Davos – Sparta 2:10 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 4:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 12.08.2018, 18:00 • ČPP Aréna • Mountfield Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:56
    Trochu přísné vyloučení, ale na rozhodnutí sudího už se nic nezmění. Radim Šalda (HKM) lehce přidržel puk v rukavici a je potrestán za sevření puku rukou.
     
    50:09
    Dynamo se nyní může přiblížit na rozdíl jedné branky z přesilové hry, hradecký Richard Nedomlel je totiž vyloučen za nedovolené bránění.
     
    38:31
    Dominik Graňák hasil hrozící pardubický nájezd jenom za cenu nedovoleného bránění. Po dlouhé hradecké přesilovkové pasáži se bude hrát ve čtyřech.
     
    37:20
    Ale není tomu tak dlouho! Vrátka na trestné lavici Pardubic se znovu otevírají, tentokrát do nich vstupuje Daniil Miromanov, který podrazil Jana Bergera.
     
    34:59
    Tomáš Svoboda už je na trestné lavici, odpyká si dvě minuty za podražení. Mountfield má šanci využít další početní výhodu.
     
    28:49
    Další potrestaný hráč na pardubické straně, Hradec bude hrát v početní výhodě opravdu dlouho. Tentokrát usedl na trestnou lavici Petr Čáslava, provinil se držením.
     
    28:40
    To se ale nyní možná změní! Pardubický Tomáš Svoboda je totiž potrestán za vysokou hůl a Lvi mají 72 vteřin přesilovky pět na tři!
     
    27:52
    Pardubice už hrály v plném počtu, velmi rychle ale jdou zpět do čtyřech. Antonín Dušek byl totiž příliš aktivní v útočném pásmu a odchází k trestoměřičům za hrubost.
     
    25:36
    Hradec je v plném počtu, výhoda jednoho muže v poli navíc se teď obrátí. Patrik Poulíček (PCE) totiž protihráče sekl a už usedá na trestnou lavici.
     
    23:29
    Další dvojnásobná přesilová hra pro Dynamo, tentokrát bude trvat 34 vteřin! Petr Koukal jde pykat za hákování, Hradec znovu ve třech.
     
    22:04
    Teď to ale přehnal s tvrdostí Michal Hlinka, který je vyloučen za nedovolené bránění. Pardubice mají 8 vteřin dvojnásobné přesilovky!
     
    20:12
    Hradečtí mohli pokračovat v přesilové hře, vlastním faulem se o ni ale připravili. Konkrétně to byl Sebastien Piché, kdo se provinil podražením.
     
    19:15
    Několik vteřin hráli domácí v ponechané výhodě, teď už se bude jednat o klasickou přesilovku. Danill Miromanov (PCE) jde pykat za hákování.
     
    12:24
    Pardubice se probudily k nepříjemné hře a po několika nebezpečných střelách si vybojovali početní výhodu. Za hákování je vyloučen Mislav Rosandič (HKM).
     
    05:56
    Početní výhodu si nyní zahrají hráči Dynama, nedovoleně si totiž počínal Mislav Rosandič (HKM). Ten si odpyká trest za vysokou hůl.
     
    00:38
    Ti se prezentovali aktivní hrou a hned na úvod klání si vysloužili přesilovku. Na trestnou lavici usedá Tomáš Rolinek (PCE) za hákování.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 8. Cingel (Šalda), 30. Rákos (Paulovič, Vincour), 35. Bičevskis (Linhart), 60. Rákos (Paulovič) – 33. Miromanov (Rolinek), 55. Dušek (Čáslava, Gallet)


    Mountfield HK: Pavelka (Dvořák) – Linhart, Piché, Graňák (A), Šalda, Rosandič, F. Pavlík, Nedomlel – Rákos, Koukal (C), Paulovič – Straka, Cingel, Vincour – Dragoun, Bičevskis, Hlinka – R. Pavlík, Berger, Vopelka. Trenér: Tomáš Martinec.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Hrabal (A), Budík, Miromanov, Wishart, Gallet, Čáslava (A), Holland – Svoboda, Bubela, Rolinek (C) – Mandát, Poulíček, Perret – Vracovský, Bortňák, Kusý – Machač, Kratochvíl, Dušek. Trenér: Miloš Holaň.

    Rozhodčí: Bejček, Pavlovič – Komárek, Ondráček

    Diváci: 4110
    bahis siteleri