalisty na výborně připravený trávník teplické arény, během několika desítek sekund bude utkání zahájeno.
     
    Atmosféra v hledišti je výborná, do Teplic dnes tradičně zamířilo i hodně příznivců Sparty a také mezi místními fanoušky fotbalu je každoročně o utkání se Spartou obrovský zájem.
     
    Před úvodním výkopem si ještě oba týmy mění strany a utkání může být zahájeno!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Zahajovacího výkopu se ujali domácí, hrající tradičně ve žluto-modrých dresech a také Sparta pochopitelně pravidelně proti Teplicím bojuje ve své obvyklé rudé barvě.
     
    2
    Ljevaković po minutě hry fauloval Kangu a rozhodnutí sudího Hrubeše se mu vůbec nelíbí.
     
    2
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta z následné standardní situace bleskově udeřila! Nicolae Stanciu perfektním centrem posadil míč na hlavu JOSEFA ŠURALA, jenž zakončuje nekompromisně pod břevno!
    2. Josef ŠURAL - 0:1
     
    4
    Vaněček byl faulován ve středu hřiště, Teplice mohou rozehrávat míč z klidu a usadit se na útočné polovině.
     
    5
    Nákop Chipcia na pravé křídlo se Tetteh pokusil sklepnout do běhu Frýdkovi, ten byl pokryt domácí defenzivou.
     
    5
    Z prvního rohového kopu Sparta nedokázala vážněji ohrozit domácí branku, přetažený centr Plavšiće Radaković z ostrého úhlu nasměroval jen za teplickou svatyni.
     
    7
    Vaněčkův centr ke vzdálenější tyči ze vzduchu stáhl brankář Niță a hned rozehrává na své spoluhráče.
     
    9
    Tetteh se na levém křídle dokázal na malém prostoru uvolnit kolem Vondráška, ten pak mohutného Ghaňana musel faulovat a sparťané se opět mohou nastěhovat před brankáře Diviše.
     
    9
    Stanciu rozehrál po zemi s Kangou, ten střílel z kroku vysoko nad břevno teplické branky.
     
    11
    Tetteh znovu svedl několik soubojů s domácími fotbalisty, tentokrát ve středu hřiště a rozhodčí Hrubeš viděl faul sparťanského útočníka.
     
    12
    Jakub Hora si navedl míč od postranní čáry k pokutovému území a z dálky velmi nepříjemně střílel, Niță zprvu nedokázal skákavou střelu zkrotit, to se mu podařilo až těsně před Vaněčkem, lačnícím po dorážce.
    12. Horova střela vypadla Nitovi z rukavic
     
    13
    Po Hyčkově jemném obloučku do pokutového území před sparťanskou brankou padl k zemi Vaněček, rozhodčí Hrubeš odmítá jakékoliv diskuze o případné penaltě.
     
    14
    Teplice už se znovu usadily na útočné polovině, do Žitného centru stačil vložit své tělo Semih Kaya.
     
    14
    Vondrášek se na pravém křídle dokázal uvolnit a rovnou mířil ke sparťanské brance, u tyče mu ale výborným zákrokem ukopl míč pozorný Kaya.
    14. Vondráškův průnik až do malého vápna zastavil Kaya
     
    15
    Sparťané rychle přenesli hru k soupeřově pokutovému území, Plavšić se objevil na pravém křídle, Krob jej ale dokázal vytlačit k rohovému praporku a tam už se hostující akce výrazně zpomalila.
     
    15
    Pokračuje se oboustranně ve velmi aktivní hře, tentokrát si Stanciu navedl míč ke střeleckému zakončení, zpoza pokutového území ale trefuje prostor hájený brankářem Divišem.
     
    17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané navyšují svůj náskok! Po autovém vhazování Tetteh přistrčil míč Stanciovi, jehož nádherný centr vnějším nártem hlavou znovu prodloužil do sítě JOSEF ŠURAL!
    17. Josef ŠURAL - 0:2
     
    19
    Krob centrem ke vzdálenější tyči hledal nabíhajícího Hyčku, před ním stačil hlavou odehrát míč Costa.
     
    19
    Fotbaloví fanoušci se na Stínadlech skutečně nenudí, další rychlou akci Teplic střelou z dálky zakončil Kučera, jeho táhlá střela ale prosvištěla nad břevnem sparťanské branky.
    19. Kučerova dalekonosná rána skončila těsně nad bránou
     
    20
    Další střelecký pokus si do statistik zapisuje Jan Krob, jeho střela ale místo Nițy ohrozila diváky v horních řadách teplického stadiónu.
     
    22
    Hyčka svým centrem zblízka trefil Kayu do těch nejcitlivějších míst, turecký obránce se v bolestech svíjí na trávníku.
     
    23
    Ve hře už se pokračuje a další Hyčkův centr končí odmávaným ofsajdem.
     
    25
    Postavení mimo hru také na druhé straně, po dlouhém nákopu Kayi se v něm ocitl Benjamin Tetteh.
     
    25
    Po Horově posunutí do pokutového území se tentokrát na zemi ocitl David Vaněček, k nevoli domácích příznivců rozhodčí Hrubeš znovu nechává ve hře pokračovat.
     
    25
    Admir Ljevaković vidí žlutou kartu za nemístné protesty k rozhodčímu Hrubešovi po předchozí situaci před spaťanskou brankou.
     
    26
    Po rychlém sparťanském brejku Nicolae Stanciu mířil do čisté gólové šance, pokusil se přelobovat brankáře Diviše, branku ale netrefil.
     
    28
    Šural na pravém křídle udržel ve hře takřka ztracený míč, následným centrem ale našel jen hlavu bránícího Jeřábka.
     
    29
    Ljevaković se protáhl s míčem mezi dvěma protihráči na ose hřiště, následně Horovu střelu Kaya srazil k brankáři Nițovi.
     
    29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané v závěru úvodní půlhodiny střílí třetí branku a trefuje se i druhý český fotbalista v sestavě Pražanů!

    MARTIN FRÝDEK na útočné polovině převzal Kangovu přihrávku a z dálky napřáhl ke skvělé střele, kterou otřel o břevno a zaznemanal svůj první zásah v nové sezóně!
    29. Martin FRÝDEK - 0:3
     
    31
    Sparťané jsou při chuti a vybojovali rohový kop, ten rozehráli po zemi a do následného odraženého míče po Frýdkově se opřel Chipciu, jeho střela výrazně minula teplickou branku.
     
    33
    Kanga vybojoval míč ve středu hřiště, následně se Tetteh pokusil lobovanou přihrávkou vysunutout do pokutového území Stancia, ten na balón těsně nedosáhl.
    33. Totální rozklad teplické obrany, Tetteh málem poslal Šurala do tutovky
     
    34
    Vondrášek si efektně prostrčil míč mezi nohami Tetteha, následně jej k zemi smetl Guélor Kanga a gabonský záložník vidí svoji třetí žlutou kartu v této sezóně.
     
    34
    Dnešní utkání sleduje skvělá návštěva 15 131 diváků.
     
    35
    Souhra rumunských kamarádů ve sparťanském dresu na pravém křídle, Chipciu se pokusil proniknout za Kroba pomocí narážečky se Stanciem, zpětná přihrávka hostujícího špílmachra ale byla příliš prudká.
     
    36
    Benjamin Tetteh má zřejmě nějaké svalové problémy, v přerušené hře se ghanský útočník svalil k zemi a vyžádal si ošetření.
     
    38
    Šuralovu přihrávku mířící na Tetteha mladý obránce Král přibrzdil rukou a píská se nebezpečná standardní situace proti domácím.
     
    39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Míč si postavil NICOLAE STANCIU a krátce po odpískání prudkou střelou pod břevno nedal brankáři Divišovi šanci zasáhnout!
    39. Nicolae STANCIU - 0:4
     
    40
    Početný kotel sparťanských příznivců si hlasitě přeje "bůra" v teplické síti.
     
    41
    Tepličtí se usadili na sparťanské polovině a zkouší se prosadit u pravé postranní čáry.
     
    41
    Vondráškův přetažený centr Chipciu hlavou prodloužil za vzdálenější postranní čáru.
     
    43
    Velmi nepřesnou Vondráškovu přihrávku vystihl Costa, sparťané ale místo rychlého brejku volili uklidnění hry a rozehrávku od obranné formace.
     
    43
    Znovu v akci Costa, ten hrudí zpracoval Horův centr pro brankáře Nițu.
     
    45
    Stanciu adresoval další centr před branku Teplic, Šural byl tentokrát dostatečně pokryt teplickou defenzivou.
     
    45+1
    Šural si tentokrát naskočil na výborný Plavšićův centr, přes Krále ale nedokázal zakončit.
    45+1. Šural málem zkompletoval hattrick, jeho hlavička ale byla zblokována
     
    45+1
    Rozhodčí Hrubeš k úvodním pětačtyřiceti minutám přidává dvě nastavené.
     
    45+1
    Žlutou kartu dostává Jan Krob (FK Teplice).
     
    45+2
    Po rohovém kopu Sparty se akrobaticky pokoušel zakončit Šural, to už ale byl pískán nedovolený zákrok Uroše Radakoviće.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Souboj Teplic se Spartou nabral v prvním poločase nečekaný směr, když Sparta se velmi brzy ujala vedení, na které dokázala navázat hned třemi dalšími trefami a po prvním poločase vede vysoko 4:0.

    První dva góly měly velmi podobný nádech. Josef Šural v obou případech úspěšně hlavičkoval po přesných centrech Nicolae Stancia a další branky Sparta střílela z dálky díky Frýdkovi a Stanciově volnému kopu.

    Teplice se snaží hrát aktivně, dostávají se k pokutovému území Sparty, ovšem vázně to ve finální fázi a tak vyjma skákavé střely Hory brankáře Nițu výrazněji nezaměstnaly.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Po přestávce se pokračuje beze změn v sestavách. Sparťané jsou pochopitelně maximálně spokojeni s průběhem zápasu a teplický trenér Šmejkal má nadále důvěru ve svoji zahajovací jedenáctku.
     
    47
    Nějaké potíže s výstrojí má Alexandru Chipciu, kterého rozhodčí Hrubeš poslal na chvíli ke střídačce.
     
    48
    Chipciu už je zpět na trávníku a Sparta pokračuje v plném počtu.
     
    48
    Žlutou kartu dostává Nicolae Stanciu (AC Sparta Praha).
     
    49
    Úvodní tři minuty druhého poločasu se odehrály výhradně pod sparťanskou taktivkou, hosté spíše jen přihlíželi hostující rozehrávce.
     
    50
    První zaváhání v hostující akci se Teplice pokusily využít k rychlému přechodu do útoku, Hyčka získal plno prostoru na pravém křídle, z úhlu ale prudkou střelou neprostřelil brankáře Nițu!
    50. Severočeši se nevzdávají, Hyčka prověřil Nitu
     
    50
    Frýdek s Chipciem v rohu hřiště okopávali Jakuba Horu a rozhodčí Hrubeš tak píská proti Spartě.
     
    50
    Standardní situaci Teplic v podobě tzv. "zkráceného rohu" rozehrál Kučera centrem ke vzdálenější tyči, tam ale sparťané dokázali své soky pokrýt a nikdo ve žluto-modrém se do zakončení neprotlačil.
     
    51
    Frýdek přesným přetaženým centrem našel Tetteha, ten dostal prostor i na zpracování, poté ale přihrával do přehuštěného prostoru a domácí odehráli míč do bezpečí.
     
    53
    Tepličtí kombinují s míčem v okolí středové čáry, proti kompaktní defenzivě Sparty se prosazují jen ztěžka.
     
    55
    Po zisku míče tentokrát pozvolna rozehrávají sparťané, následně po zrychlení hry Chipciem Tetteh na pravém křídle vybojoval autové vhazování.
     
    56
    Teplice podnikly rychlejší útočnou akci po pravém křídle, Vondráškův centr před Vaněčkem Chipciu odvrací za sparťanskou branku.
     
    57
    Po Krobově centru od rohového praporku se Vaněček dokázal protlačit do zakončení přes Costu i Kayu, v krkolomné pozici ale hlavou přestřelil.
     
    58
    Chipciu si posunul míč do volného prostoru kolem Hory, ten si pomohl stažením rumunského univerzálního fotbalisty a Sparta bude zahrávat standardní situaci v hloubi útočné poloviny.
     
    59
    A byla z toho velmi nebezpečná situace, když Stanciu dalším perfektním centrem našel Semiha Kayu, ten se položil do zakončení "rybičkou" a těsně přestřelil teplickou branku.
    59. Další Stanciův parádní centr, Kaya hlavičkoval nad bránu
     
    60
    Kanga přenesl hru k pravé postranní čáře, kde Šural sklepl míč hlavou ke Stanciovi, ten je při chuti a pokusil se i o zakončení z dálky svoji slabší levačkou. Míč nabral opačnou faleš, než by rumunský fotbalista zamýšlel a stočil se daleko od teplické branky.
     
    61
    Frýdek vletěl do souboje s Vaněčkem, soupeře nešťastně zasáhl ramenem do obličeje a teplický útočník je po souboji otřesený.
     
    63
    Plavšićův centr zleva těsně přeletěl Tetteha a byť se míče ještě zmocnil Stanciu, tak přes bránícího Kroba vystřelit z úhlu nedokázal.
     
    64
    Costa doběhl dlouhý pas na levé křídlo a v těžké pozici stačil ještě odcentrovat, po střetu s Vondráškem ale sám doletěl do reklamních panelů a těžce se zvedal zpět na nohy, bude ale v pořádku. Mezitím jeho centr stáhl ze vzduchu brankář Diviš.
     
    66
    Sparta je usazena na útočné polovině, avšak za výrazného rozdílu ve skóre už útočné zaujetí není takové, jaké bylo v prvním poločase.
     
    67
    Po jednom ze soubojů u postranní čáry zůstal na trávníku ležet Srdjan Plavšić.
     
    68
    Po rychlém ošetření se Plavšić vrací zpět na trávník. To už je u sparťanské střídačky připraven ke vstupu do hry Bogdan Vatajelu a právě Plavšić by mohl být adeptem na uvolnění místa rumunskému záložníkovi.
     
    69
    Šural průnikovou přihrávku vysunul Tetteha za teplickou obranu, ghanský útočník si poradil i s nepříliš důrazným skluzem Jeřábka a ocitl se ve vyložené příležitosti, s brankářem Divišem ale přehodil i jeho branku!
     
    69
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Srdjan Plavšić, přichází Bogdan Vatajelu.
     
    71
    Vatajelu se krátce po příchodu na trávníku pokusil o dalekonosné zakončení, jeho střelu ale Jeřábek ztlumil k brankáři Divišovi.
     
    72
    Šuralovi se podařilo sklepnout míč do běhu Tettehovi, ten svůj následný průnik nedokázal zakončit střeleckým zakončením.
     
    72
    Ljevaković, hrající se žlutou kartou na kontě, ostře atakoval Stancia a Sparta se může nastěhovat před teplickou branku.
     
    73
    Následnému centru rumunského špílmachra Sparty se Teplice dokázaly ubránit, v držení míče ale zůstává Sparta.
     
    74
    Costa si na levém křídle vyměnil míč s Kangou, následně svůj centr umístil do zad bránícího Vondráška.
     
    75
    Frýdek vysokým lobem našel na pravém křídle rozběhnutého Chipcia, ten v souboji s Krobem vybojoval čtvrtý rohový kop Sparty.
     
    75
    Vatajelu rozehrál dlouhou přízemní přihrávkou na Chipcia, jeho centr domácí odvracejí do pole.
     
    75
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Admir Ljevaković, přichází Jan Shejbal.
     
    76
    Vondrášek si na pravé straně posunul míč kolem Frýdka příliš daleko od nohy, následně neustál kontakt se sparťanským fotbalistou, to už ale míč nezadržitelně mířil do zámezí.
     
    77
    Guélor Kanga dlouho čekal na příležitost k dalekonosné střele, dočkal se až v 77. minutě a brankář Diviš měl plné ruce práce, aby jeho štiplavý pokus zkrotil před Šuralem pod svoji kontrolu. Nutno dodat, že dobíhající Šural byl v ofsajdové pozici a nemohl by tak Diviše ohrozit.
    77. Kanga prověřil Diviše skákavou ranou
     
    78
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Benjamin Tetteh, přichází Michal Sáček.

    Sparta bude zřejmě pokračovat v rozestavení 4-2-3-1 s Kangou pod hrotem a dvojicí Sáček – Frýdek za jeho zády.
     
    79
    Chipciu si v osobním souboji viditelně přidržel Shejbala, následně se mezi oběma hráči rozpoutala emotivní diskuze a rumunský obránce je žlutě napomenut rozhodčím Hrubešem.
     
    81
    Znovu se Kanga pokoušel o zakončení z pořádné dálky, tentokrát mu ale střela vůbec nevyšla a z více než tříceti metrů mířila daleko vedle teplické branky.
     
    82
    Vatajelův centr doplachtil přímo k brankáři Divišovi, ten míč snadno lapil do svých rukavic.
     
    82
    Na opačné straně Vondrášek hledal před brankou Vaněčka, který byl pokryt důrazným Radakovićem a brankář Niță pak zasprintoval k rohovému praporku, aby úspěšně odehrál míč za postranní čáru a zamezil domácím v zahrávání rohového kopu.
     
    84
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Martin Frýdek, přichází Lukáš Vácha.
     
    84
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Alois Hyčka, přichází Daniel Trubač.
     
    84
    Lukáš Vácha se v ligovém zápase představuje poprvé od října loňského roku a sparťanští příznivci jej vítají skandováním jeho jména.
     
    85
    Po souhře s Vaněčkem se do zakončení neprobil Hora, v cestě mu stála dvojice Radaković – Costa. Sparťanská defenziva dnes pracuje bez zaváhání.
     
    86
    Sparťané se po zisku míče rozběhli do rychlého brejku ve čtyřech proti stejnému počtu domácích, Kanga ale nedokázal propasírovat svoji průnikovou přihrávku na rozběhnutého Chipcia.
     
    88
    O další útočnou možnost se Tepličtí připravili sami, Shejbalovi míč při zpracování odskočil do zámezí.
     
    88
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Patrik Žitný, přichází Marek Červenka.
     
    90
    Sparťané v závěru zápasu kontrolují hru a kombinují ve středu pole.
     
    90+1
    Kanga se pokusil na levém křídle uvolnit Vatajela, ten ale nepochopil úmysl svého spoluhráče, což Kangu viditelně zklamalo.
     
    90+1
    Závěrečný hvizd je vzdálen dvě nastavené minuty.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Sparta zcela ovládla dnešní utkání v Teplicích a bodově se dotahuje na rovněž stoprocentní Slavii a Plzeň.

    Skóre utkání otevřel už ve druhé minutě Josef Šural, ten se střelecky prosadil i v 17. minutě, v obou případech sparťanský kapitán využil skvělých centrů Nicolae Stancia. Třetí branku ještě do půlhodiny hry přidal povedenou střelou z dálky Martin Frýdek a první poločas čtvrtou trefou uzavřel Nicolae Stanciu.

    Po změně stran už se utkání spíše dohrávalo a Sparta poprvé od května 2013 odváží z Teplic plný bodový zisk. Teplice utrpěly první letošní prohru a bez porážky tak zůstávají už jen tři giganti české fotbalové scény. (19:57:34)

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 2. Josef Šural (Stanciu), 17. Josef Šural (Stanciu), 29. M. Frýdek (Kanga), 39. Stanciu

    Karty:   25. Ljevaković (TEP), 45+1. Krob (TEP) – 34. Kanga (SPA), 48. Stanciu (SPA), 79. Chipciu (SPA)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 4:11. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:16.
    FK Teplice: Jakub Diviš – Vondrášek, Jeřábek, Král, Krob – Ljevaković (C) (75. Shejbal), Kučera – Hyčka (84. Trubač), Hora, Žitný (88. Červenka) – Vaněček.
    Náhradníci: Grigar – Hošek, Moulis, Červenka, Soungole, Trubač, Shejbal.

    AC Sparta Praha: Niță – Chipciu, Kaya, Radaković, Costa – Stanciu, Kanga, M. Frýdek (84. Vácha), Plavšić (69. Vatajelu) – Josef Šural (C) – Tetteh (78. Sáček).
    Náhradníci: Heča – Štetina, Sáček, Kulhánek, Vácha, Vatajelu, V. Vukadinović.

    Rozhodčí: Hrubeš – Pospíšil, Koval

    Diváci: 15 131
    bahis siteleri